York Business School, UAE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

York St John University is een uitstekende universiteit, bekend om zijn academische excellentie en responsieve karakter, waarbij de student altijd centraal staat in alles wat hij doet. Onze prachtige campus ligt in het centrum van de historische stad York.107108_pexels-photo-789822.jpeg

Bij York St John University streven we ernaar uitzonderlijk te zijn in alles wat we doen en bereiken. We bouwen aan een reputatie als een hoogwaardige, vriendelijke universiteit, bekend om zijn academische uitmuntendheid, een sterke gemeenschapszin en een prachtige campus in het hart van de stad.

We trainen en inspireren studenten op onze campus in York sinds 1841. Ons succes en prestaties in de loop van de jaren zijn gedeeltelijk te danken aan ons institutionele vermogen om effectief te plannen, duidelijke doelen te stellen en onze inspanningen te richten op het bereiken ervan.107109_pexels-photo-1438081.jpeg

York St John is de oudste instelling voor hoger onderwijs in York en loopt al 175 jaar voorop in het onderwijs en het onderwijs.

Iedereen is anders en elk individu zoekt naar andere dingen bij het kiezen van een universiteit. Bij York St John zijn we er trots op dat we voor elk wat wils hebben en in staat zijn om de middelen en mogelijkheden te bieden om uw universitaire reis uniek en op maat gemaakt te maken om bij u te passen.

De cursussen bij YSJ zijn uniek, innovatief en elite. We staan hoog op het gebied van studententevredenheid en ondersteunende diensten. In York St John vieren we de diversiteit en de ervaring van onze gemeenschap. Global Campus-activiteiten zijn bedoeld om integratie, vriendschappen en intercultureel begrip tussen alle YSJ-studenten te bevorderen.

Locaties

Sharjah

Address
York St. University – Middle East Corniche Area, Al Majaz, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Opleidingen

Deze school biedt ook: