University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

De universiteit van St.Gallen ( HSG ), Zwitserland, werd opgericht als een "Business Academy" in 1898 - in de hoogtijdagen van het geborduurde St.Gallen - en bood zijn eerste lezingen aan in 1899. De HSG blijft het doel nastreven om zijn meer dan 8.600 studenten met een praktijkgericht onderwijs, geleid door een geïntegreerde visie op management, economie, rechten, sociale wetenschappen en internationale aangelegenheden .

Met succes: de universiteit van St.Gallen is voortdurend gerangschikt als een van de beste business schools in Europa. De masteropleiding Strategy and International Management staat op de 1e plaats wereldwijd in de Financial Times Masters in Management Ranking . De Master in Banking and Finance staat op de zesde plaats in de FT Masters in Finance Ranking . Accreditaties door EQUIS en AACSB International onderstrepen onze inzet voor een holistisch curriculum dat voldoet aan de hoogste academische normen. We willen studenten zowel professioneel als persoonlijk ontwikkelen door hen een humanistische opleiding te geven.

De HSG is een tweetalige universiteit (Duits / Engels)

Bachelor niveau:

· Bedrijfskunde (Eng / Ger)

· Economie (Eng / Ger)

· Internationale zaken (Eng / Ger)

· Wet (Ger)

· Recht en economie (Ger)

Masterprogramma's:

· Bedrijfsinnovatie (Ger)

· Marketing Management (Eng / Ger)

· Boekhouding en financiën (Eng / Ger)

· Strategie en internationaal management (Eng)

· Bedrijfsbeheer (Ger)

· Management, organisatiewetenschappen en culturele theorie (Ger)

· Bank en financiën (Eng)

· Economie (Eng / Ger)

· Kwantitatieve economie en financiën (Eng)

· Internationale zaken en bestuur (Eng / Ger)

· Internationaal recht (Eng)

· Wet (Ger)

· Recht en economie (Ger)

Ph.D. programma:

· Management (verschillende specialisaties) (Eng / Ger)

· Financiën (Eng)

· Economie en Financiën (Eng)

· Internationale aangelegenheden en politieke economie (Eng / Ger)

· Wet (Ger)

· Organisatiewetenschappen en culturele theorie (Eng / Ger)

De HSG is gekoppeld met ca. 200 partneruniversiteiten wereldwijd en bieden Exchange- en Double Degree-programma's . Tegelijkertijd maken we deel uit van de CEMS-, PIM- en APSIA-netwerken. 35% van de studenten komt uit het buitenland, uit een totaal van 88 landen wereldwijd.

De HSG is de Zwitserse bedrijfsuniversiteit met de sterkste plaatsingsresultaten. De carrière

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk Law LLM » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

Master's programma in internationaal recht

Campus Voltijd 18 maanden September 2019 Zwitserland Sankt Gallen

De verschuivende balans tussen de staat en de economie heeft aanleiding gegeven tot nieuwe uitdagingen op de kruispunten van de wet, het bedrijfsleven en de overheid. Om deze problemen aan te pakken, zijn professionals nodig die over de nodige juridische vaardigheden en beheerscapaciteiten beschikken. De masteropleiding International Law (MIL) combineert een gespecialiseerde juridische opleiding met essentiële aspecten van het bedrijfsleven en de politiek. We bereiden onze afgestudeerden voor op een breed scala aan loopbanen in het bedrijfsleven, bij de overheid, bij diplomatie en bij andere instellingen in de publieke en private sector. [+]

De MIL biedt studenten enorme speelruimte en flexibiliteit bij het kiezen van cursussen uit het rijke en gevarieerde curriculum van het programma om een ​​opleiding samen te stellen die voldoet aan hun professionele doelstellingen en persoonlijke voorkeuren. Een opvallend kenmerk van het MIL-curriculum is de zorgvuldig samengestelde combinatie van verplichte vakken en keuzevakken. Drie verplichte vakken zorgen ervoor dat studenten een goed algemeen begrip krijgen van het normatieve en analytische kader van internationaal recht. Tegelijkertijd stelt een breed scala aan keuzevakken hen in staat zich te specialiseren in geselecteerde onderwerpen en, indien zij dat wensen, hun juridische opleiding aan te vullen met cursussen uit verwante gebieden zoals managementstudies of politicologie.Het combineren van wetgeving, management en politiek MIL-cursussen laten een grote verscheidenheid aan onderwerpen toe, waaronder internationaal en Europees ondernemingsrecht, wetgeving op het gebied van financiële en kapitaalmarkten, geschillenbeslechting, internationale organisaties en politiek en de advocatuur. Studenten kunnen ook cursussen kiezen uit aanverwante gebieden, zoals managementstudies en politicologie. Ze worden uitgenodigd om deel te nemen aan internationale Moots en vergelijkbaar praktisch werk. Ze profiteren van tal van uitwisselingsprogramma's en samenwerkingsprogramma's.Verschillende academische achtergronden Sommige MIL-studenten hebben hun eerste graad in rechten of rechten en economie behaald, anderen op gebieden zoals internationale zaken, management en economie. Ze hebben allemaal een juridische basisopleiding. Gezien de gespecialiseerde focus verschilt de MIL van standaard juridische programma's die zijn bedoeld voor studenten die het bartoets willen afleggen en als advocaten willen werken in hun nationale jurisdicties. Sommige afgestudeerden in de rechten denken er misschien over om een... [-]


Videos

Love, Loss, and Other Lessons Learned

Master in Rechtswissenschaft

Master's in Quantitative Economics and Finance

Master's in Business Innovation

Master's in Banking and Finance

Master in Marketing, Dienstleistungs- und Kommunikationsmanagement

Master's in Accounting and Finance

Master in Unternehmensführung

Master's in Strategy and International Management

Master's in International Affairs and Governance

Master's in Economics

Master's in Law and Economics

Master in Management, Organisation und Kultur

Master's in International Law

Contact

University of St. Gallen

Adres Sankt Gallen, St. Gallen, Zwitserland
Website http://www.unisg.ch/
Telefoon +41 71 224 21 11