Western Iowa Tech Community College Distance Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

116567_CathedraleHante_LADJ.png

Link naar WITCC Video Game Online website

https://www.witccvgdonline.com/

IS ONLINE VOOR MIJ?

Met de online lessen van Western Iowa Tech kunnen studenten kiezen uit honderden cursusaanbiedingen. U kunt in sommige gevallen collegegeld of zelfs een hele graad behalen. Het enige dat u nodig hebt, is een computer en internettoegang ... gewoon inloggen en de instructies volgen. Technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar. Studenten kunnen de instructeur vragen stellen, testen doen, toegang krijgen tot cijfers en deelnemen aan discussies met discussies ... allemaal online, waar dan ook.

Hoe weet ik of online leren voor mij is?

Online cursussen zijn een handige manier om je educatieve doelen na te streven; ze zijn echter NIET op zichzelf en hebben een regelmatige deadline voor huiswerk en tests, net zoals je dat in de klas zou doen. Je hebt flexibiliteit bij het maken van je huiswerk en 'lestijd' in je drukke schema, maar opdrachten, papers, quizzen, examens en dergelijke moeten volgens het schema van de les worden gedaan, zodat niemand achterblijft. Als u niet zeker weet of online leren iets voor u is, probeer dan een oriëntatieverloop.

Je zult mogelijk medestudenten van over de hele wereld hebben, en ze zullen vaak verschillende perspectieven hebben op dingen. Leren is verbeterd in dergelijke creatieve omgevingen.

Besteed veel aandacht aan het type klas waarvoor je je aanmeldt omdat er verschillende soorten zijn.

Volledig online 16-weekse cursussen lopen het hele semester door en zijn iets meer ontspannen dan een cursus van acht weken.

Volledig online 8-weekse cursussen verdichten de volledige 16 weken van materiaal en leren in acht weken. Zoals je je kunt voorstellen, is dit sneller tempo en vereist meer discipline dan een cursus van 16 weken. Het voordeel is dat het sneller wordt gedaan, zodat u twee lessen van acht weken per semester kunt volgen.

Volledig online 12-weekse cursussen kunnen worden gevolgd in het najaar en het voorjaarssemester en vormen een mooi compromis tussen 16 en 8 weken.

Hybride cursussen combineren online met klaservaring om de klas een beetje flexibeler te maken, maar geven het klaslokaal nog steeds de tijd die sommige cursussen nodig hebben om het meest effectief te zijn.

Deze afbeeldingen laten technische en artistieke pipelinevaardigheden zien, zoals modellering, texturen, belichting, compositorische weergave en functionaliteit die geschikt is voor games. Videogamebedrijven verwachten dat je laat zien wat je kunt doen en dit programma is ontworpen om de vaardigheden te ontwikkelen die daarvoor nodig zijn.

116566_Environments.png

116568_Banner_2_LM.png

125980_KeystoneArtistWinner.png

125982_Keystone_Enviornment_Art.png 125981_Keystone_Characters.png

Locaties

Sioux City

Address
Stone Avenue,4647
51106 Sioux City, Iowa, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: