Villanova University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Villanova School of Business is een vooraanstaande onderwijsinstelling die programma's voor undergraduate, graduate en executive opleidingen aanbiedt. VSB is opgericht in 1922 en staat bekend om academische nauwkeurigheid, creativiteit en innovatie, hands-on en dienstverlenende leermogelijkheden, een stevige basis in ethiek en een toegepast onderwijs dat studenten voorbereidt om uitstekende leiders en wereldburgers te worden binnen de steeds veranderende, complexe en snelle zakenwereld.two people handshaking above table with laptoprawpixel / Unsplash

Over Villanova University

Villanova University, een co-educatieve rooms-katholieke instelling, werd gesticht door de Orde van Sint-Augustinus in 1842 in Villanova, Pennsylvania. Villanova is een vooraanstaande instelling voor hoger onderwijs en biedt een uitgebreide opleiding die geworteld is in de vrije kunsten; een gedeelde toewijding aan de Augustijnse idealen van waarheid, eenheid en liefde; en een gemeenschap die is toegewijd aan het dienen van anderen.

Een breed scala van undergraduate, graduate degree en professionele programma's worden aangeboden via de zes hogescholen van de universiteit: het College van Liberal Arts and Sciences, de Villanova School of Business, het College of Engineering, het College of Nursing, het College of Professional Studies, als evenals de Villanova University Charles Widger School of Law. Met een totale inschrijving van meer dan 10.000 undergraduate, graduate en law studenten, Villanova is de oudste en grootste katholieke universiteit in het Gemenebest van Pennsylvania.

Locaties

Villanova

Address
19085 Villanova, Pennsylvania, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: