Vermont Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een jonge en levendige school die zich reeds heeft gevestigd als een leider, Vermont Law School is gewijd aan het verstrekken van studenten, docenten en medewerkers met een bijzondere educatieve gemeenschap die individualisme waarden, ethiek, persoonlijke betrokkenheid, en publieke burgerschap.

De missie die we handhaven wordt versterkt door onze diversiteit, onze dynamische curriculum en ervaringsleren kansen, onze prestigieuze faculteit en uitstekend personeel, en de ondersteunende sfeer die we hebben gecreëerd en gevoed.

Ons doel is om agenten van verandering die zal blijven laten leiden door ons motto-"Wet voor de gemeenschap en de wereld"-als ze op weg naar beneden hun individuele pad naar succes als aanklagers, advocaten openbaar belang, milieu en ruimtelijke ordening deskundigen opleiden , advocaten burgerrechten, en activisten. Dichtbij en ver weg, onze afgestudeerden voeg betekenis aan hun carrière door als leiders in hun gemeenschappen en rentmeesters van de aarde. Een en al, zijn we toegewijd aan het hebben van een significante positieve impact op de wereld die ons en de mensen die leven in het omringt.

Onze Missie "Om studenten op te leiden in een diverse gemeenschap die persoonlijke groei bevordert en dat stelt hen in staat om uitstekende professionele vaardigheden en hoge ethische waarden die dienen als advocaten en milieu-en andere professionals in een steeds meer technologische en onderling afhankelijke mondiale samenleving te bereiken."

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Law Juris Doctor » Bekijk Law LLM » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Juris Doctor

Juris Doctor (JD)

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Royalton +1 more

Het verdienen van een Juris Doctor van Vermont Law School geeft aan toewijding en inzet, niet alleen voor de advocatuur, maar om het maken van een impact door de wet. [+]

Vermont Law School Juris Doctor (JD)

Het verdienen van een Juris Doctor van Vermont Law School geeft aan toewijding en inzet, niet alleen voor de advocatuur, maar om het maken van een impact door de wet.

Tijdens de voorbereiding voor de algemene praktijk in alle 50 staten, dan heb je de kennis te ontwikkelen en het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn voor het leiderschap in het milieurecht, strafrecht, geschillenbeslechting, energierecht, internationaal en vergelijkend recht, het landgebruik, of watervoorraden wet.

De kern curriculum richt zich op de rechtsleer en de analyse, benadrukt de bredere maatschappelijke context van de wet, en verzorgt onderwijs in de vaardigheden en waarden die nodig zijn voor effectieve advocatenpraktijk. In het eerste jaar, dan heb je een basis voor juridische studie op te bouwen door middel van blootstelling aan basisvakken, de technieken van de juridische analyse, fundamentele juridische vaardigheden en perspectieven op de oorsprong, de functie, en de ontwikkeling van het juridisch systeem. Tijdens je tweede en derde jaar, dan heb je Vermont Law School uitgebreide studiegids te gebruiken om zich te concentreren op het onderwerp gebieden waar je wilt werken en te leiden. ... [-]


LLM

LLM in Amerikaanse juridische studies

Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Royalton

Bedoeld voor studenten die een diploma hebben verdiend buiten de Verenigde Staten, de LLM in American Legal Studies bereidt studenten voor op de bar passage en loopbaanontwikkeling. [+]

Vermont Law School LLM in American Legal Studies

Bedoeld voor studenten die een diploma hebben verdiend buiten de Verenigde Staten, de LLM in American Legal Studies bereidt studenten voor op de bar passage en loopbaanontwikkeling.

De LLM in American Legal Studies curriculum bouwt een solide basis in de Amerikaanse wet en juridische systemen en richt zich op vaardigheden, kennis en perspectieven van essentieel belang voor succes in de nationale en wereldwijde praktijk. U zult uitzonderlijke ondersteuning krijgen - vaak een-op-een hulp - in het geval briefing, doctrine, examenvoorbereiding, en hervat het schrijven. Een specialist in Juridisch schrijven kan u helpen met Engels grammatica, interpunctie, en de toon. ... [-]


LLM in milieurecht

Online Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar September 2019 Verenigde Staten Royalton +2 more

Post-JD studenten vinden ongekende mogelijkheden voor intensieve studie in Masters Vermont Law School of Laws (LLM) programma's. [+]

Vermont Law School LLM in het milieurecht

Post-JD studenten vinden ongekende mogelijkheden voor intensieve studie in Masters Vermont Law School of Laws (LLM) programma's.

Gerangschikt op de nummer een milieurecht school in het land, VLS biedt meer milieu-en energierecht cursussen dan enige andere Amerikaanse wet school en is landelijk bekende in geschillenbeslechting en klinische wet, Afgestudeerden verder te definiëren en door te stromen door middel van de praktijk van het recht, onderzoek , het onderwijs, of de openbare orde.

De LLM in het milieurecht is ontworpen voor Juris Doctor afgestudeerden die willen hun carrière richten op milieurecht en kwesties als klimaatverandering, landgebruik, natuurlijke hulpbronnen, waterreserves of milieuheffing beleid. ... [-]


Videos

Vermont Law School