Robert Kennedy College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie is het bieden van academische excellentie in afstandsonderwijs voor studenten over de hele wereld, door toepassing van geavanceerde technologieën.

Robert Kennedy College is een particuliere onderwijsinstelling in Zürich, Zwitserland, die in 1998 werd opgericht. Het College was een pionier in het online leren van Zwitserse kwaliteit; wij bieden rigoureuze maar flexibele leerprogramma's, verrijkt met de nieuwste online e-learningtechnologie die volledig in eigen huis is ontwikkeld.

De University of Cumbria, University of Salford en York St John University. Onze instructeurs zijn afgestudeerden van enkele van de beste universiteiten wereldwijd en met meer dan 5.000 studenten uit 130 verschillende landen zijn we een echt internationaal bedrijf. Onze programma's combineren onderwijs van Zwitserse kwaliteit op afstand met residenties in de gebouwen van het College in Zürich, Zwitserland en in Engeland op de campussen van onze exclusieve partners. De residentie van één week biedt een unieke gelegenheid voor studenten om hun online leerervaring te combineren met een traditionele klasomgeving.

Studentengerichte filosofie

Bij RKC ben je niet alleen een studentnummer. U maakt deel uit van onze online leergemeenschap die zich bezighoudt met faculteitsleden en andere studenten.

Samen zijn we een team

Een doorslaggevende doelstelling van dit team is om ons in staat te stellen om consequent de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren - uw opleiding.

State of The Art Technology

In onze toewijding om state-of-the-art services aan studenten te bieden, gebruiken we geavanceerde software die op maat is gemaakt voor online cursusbezorging. OnlineCampus is een allesomvattende interactieve en eenvoudig te gebruiken software die het online studeren een plezierige ervaring maakt.

Wereldklasse Faculteit

RKC heeft hooggekwalificeerde instructeurs in dienst die afgestudeerd zijn aan vooraanstaande universiteiten zoals de Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University en Wharton , om er maar een paar te noemen.

Wereldwijde erkenning

Na het afstuderen ontvang je hetzelfde diploma als studenten die studeren op de campus van de University of Cumbria, University of Salford of York St John University. De graden worden wereldwijd erkend.

Locaties

Zürich

Address
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

8005 Zürich, Zurich, Zwitserland

Zwitserland Online

Address
Zwitserland Online, Zwitserland

York

Address
York St John University
Lord Mayor's Walk

YO31 7EX York, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Salford

Address
The University of Salford
The Crescent, Salford

M5 4WT Salford, Engeland, Verenigd Koninkrijk

UK Online

Address
UK Online, Verenigd Koninkrijk

Stad Carlisle

Address
University of Cumbria,
Fusehill Street,

CA1 2HH Stad Carlisle, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden