University of Malta

Invoering

Liggend op het kruispunt van de Middellandse Zee, is de UM gedurende 400 jaar de hub geweest voor internationale academische uitwisseling op het eiland. De UM is de leidende instelling voor hoger onderwijs in Malta en zijn structuren zijn in overeenstemming met het Bolognaproces en het Europese hogeronderwijsgebied.

De universiteit streeft naar academisch onderzoek en een levendige instelling voor hoger onderwijs in de kunsten, wetenschappen en geesteswetenschappen, zoals vereist voor de economische, sociale en culturele ontwikkeling van Malta. De cursussen aan de UM zijn bedoeld om hooggekwalificeerde professionals in meerdere disciplines te promoten. De alumnigemeenschap van de UM groeit exponentieel: jaarlijks studeren ruim 3.500 studenten af in verschillende disciplines.

De instructietaal is Engels en ongeveer twaalf procent van de studentenpopulatie is internationaal.

Tegenwoordig bestaat de UM uit veertien faculteiten, een aantal interdisciplinaire instituten en centra, drie scholen en een junior college. Naast de hoofdcampus, gelegen in Msida, zijn er nog drie andere campussen: Valletta, Marsaxlokk, Gozo.

Locaties

  • University of Malta Tal-Qroqq Msida Malta, , Valletta

  • Viale Romania,32, 00197, Rome

  • Tal-Qroqq, Msida, MSD 2080, Msida

Vragen