Vantage Travel International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM in onze wereld van reizen en vreugde

Wij van Vantage Travel bieden onderscheidende wereldwijde vakanties en reisservices.

We zijn er ook trots op een gespecialiseerde en ervaren DMC te zijn in de VS en Egypte. We richten ons op uw reisbehoeften en wensen. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het plannen en nemen van de juiste beslissingen om aan uw reisbehoeften te voldoen, uw budget te evenaren en onvergetelijke, langdurige zoete herinneringen te creëren.

We willen u laten weten dat u als bezoeker gewaardeerd zult worden en als u klant wordt, kunt u het beste van ons verwachten. Wij hanteren hoge normen binnen ons bedrijf, zodat u tijdens uw vakantie / zakenreis nooit een slechte dag hoeft door te maken. Wat de reden achter uw reis ook is, wij zullen u voorzien van de beste services die op de markt beschikbaar zijn.

111550_pexels-photo-297755.jpeg

Over ons

We zijn ook gespecialiseerd in zakenreizen om tegemoet te komen aan professionals die deadlines moeten halen. Ons team kan u helpen het volgende te doen: reservevluchten, hotels boeken, luchthavens overbrengen, limousines ophalen, reisroutes maken en gebieden voor sightseeing opzoeken.

Sinds 2009 bieden we ongeëvenaarde reisservices aan prachtige locaties. We richten ons op het maximaliseren van het plezier van onze klantenervaring terwijl ze door enkele van de meest ongelooflijke landen ter wereld reizen.

Of het nu de prachtige Piramides van Egypte, oude bazaars van Turkije, Calat Alhambra van Spanje, Verbazingwekkende natuur van Nieuw-Zeeland, Schoonheid van Frankrijk, Cultuur van Engeland of zelfs de prachtige mediterrane stranden van Griekenland en vele andere bestemmingen zijn, wij zullen u meenemen er.

Vantage Travel International en haar partners garanderen dat u tevreden zult zijn met de reiservaring die wij u bieden. Geen lange wachttijden meer en onverwachte problemen, het is tijd dat u met gemak en comfort reist.

111552_pexels-photo-346885.jpeg

Biografie

Mijn partner en ik hebben een passie voor reizen over de hele wereld waarvan we denken dat het ons gelukkig maakt en van het leven geniet. We houden ervan om mensen overal te engageren en te inspireren en echt te geloven dat reizen het leven van mensen kan veranderen en de vrede kan bevorderen. Reizen versterkt ons communicatievermogen, verbetert ervaringen en accepteert elkaar. We denken misschien dat anderen anders zijn totdat we reizen en ontdekken dat we allemaal gewoon mensen zijn.

Raed heeft een lange ervaring in de reisindustrie, begon in 1987 als Egyptoloog-docent en tourdirecteur, reisdocent en touroperator. Daarna werd hij managing director van Vantage Travel Since 2009, terwijl Maggie begon als een internationale advocaat, maar haar passie voor reizen en haar verlangen om haar zoon de kans te geven een wereldkind te zijn en de wereld om hem heen te ontdekken, duwde haar om formeel recht te verzaken en zich aan te sluiten bij deze grappige industrie die haar en anderen gelukkig houdt.

Onze visie voor Vantage Travels International is altijd geweest om mensen de reis van hun leven te geven; vergelijkbaar met wat we zelf hebben ervaren en we hopen dat onze diensten je ook verliefd zullen laten worden op de wereld.

We zijn allebei onderdeel van en worden ondersteund door een team van twintig ervaren professionals in Vantage Travel International . We zijn verheugd om een dialoog te starten, meer over u te weten te komen, te werken aan het plannen van uw volgende vakantie of zakenreis en een tevreden glimlach op uw gezicht te zien ...

Raed en Maggie

111551_pexels-photo-219014.jpeg

  • Topbestemmingen: Onze topbestemmingen die actief zijn, zijn Egypte, Griekenland, Dubai, VK, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nieuw-Zeeland, Oman, Bahrein, Spanje en Turkije. We bieden ook Europese riviercruises, evenals Egyptische riviercruises.
  • Specialiteiten: Wij zijn gespecialiseerd in producten op maat samen met zeer persoonlijke diensten voor vakantiereizen of zakenreizen.
  • Recente uitstapjes: we zijn over de hele wereld geweest en onze recente reizen waren naar Nieuw-Zeeland, Australië, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Locaties

New York

Address
477 68th Street
Brooklyn, NY 11220

New York, New York, Verenigde Staten

Auckland

Address
Auckland, Auckland, Nieuw-Zeeland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: