University Of Zurich - Faculty of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Zürich

De Universiteit van Zürich (UZH) met zijn 26.000 ingeschreven studenten is Grootste universiteit van Zwitserland. Opgericht in het jaar 1833, UZH was Europa's eerste universiteit te worden vastgesteld door een democratisch politiek systeem; vandaag, UZH is een van de meest vooraanstaande universiteiten in de Duitstalige wereld. Gemaakt van zeven faculteiten beslaat zo'n 100 verschillende vakgebieden, de Universiteit biedt een breed scala aan bachelor-, master- en PhD-programma's. Daarnaast UZH de permanente educatie programma's bieden uitstekende leermogelijkheden.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid Dankzij de jarenlange ervaring van de LL.M. programma's bieden de studenten een academische opleiding op het hoogste niveau. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt niet alleen het breedste scala van verschillende specialisaties in Zwitserland, maar ook blinkt uit met zijn uitstekende netwerk van gerenommeerde professoren van over de hele wereld die lezing van de vele programma's en cursussen.

LL.M. International Business Law van de Universiteit van Zürich De LL.M. International Business Law van de Universiteit van Zürich biedt een praktijk gerelateerde postdoctorale opleiding op het hoogste niveau. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een van de volgende gebieden van specialisatie nader te bestuderen: 1. International Banking en Finance Law (in het Engels aangeboden op een full-time basis en in het Duits op een part-time basis) 2. Internationale zakelijke transacties en overdracht van technologie (alleen aangeboden in het Duits) 3. Internationale geschillen en arbitrage (alleen aangeboden in het Duits) 4. Mergers & Acquisitions en Corporate Law (alleen aangeboden in het Duits) 5. International Sports Law (in het Engels aangeboden op een full-time basis en in het Duits op een part-time basis) -> De sectie specialisatie kan ook worden bijgewoond als een certificaat (CAS) natuurlijk.

Met zijn zorgvuldig gekozen gebieden van specialisatie, de LL.M. International Business Law voldoet aan de wettelijke eisen van een geglobaliseerde zakenwereld en het ...

  • Kan full-time worden voltooid of werk op basis van - blinkt uit met zijn lange ervaring - wordt gekenmerkt door zijn uitstekende netwerk van internationaal gerenommeerde sprekers - biedt het breedste scala van specialisatie in Zwitserland - is internationaal georiënteerd met uitstapjes naar de VS, China en de EU - biedt haar deelnemers uitstekende ondersteuning in de loop van de studie - stimuleert discussie en discours - ondersteunt de uitwisseling van studenten en docenten door middel van intensieve weekend in seminar hotels - biedt de deelnemers persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding biedt toegang tot het aanbod aan de Universiteit van Zurich - winst uit het aanbod van het Europa Instituut van de Universiteit van Zürich.

Plaats Zwitserland heeft veel te bieden op het gebied van culturele diversiteit, talen, prachtige landschappen en, natuurlijk, de mensen. Er zijn ongeveer 8,1 miljoen mensen wonen in Zwitserland en het land heeft vier officiële talen: Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans.

Zwitserland heeft genoten van de economische stabiliteit in de afgelopen decennia. Ondanks Zwitserland gebrek aan natuurlijke hulpbronnen en het feit dat de Zwitserse economie is sterk afhankelijk van de export, het BBP per inwoner hoger ligt dan in de meeste andere geïndustrialiseerde landen. De Zwitserse bevolking over het algemeen geniet een hoge levensstandaard en Zwitserland heeft een sterke reputatie voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in vele sectoren, waaronder gezondheidszorg, industrie, openbaar vervoer, onderwijs, enz.

In het Global Competitiveness Report vrijgegeven door het World Economic Forum in 2015/2016 Zwitserland staat bovenaan het algemeen klassement. "Brainforce" wordt ook zeer gewaardeerd in Zwitserland en dit wordt weerspiegeld door vooraanstaande positie van Zwitserland op de "European Innovation Union Scoreboard 2016".

Studentenleven Studeren in Zurich betekent leven in levendige en boeiende culturele hoofdstad van Zwitserland. Veel meer dan een zakelijke en financiële centrum, is Zurich ook bekend als de 'kleine grote stad ". Dit komt omdat in Zürich biedt alle voordelen van het stadsleven en tegelijkertijd aantrekkelijke recreatieve voorzieningen voor de deur met zijn verbluffend mooie meer en de nabijgelegen bergen.

Locaties

Zürich

University of Zurich - Faculty of Law

Address
University of Zurich
Hirschengraben 56


CH-8001 Zürich, Zurich, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 44 634 22 36