University of Stirling

Invoering

De University of Stirling zich in om studenten te helpen een verschil te maken in de wereld. Stirling, gevestigd in het hart van Schotland, is een plaats waar bekwaamheid - niet achtergrond - wordt gewaardeerd, en onderwijs, inzetbaarheid en faciliteiten allemaal met vijf sterren worden beoordeeld (QS World University Rankings 2020).

De University of Stirling wa s gerangschikt top 30 in het Verenigd Koninkrijk in The Guardian University Guide 2021 en studenten gewaardeerd Stirling top 20 in het Verenigd Koninkrijk voor de tevredenheid van studenten in de Nationale Studenten Enquête 2020.

Met meer dan 220 combinaties van niet-gegradueerde cursussen en meer dan 90 postdoctorale cursussen, waaronder een portfolio van online cursussen, rusten we onze afgestudeerden uit met de kennis, expertise en inzetbaarheidsvaardigheden die nodig zijn om te slagen op de werkplek.

Campus leven

De University of Stirling heeft de eerste plaats in het VK en de vijfde plaats in de wereld vanwege zijn campusomgeving (UK ISB Benchmark en Global ISB Benchmark 2018), en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Op minder dan een uur van Glasgow en Edinburgh vindt u op onze prachtige campus van 330 hectare onlangs gerenoveerde accommodatie, horeca, winkels, een bioscoop en theater en zelfs een 18e - eeuws kasteel. We hebben onlangs ook meer dan £ 40 miljoen geïnvesteerd om onze fitness- en hoogwaardige sportfaciliteiten van wereldklasse verder te verbeteren en een nieuwe campushub te creëren.

Toewijding aan inzetbaarheid

Op de eerste plaats in Schotland en de top 15 in de wereld voor carrièreservices (UK ISB Benchmark en Global ISB Benchmark 2018), bieden onze cursussen praktische ervaring, loopbaanondersteuning en kansen om met industrieën over de hele wereld te werken.

Een wereldwijd perspectief

De University of Stirling is echt mondiaal in elke betekenis van het woord. Op onze diverse en inclusieve campus zijn meer dan 120 nationaliteiten vertegenwoordigd.

We werken samen met instellingen over de hele wereld - met onderwijs in onderzoekspartnerschappen in meer dan 60 landen om onze studenten te helpen vooruitstrevende afgestudeerden te worden met vaardigheden waar werkgevers over de hele wereld naar op zoek zijn.

Excellente sport

De University of Stirling is de Schotse University for Sporting Excellence en werd in de Times en Sunday Times erkend als de UK Sports University of the Year 2020. We zijn ook de thuisbasis van vijf nationale bestuursorganen en staan op de 1e plaats in Schotland en de top vijf in het VK voor sportfaciliteiten (UK International Student Barometer Benchmark en Global ISB Benchmark 2018).

Onze studenten profiteren ook van meer dan 50 sportclubs, tientallen wekelijkse oefening klassen en niet-competitieve sportprogramma s.

Onderzoek met impact

Onze toonaangevende academici zijn experts in hun vakgebied, en ons onderwijs verkent dit baanbrekende onderzoek om een impact op de samenleving te hebben. Dat is de reden waarom driekwart van Stirlings onderzoek in het meest recente Research Excellence Framework (REF2014) als wereldleider of internationaal excellent werd geclassificeerd.

Ons doel is eenvoudig: van het voeden van de wereld tot het gebruik van psychologie om criminelen te vangen, we willen de wereldwijde problemen van onze tijd aanpakken. Onze multidisciplinaire onderzoekers dagen aannames uit, innoveren het denken en vinden oplossingen.

Ben je klaar om Stirling te zijn?

Vind je cursus , leer meer over financieringsmogelijkheden, beurzen en waarom de University of Stirling , Schotland, is waar je thuishoort.

Promotie

Register for Open Day

Rankings

The University of Stirling is ranked top 30 in the UK (The Guardian University Guide 2021), and students rated Stirling top 20 in the UK for student satisfaction in the National Student Survey 2020.

Locaties

  • University of Stirling,, FK9 4LA , Stirling

Vragen