Success Point College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Success Point College

Een veelgeprezen onderwijsinstelling in VAE, Success Point College biedt diploma's, bachelor- en masterprogramma's aan die zijn goedgekeurd door de University of West of Scotland voor aspirant-studenten en professionele professionals. Volgens World University Rankings 2019 werd de universiteit verkozen tot een van de top 500 van de wereld.

Het werd in 2015 opgericht door een sterke alliantie tussen de Indiase regering en de regering van Sharjah onder de beschermheerschap van Sharjah Kamer van Koophandel en het Indiase handels- en tentoonstellingscentrum. Door de jaren heen heeft het college zijn banden met de Indiase overheid versterkt en nieuwe partnerschappen met universiteiten in het Verenigd Koninkrijk gevormd. Een van onze meest recente partnerschappen is met International Skill Development Corporation. Het heeft ons geholpen onze campus te ontwerpen volgens de ISDC Global Business School in VAE-normen (VAE).

Alle programma's zijn geaccrediteerd door internationale beroepsorganisaties, waaronder CIMA, ACCA, IPA en CMI, waardoor studenten een concurrentievoordeel hebben ten opzichte van anderen na hun afstuderen. Ze zijn ontworpen voor studenten om een perfecte mix van theoretische kennis en praktische ervaring te bereiken. Het stimuleert niet alleen hun carrière, maar voorziet hen ook van de nodige vaardigheden om ongewone situaties op de werkplek aan te kunnen.

Bouwen aan een succesvolle toekomst

Bij Success Point College geloven we in het opbouwen van de toekomst door studenten op te leiden om de beste vaardigheden te bezitten die vereist zijn door meerdere industrieën. Het is alleen mogelijk vanwege de gezamenlijke inspanningen van onze boeiende en hooggekwalificeerde faculteit, toegewijde ondersteunend personeel, gebruik van geavanceerde technologie en vastberadenheid van onze studenten.

We bieden een mix van programma's die worden uitgevoerd op basis van het voltijds-, weekend- en afstandsonderwijs. Studenten kunnen kiezen die het beste past bij hun schema en werkt aan hun succes met de hulp van onze professoren en studiemateriaal door hen verstrekt. We hebben speciale vervoersdiensten mogelijk gemaakt voor voltijdstudenten die vertrekken van Sharjah, Ajman en Dubai naar de campus.

Studenten voorbereiden op de echte wereld

Onze lessen in Sharjah zijn uitgerust met de modernste technologie om studenten te helpen op de best mogelijke manier te leren. De campus is compleet met een enorme bibliotheek, een recreatiecentrum en een buitensportgedeelte waar studenten hun vrije tijd met vrienden kunnen doorbrengen.

Locaties

Sharjah

Address
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

Opleidingen

Deze school biedt ook: