Swiss International Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de afgelopen 35 jaar, heeft de internationale handel gegroeid met bijna 1000%. Globalisering van de handel heeft de globalisering van het recht.

Maar vandaag advocatuur nog steeds vrijwel geheel beperkt tot het nationale recht. Wat we nodig hebben is een nieuwe generatie van advocaten richten op de internationale en grensoverschrijdende zaken.

Onze visie

SiLS` visie is het juridisch onderwijs aan te passen aan de globalisering en brengt mensen samen uit alle hoeken van de wereld om de uitdagingen van de internationale juridische praktijk voldoen.

De SILS Foundation

De Swiss International Law School is een stichting naar Zwitsers recht, gevestigd in Bazel, Zwitserland. Het doel is om wereldwijd onderwijzen en leren van vergelijkende handelsrecht en geschillenbeslechting te vergemakkelijken.

Passie

We zijn gefascineerd door de globalisering en de vele leden van ons onderwijs team vooraanstaande deskundigen en praktijkmensen in internationaal handelsrecht en arbitrage.

Kwaliteit

Bij Swiss International Law School leren we recht op een werkelijk comparatief en intercultureel basis. Onze uitkomsten gebaseerde pedagogische aanpak kunt u onmiddellijk uit te voeren en de praktijk van uw kennis.

Internationaliteit

De SILS afstandsonderwijs LL.M. en Moot Academy zijn volledig web-based en bieden u een flexibele leeromgeving die toegankelijk is vanuit de hele wereld.

De SILS Aanpak

Swiss International Law School biedt het beste van twee werelden: de onberispelijke kwaliteit van de traditionele universitaire onderwijs en de vruchten van de recente cutting-edge vooruitgang op het gebied van e-learning. Deze unieke combinatie geeft studenten de beste voorbereiding voor hun toekomstige loopbaan, gecombineerd met een maximum aan flexibiliteit bij het leren.

Internationale en interculturele uitwisseling

De SILS programma's streven toegankelijk voor studenten uit alle hoeken van de wereld te zijn door het aanbieden van alle cursussen volledig web-based. In haar programma's Sils maakt gebruik van een virtuele leeromgeving state-of-the-art. Studenten krijgen toegang tot video lezingen, cursusboeken, taken en evaluaties, evenals lezingen en discussie boards.

Vormgeven van de Global Advocaat

De SILS LL.M. programma is gebaseerd op een op uitkomsten gebaseerde model voor hoger onderwijs. Het doel van het programma is juist niet alleen de overdracht van algemene en abstracte kennis, maar eerder om de belangrijkste vaardigheden en competenties die van een "global advocaat" te trainen.

Daarom is elke module houdt zich bezig studenten in de begeleide groep projecten en online activiteiten in groepen van gemengde culturele en juridische achtergrond, die individuele studie aanvult. Groep activiteiten worden ondernomen in kleine klassen tussen een maximum van 16-20 studenten, begeleid door twee ervaren cursusleiders. Eindkwalificaties, assessment taken en beoordelingscriteria worden transparant gecommuniceerd gedetailleerde studenten en module handboeken. Prestaties van leerlingen wordt beoordeeld door zowel de formatieve feedback en formele, summatieve evaluatie volgens transparante beoordelingscriteria.

Quality Management

Kwaliteit bij Swiss International Law School is het gecombineerde resultaat van alle medewerkers met een gemeenschappelijke visie en het ondersteunen van een geleefde kwaliteit cultuur op de school. Dit wordt in de praktijk gebracht door

nauwkeurig afstemmen van de doelstellingen van het SILS-programma met onderwijs en leeractiviteiten en evaluatie taken, effectief en transparant communiceren van de cursus doelstellingen, beoogde leerresultaten, onderwijs- en leeractiviteiten, evenals gedetailleerde criteria voor de beoordeling van de deelnemers, en meest in het bijzonder, door te focussen op interesse van studenten om volledig voorbereid op de werkplek zo zeker, en effectieve professionals, en in staat om te voldoen aan de verwachtingen van hun potentiële klanten, collega's en collega's tegen het einde van deze cursus.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

Sils LL.M. Internationaal Handelsrecht En Geschillenbeslechting

Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2018 Zwitserland Bazel Australië Gold Coast Zwitserland Online +4 more

De SILS Online Master of Laws (LL.M.) in International Commercial Law and Dispute Resolution (60 ECTS) is staat open voor iedereen met minstens een Bachelor of Law (Blaw / LL.B.) of een gelijkwaardige juridische kwalificatie. Het is ontworpen voor het beoefenen van advocaten uit verschillende culturele en juridische achtergronden, die streven naar een hoog niveau carrière in een internationaal advocatenkantoor, multinationale onderneming of overheidsorganisatie. [+]

korte feiten Open voor: Iedereen die met succes een blaw, LL.B. afgerond of gelijkwaardig, of is toegelaten tot de balie in enig rechtsgebied. Studie mode: Volledig online, 20 weken per semester. Elke module kan ook individueel worden. Cursussen: Vier interactieve modules: Sales and Transport Law, Dispute Resolution, Ondernemingsrecht en Intellectuele Eigendom. Vier extra-modulaire tutorials (plus één gratis). DUUR: Twee semesters (full-time), vier semesters (part-time). Semester start: 1 augustus en 1 februari. Credits: 60 ECTS (European Credit Transfer System), wat overeenkomt met ongeveer 40 (full-time), of 20 uur (part-time) van de student inspanning per week. Talen: Engels. Vergoedingen: CHF 36'000 (gehele programma), CHF 10'000 (één module). Financiële steun en beurzen beschikbaar. Dual Award Programma's: Studie online bij SILS, onderzoek op locatie bij een van onze partner universiteiten, en verdien twee LL.M. graden. Het Programma De SILS LL.M. in International Commercial Law and Dispute Resolution wordt onderwezen volledig online, waardoor carrière professionals toegang tot een niveau van het hoger onderwijs die anders buiten het bereik als gevolg van het werk of gezinstaken kan zijn. SILS biedt een real life ervaring van wat internationale werk als een wereldwijde advocaat is net als met online vergaderingen, video-conferencing, online onderzoek, en geschreven werk individueel bereid of in kleine groepjes, stimulerende en inspirerende feedback van docenten en collega's uit de hele wereld . De pedagogische aanpak is gericht op het stimuleren van de studenten niet alleen om de theorie te leren, maar om Unterstand hoe het werkt, waarom het werkt en wat de praktische implicaties in... [-]

Sils / Bond LL.M. Duale Award Programma

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd February 2018 Australië Gold Coast Zwitserland Zwitserland Online Bazel +3 more

SILS en Bond University, Gold Coast / Australië bieden een Dual Award-programma door te oordelen dat SILS en Bond LL.M. zijn grotendeels gelijk. [+]

Wat is de SILS / Bond LL.M. Dual Award Programma over? SILS en Bond University, Gold Coast / Australië bieden een Dual Award-programma door te oordelen dat SILS en Bond LL.M. zijn grotendeels gelijk. Door met succes de helft van de betreffende modules / onderwerpen in het kader van elk van de twee LL.M. vereiste voltooien programma zullen de studenten zowel LL.M. ontvangen graden. Waar en hoe wordt het programma onderwezen? Overwegende dat de SIL LL.M. Modules zijn volledig onderwezen online, de Bond LL.M. zal worden geleverd in Australië aan de Bond University Gold Coast Campus. Wie komt in aanmerking voor het programma? Elke student die is ingeschreven in het SILS LL.M. kunnen toepassen in te schrijven in de Bond LL.M. en vice versa. Vanwege Australische visumplicht, moet de SILS studenten ten minste twee SILS modules hebben afgerond voordat zij beginnen met de Bond LL.M. Echter, de toepassing van de Bond LL.M. kan optreden terwijl de verbintenis van de SILS Modules. De Bond Studenten hoeven geen Bond onderwerpen hebben afgerond voordat zij beginnen met de SILS LL.M., en Bond onderwerpen en SILS Modules kunnen gelijktijdig worden uitgevoerd. Hoe zal het academiejaar en transitie worden georganiseerd? Overwegende sils semesters beginnen in augustus en februari, Bond semesters in januari, mei en september. SILS studenten het invullen van de benodigde twee SILS Modules in december kunnen meestal beginnen de Bond LL.M. in mei of later, en die de voltooiing in juni kunnen meestal beginnen de Bond LL.M. in september of later. Hoe is... [-]

Videos

Welcome to the SiLS LL.M.

The SiLS LL.M. in 120 Seconds

SiLS - Bond Introduction