Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Whittier College : Wonen en leren in de echte gemeenschap

Onze lange academische traditie heeft tot doel de studenten een waardering te bieden voor de complexiteit van de moderne wereld en de werkplek, zonder daarbij het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen.

Whittier is een plek waar studenten actief betrokken raken bij de lokale gemeenschap terwijl ze ook hun rol in de internationale gemeenschap onderzoeken. Onze residentiële aard is een sleutelcomponent in het definiëren van wie we zijn, omdat studenten en professoren in de nabijheid van elkaar wonen en leren, en een sfeer creëren waarin kennis 24/7 kan worden nagestreefd. Dit is een gemeenschap waar individualiteit wordt gewaardeerd, tolerantie wordt gekoesterd en de dingen die elk van ons uniek maken worden gezien als onmisbare hulpmiddelen bij het zoeken naar meer kennis en begrip.

116977_14524-20190620-103001-WC5.jpg

Onze missie

Whittier College is een residentiële vierjarige instelling voor vrije kunsten die studenten van verschillende achtergronden bereidt om uit te blinken in een complexe mondiale samenleving. Door uitdagende, interactieve cursussen, gegeven door ervaren hoogleraren, leren studenten om verbanden te leggen tussen disciplines, culturele perspectieven te begrijpen en leren te integreren met praktische toepassingen. Geïnspireerd door een Quaker-erfgoed, biedt het Whittier-onderwijs studenten de mogelijkheid om actieve burgers en effectieve communicatoren te zijn die diversiteit omarmen en integer handelen.

116975_14524-20190620-103006-WC7.jpg

feiten

 • Opgericht door leden van de Religious Society of Friends in 1887 en genoemd ter ere van de Quaker-dichter en abolitionist John Greenleaf Whittier, blijft Whittier College haar Quaker-erfgoed eren door zich te committeren aan gemeenschap, diversiteit en het vinden van een gemeenschappelijke basis met mensen over de hele wereld. Het college is echter al sinds de jaren 1940 seculier.
 • De schoolmascotte, Johnny Poet, draagt een grote pen (hij is tenslotte machtiger dan het zwaard) en staat op talloze lijsten met de meest unieke mascottes in Amerika.
 • Whittier College is een van de weinige hogescholen of universiteiten die een Amerikaanse president hebben afgestudeerd: Richard M. Nixon '34. Richard Nixon diende als voorzitter van het studentenlichaam, was medeoprichter van de Orthogonian Society en was een uitstekend debater.
 • Het college biedt één graad aan: een master in opleiding via Whittier College
 • Whittier heeft 1.700 studenten
 • Alle cursussen bij Whittier worden gegeven door faculteit, niet door onderwijsassistenten. De studentenfaculteitratio is 12 tegen 1, wat bekendheid en mentorschap mogelijk maakt.
 • Whittier biedt studenten een keuze uit 32 majors en een verscheidenheid aan minderjarigen en programma-opties.
 • Studenten van kleur vormen ongeveer 69% van de studentenorganisatie van het College en maken van Whittier een van de meest diverse vrije kunstacademies in het land.
 • Whittier College faculteit zijn gerespecteerde experts in hun vakgebied. Onder de rangen bevinden zich een Grammy-winnaar, een Pushcart-prijs in de Poëziewinnaar, verschillende Fulbright-prijswinnaars, National Science Foundation, National Institutes of Health en nationale kapitaalverschaffers voor de geesteswetenschappen.
 • Whittier-velden 22 Dichters teams in NCAA Division III intercollegiate atletiek: 11 herenteams en 11 dames. Ongeveer 30% van de Whittier-studenten spelen op een of meer teams.
 • Meer dan 50% van de studenten is betrokken bij een van de meer dan 90 geregistreerde studentenorganisaties op de campus.
 • Verschillende afgestudeerden van het Whittier-atletiekprogramma zijn doorgestroomd naar professionele carrières als coaches of atleten voor de National Football League, Major League Baseball en Major League Lacrosse, onder anderen.

116976_14524-20190620-102939-WC1.jpg

WASC Accreditatie

Institutionele accreditatie van de Western Association of Schools and Colleges (WASC) verzekert de gemeenschap van het college, het grote publiek en lokale organisaties dat het Whittier College voldoet aan de federale normen.

WASC is een van de zes officiële academische instellingen in de Verenigde Staten die belast is met de accreditatie van Whittier College .

Bij Whittier zijn een geaccrediteerde instelling, beoordeling en reflectie kritische componenten om onze missie als instituut voor hoger onderwijs te continueren en te versterken.

Onze op thema's gebaseerde benadering van onze 4 C's (Community, Cultuur, Verbindingen en Communicatie) vertegenwoordigt een lopend project dat de gemeenschap engageert bij het stellen van doelen en het evalueren van onze voortgang en verantwoording jegens hen.

WASC-accreditatie is ook een gelegenheid voor Whittier College om de betrokkenheid van belanghebbenden van alle niveaus te demonstreren. De WASC-stuurgroep onder leiding van de vicepresident en de academische decaan helpt meerdere vaste commissies, afdelingen en werkgroepen bij het verzamelen en analyseren van gegevens ten behoeve van institutionele evaluatie en evaluatie, waardoor het college het zelfbeoordelingsproces in goede staat kan houden, een systeem van kwaliteitsborging, gegevensverzameling en analyse.

 • Het institutionele voorstel van 2009

Het instellingsvoorstel begeleidt het beoordelingsproces, gaande van de Capaciteit en Voorbereidende Beoordeling (CPR) tot de Evaluatie van de Effectiviteit van het Onderwijs (EER). Het rapport is een reactie op bezorgdheid die is geuit tijdens de laatste accreditatie, de context voor de accreditatiebeoordeling en strategieën voor het beoordelen en verbeteren van het leerproces van studenten en organisaties.

 • Capaciteit en voorbereidende evaluatie 2011 (CPR)

De CPR biedt bijgewerkte gegevens over capaciteitsmaatregelen met betrekking tot Whittier's College 4 C's, met name wat betreft Community, Cultuur en Verbinding.

 • 2012 Evaluatie van de effectiviteit van het onderwijs (EER)
 • 2013 Evaluatie van de doeltreffendheid van het onderwijs (EER) en mededeling van de Commissie

De EER onderzoekt de effectiviteit van de onderwijsprogramma's van de instelling samen met de 4 C's van de Academie, in het bijzonder Gemeenschap, Cultuur en Verbinding.

116974_14524-20190620-103020-WC12.jpg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
Address
13406 E. Philadelphia St.
Whittier, Californië, Verenigde Staten