University of Liverpool Online Programmes

Invoering

Invoering

Welkom bij de University of Liverpool Online Programmes van de University of Liverpool Online Programmes .

Onze postdoctorale programma's bieden een betaalbare en gemakkelijke manier om uw leerproces en vooruitgang in uw carrière te bevorderen. Je ontvangt een hoog aangeschreven kwalificatie van een prestigieuze Britse universiteit en een lid van de Russell Group, een groep van 24 door onderzoek geleide Britse universiteiten die zich inzetten voor het handhaven van de hoogst mogelijke normen van onderzoek en onderwijs.

Waarom studeren bij de University of Liverpool Online Programmes van de University of Liverpool Online Programmes

Al onze programma's zijn speciaal ontworpen om online te leren. Onderwijs en beoordelingen worden flexibel geleverd via ons ultramoderne leerplatform, waardoor u toegang krijgt tot alle bronnen en ondersteuning die nodig zijn om uw studie online af te ronden. Na succesvolle afronding van je programma, word je uitgenodigd om af te studeren aan de prachtige campus van de Universiteit van Liverpool in het noordwesten van Engeland.

Over ons

De Universiteit van Liverpool biedt sinds 2000 onlineprogramma's aan, waardoor we een van Europa's toonaangevende aanbieders van volledig online postdoctorale opleidingen zijn. Met een focus op loopbaanontwikkeling en wereldwijde samenwerking, zijn onze programma's ontworpen voor ambitieuze professionals met meerdere jaren praktijkervaring, die een prestigieuze kwalificatie willen behalen zonder afbreuk te doen aan hun bestaande verplichtingen.

Locaties

  • Liverpool

Vragen