Lees de Officiële Beschrijving

De enige FernUni Zwitserland

Afstand Learning University Zwitserland (FernUni Zwitserland) is een moderne academische instelling en een toonaangevende universiteit op het gebied van afstandsonderwijs in de Zwitserland.

Alle bachelor- en masteropleidingen in overeenstemming Bologna richtlijnen opgericht. Meer dan 1.500 studenten graduate studeert momenteel in het Duits of Frans. Op drie locaties in de Zwitserland bedienen onze student managers, studenten en het aanspreekpunt voor vragen over afstandsonderwijs.

De instelling wordt erkend:

  • door de federale grond overheid om art. 11 in de universiteit Promotion Act (UFG)
  • volgens kantonale door het kanton Wallis recht op onderwijs en onderzoek door universiteiten en onderzoeksinstituten

Een leider in afstandsonderwijs universiteit

Het succesverhaal van afstandsonderwijs University Zwitserland (FernUni Zwitserland) begint 25 jaar geleden. Sinds 1992 bieden wij onze drie locaties in Brig, Pfäffikon SZ en Sierre afstandsonderwijs cursussen op universitair niveau. Meer dan 1.500 studenten uit binnen- en buitenland tot op heden om te studeren in het Duits of Frans.

Alle cursussen worden ontworpen volgens Bologna richtlijnen. Zo is het programma voorbij Zwitserland worden erkend internationaal ondersteund en uitgelijnd.

Het ontwerp van het onderwijs in afstandsonderwijs is gebaseerd op het idee van een open, flexibel en individueel leren. De FernUni Zwitserland volgt het concept van de moderne onderwijs op afstand als "blended learning", een combinatie van e-learning en de traditionele klassikale instructie. Afhankelijk van het verloop van de expressie van de verschillende componenten is verschillend.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits
  • Frans

Deze school biedt ook:

LLB

FernUni Schweiz

Het programma biedt een gedegen wetenschappelijke basis training in de principes van het Zwitserse recht en hun disciplines en toepassingen: strafrecht, privaatrecht, pub ... [+]

Het programma biedt een gedegen wetenschappelijke basis training in de principes van het Zwitserse recht en hun disciplines en toepassingen: strafrecht, privaatrecht, publiekrecht, mededingingsrecht, juridische methodologie, handelsrecht, enz.

Studenten moeten diverse kennis van de verschillende gebieden van het recht en wetten. De conclusie is een wetenschappelijk undergraduate werk.

Begeleidende de zelfstudie gevonden om de drie weken op een zaterdag in plaats van colleges. De cursus is gebaseerd op de meest recente onderzoeksresultaten en beleidsbeslissingen evenals moderne lesmethoden.

De Bachelor of Law is ontworpen volgens de richtlijnen van het juridisch onderwijs in het Swiss aanwezigheid universiteiten.... [-]

Zwitserland Switzerland Online
Februari 2020
Duits,Frans
Deeltijd
9 semesters
Online
Lees meer in Nederlands

LLM

FernUni Schweiz

De master programma biedt een grondige wetenschappelijke vorming van geavanceerde recht en hun disciplines en toepassingen: Internationaal Recht, strafprocesrecht, crimin ... [+]

De master programma biedt een grondige wetenschappelijke vorming van geavanceerde recht en hun disciplines en toepassingen: Internationaal Recht, strafprocesrecht, criminologie, filosofie van het recht, internationaal privaatrecht, witteboordencriminaliteit, estate planning en het sociale zekerheidsrecht

Verwerven de studenten de capaciteit voor onafhankelijke, wetenschappelijke en praktische werk.

De cursus is gebaseerd op de meest recente onderzoeksresultaten en beleidsbeslissingen evenals moderne lesmethoden. De Master of Law is ontworpen volgens de richtlijnen van het juridisch onderwijs in het Swiss aanwezigheid universiteiten en gebouwd in overeenstemming met de Bologna-hervormingen.... [-]

Zwitserland Switzerland Online
Februari 2020
Duits
Deeltijd
6 semesters
Online
Lees meer in Nederlands