Lees de Officiële Beschrijving

Over William

Wees hier. Hier leren. Excel overal.

Inschrijving (2018-19)

 • 645 studenten
 • Van 47 staten, het District of Columbia, de Amerikaanse Maagdeneilanden en 14 landen
 • Mannelijk / vrouwelijk ratio: 44% / 56%
 • Studenten van kleur: 24%
 • Houd baccalaureaats van 332 hogescholen en universiteiten

Admissions Profile: Class of 2021

 • Gemiddelde leeftijd: 24
 • Leeftijdsbereik: 20 tot 39
 • Naast de JD Class van 2021 zijn er 28 nieuwe studenten LL.M. kandidaten. Ze komen uit China, Engeland, Korea, Nigeria en Saoedi-Arabië.

Instituten en programma's

 • Centrum voor vergelijkende juridische studies en vredesopbouw na conflicten
 • Centrum voor juridische en rechtspraaktechnologie
 • Centrum voor de studie van wetgeving en markten
 • Programma verkiezingenrecht
 • Human Security Law Center
 • Instituut voor Bill of Rights Law
 • Property Rights Project

Faculteit

 • Vooraanstaande wetenschappers en praktijkmensen op tal van gebieden, waaronder strafrecht, milieurecht, grondwettelijk recht, mensenrechten, antitrustwetgeving, juridische ethiek, intellectuele eigendom, internationaal recht en rechtvaardigheid na conflicten.

Onze opmerkelijke geschiedenis wordt alleen geëvenaard door onze toewijding om de juridische vaardigheden van onze studenten op te bouwen en ze uit te rusten om uitstekende advocaten te worden die een verschil in de wereld zullen maken.

Onze faculteit bestaat uit ervaren mentoren die het ideaal van de burger-advocaat illustreren. In elke cursus gebruiken ze hun professionele en persoonlijke inzichten om het menselijk element van de rechtspraktijk te benadrukken. Onze studenten komen met scherpe intellecten en razend gevarieerde talenten aan en wijden hun tijd aan het samenwerken aan projecten van echte waarde. In ons Legal Practice-programma en in ons klinieken- en externe programma leren ze vakkundig en integer te oefenen.

William

 • Onze toewijding aan het opleiden van beoefenaars heeft echt geleerd in de wet door middel van leerstellig, interdisciplinair en ervaringsgericht leren;
 • Onze toewijding aan de academische rechtsleer, met het oog op het behoud van het beste in onze wettelijke regimes, het hervormen van wat kan worden verbeterd en, bovenal, bijdragen aan het begrip van de wereld van deze fundamentele menselijke instelling; en
 • Onze toewijding aan het opleiden van burgeradvocaten die met onderscheid zullen dienen in hun gemeenschappen, het land en de wereld.

110484_pexels-photo-1595391.jpeg

academici

Maak je op voor een inspirerende juridische opleiding die het beste in het vak produceert.

Bij William

Het begint allemaal met onze filosofie van de burgeradvocaat, het Jeffersoniaanse ideaal van de advocaat als bekwame pleitbezorger en toegewijde ambtenaar. Dat concept vertaalt zich in een academisch curriculum dat de nadruk legt op ervaringsleren en het 'menselijke element' van de wet - mededogen, ethiek en openbare dienstverlening.

In ons curriculum zijn eerstejaars cursussen meer dan alleen de basis behandelen. Naast cursussen in civiele procedures, staatsrecht, contracten, strafrecht, eigendom en onrechtmatige daad, gaat elke 1L door W

Naast cursussen uit het 1L-curriculum en de cursus juridisch vaardigheden, kun je ook kiezen uit bijna 100 verschillende keuzevakken. Elk aspect van de moderne rechtspraktijk wordt bestreken, van intellectueel eigendom tot nationale veiligheid tot zakelijk en ondernemingsrecht. Onze acht klinieken en één practicum helpen je voor te bereiden op de praktijk van het recht en lidmaatschap van het beroep. Studenten in onze klinieken bieden jaarlijks meer dan 14.000 uur aan onderbediende klanten, waaronder immigranten, kinderen met speciale behoeften en veteranen.

Door de hele tijd, ben je bezig met leermogelijkheden buiten het klaslokaal via de meer dan 40 studentenorganisaties van de Law School.

110485_pexels-photo-1438072.jpeg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

William & Mary Law School

Onze innovatieve LL.M. programma is bedoeld voor buitenlands opgeleide studenten en advocaten die willen concurreren in een steeds meer geglobaliseerde juridische wereld. ... [+]

WilliamLL.M. Programma2-semester, 24-credit-uren of,3-semester, 34 credit-uren, inclusief een specialisatie in een gekozen juridisch gebied

Beurzen: Alle toegelaten studenten komen in aanmerking voor op verdienste gebaseerde beurzen op het moment van aanmelding.

Klassen: LL.M. studenten creëren hun eigen studieprogramma en volgen lessen met hun JD-studentencollega's.

Startdatum: lente of herfst

Toelatingseisen

In aanmerking te komen: om in aanmerking te komen, moeten studenten aantonen dat zij:

de noodzakelijke juridische opleiding hebben voltooid die vereist is om een LL.B. (Bachelor of Laws), LL.M. (Master of Laws), of JM (Juris Master) in een ander land of om het equivalent van het bar-examen in dat land te nemen; ofgekwalificeerd zijn om recht in het buitenland uit te oefenen; ofzijn vastbesloten om voldoende juridische opleiding of ervaring te hebben om de LL.M. naar tevredenheid af te ronden. programma.... [-]
Verenigde Staten Williamsburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
613 S Henry St
23187-8795 Williamsburg, Virginia, Verenigde Staten
Website