Holsby Bible School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WIE WE ZIJN

Holsby is een internationale Bijbelschool en -kamp

WAT WIJ GELOVEN

Onze geloofsverklaring is die van Torchbearers International, waarvan we lid zijn:

 • God is de drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest.
 • De Heer Jezus Christus is Gods Zoon die één is met de Vader. Alle dingen zijn door Hem en voor Hem geschapen.
 • Door de actie van de Heilige Geest, en geboren uit de Maagd Maria, werd Hij mens.
 • Hij was zonder zonde en van Zijn vrije wil, en door Zijn offerdood aan het Kruis bracht Hij redding voor deze gevallen wereld.
 • Hij is de enige bemiddelaar tussen God en de mens, en door Zijn verlossing door geloof te accepteren, wordt de mens gerechtvaardigd van zijn zonden en ontvangt hij vergeving en eeuwig leven.
 • Jezus Christus is lichamelijk uit de dood opgestaan.
 • Jezus Christus zal terugkeren om rechtvaardig oordeel te brengen en alle dingen tot voltooiing te brengen.
 • De Heilige Geest is God in eenheid met de Vader en de Zoon.
 • Door de uitstorting van de Heilige Geest komt Jezus Christus wonen in hen die Hem aanvaarden door geloof. Door de aanwezigheid van de Heilige Geest wordt een persoon een nieuw schepsel en wordt het getransformeerd naar de gelijkenis van Jezus Christus.
 • Jezus Christus voegt degenen die in Hem geloven aan zijn lichaam toe. Dit is Zijn kerk op aarde, waarvan Hij het Hoofd is.
 • De Bijbel is, in zijn geheel, de openbaring van God voor de mensheid, geïnspireerd door de Heilige Geest.

ONZE MEDEWERKERS

"... we waren verheugd om niet alleen het evangelie van God met jullie te delen, maar ook ons ​​leven ..."

-1 Thessalonicenzen 2: 8

Het is ons voorrecht als personeel om te investeren in het leven van mensen die de Heer elk jaar naar Holsby brengt. Of het nu gaat door discussies in de klas, laat in de nacht chats in de slaapzaal, zij aan zij serveren in de keuken of hoog boven de grond in het touwenparcours bungelen, we kijken ernaar uit om de gasten te leren kennen die de Heer brengt hier en het zien van hun leven beïnvloed door Christus.

FACILITIES

Brunnsgården

Brunnsgården is Holsby's hoofdgebouw met een grote eetzaal voor maximaal 120 personen, een leeszaal, een computerruimte, hoofdkantoren, een keuken en andere voorzieningen. De kamers op de bovenverdieping van Brunnsgården dienen als slaapzaal voor vrouwen tijdens het Bijbelschooljaar.

De kapel

De kapel is waar zondagmorgen diensten worden gehouden, evenals alle lezingen tijdens de week. Een bovenverdieping lounge genaamd de Bik is uitgerust met een tafelvoetbal tafel, banken en een kiosk waar verfrissingen kunnen worden gekocht.

Ekhaga

Ekhaga is onze mannelijke studentenresidentie tijdens het schooljaar en huizen die tijdens de zomer kamp- en retraitegroepen bezoeken. Elke kamer is geschikt voor twee tot vier personen, met gedeelde toiletten en douches in de hal. Het gebouw is gebouwd in de jaren 1880 en is onlangs gerenoveerd en beschikt over een gezellige ontmoetingsruimte met banken en een open haard. Ekhaga herbergt ook de Holsby-gewichtsruimte.

Solhult

Dit gebouw, daterend uit het midden van de 19e eeuw, is de oudste structuur op de campus. Het wordt nu gebruikt als een staf / stagewerkplaats en soms een slaapzaal voor studenten. Beneden is een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Elke kamer heeft 1-4 bedden, een wastafel en sommige hebben ook een toilet. Extra toiletten en douches bevinden zich in de hal.

Sport

Holsby heeft veel recreatieve voorzieningen en activiteiten te bieden. Studenten kunnen het atletiekveld gebruiken in hun vrije tijd, voetballen of de ultieme frisbee. In het najaar en in de lente is het hoogtouwparcours open voor de studenten. Kanovaren, wandelen en rotsklimmen zijn ook beschikbaar. Holsby heeft een fitnessruimte, evenals een basketbal- en tennisbaan voor het gebruik van de studenten.

Locaties

Vetlanda SO

Address
Brunnsvägen,31
570 15 Vetlanda SO, Jonkoping County, Zweden

Opleidingen

Deze school biedt ook: