Lees de Officiële Beschrijving

USC Gould is een elitewetenschool die zich inzet voor academische excellentie. Ons succes bestaat uit een faculteit van wereldklasse, een hechte en diverse studentenorganisatie, een goedgelegen campus, een interdisciplinair curriculum en een ondersteunend alumni-netwerk.

De faculteit is nationaal erkend voor zijn studiebeurs op veel gebieden, de interdisciplinaire focus, openbare dienstverlening en leiderschap in het vak. Onze kleine klas en de lage verhouding tussen hoogleraar en student creëren een intieme en collegiale leeromgeving.

USC Gould werd opgericht in 1900 en was de eerste law school van Zuid-Californië. Vanaf de eerste dagen van de school hebben we vrouwen en studenten van kleur ingeschreven. Vandaag onderhouden we een van de meest uiteenlopende studentenpopulaties van de natie en schrijven we de meest internationale studenten in. Dit creëert een omgeving die een breed scala aan perspectieven en ervaringen bevordert.

Onze locatie in Los Angeles biedt studenten enorme kansen op een van de beste legale markten en de drukste hoven in de natie. Van Silicon Beach tot het centrum van LA, USC Gould biedt toegang tot stageplaatsen, uitwijkmogelijkheden en carrièremogelijkheden bij de wet en zakelijke bedrijven, openbare belangenorganisaties en entertainment-, media- en technologiebedrijven. De locatie van de rechtsschool op de University Park Campus van het USC ondersteunt tal van mogelijkheden voor interdisciplinair onderwijs en onderzoek tussen de veelheid aan gerenommeerde scholen.

USC pionierde de concepten van interdisciplinair en klinisch juridisch onderwijs. Het eerste moderne rechtsbijstandsprogramma kwam voort uit een USC Gould-kliniek die in 1929 werd opgericht. In 1965 werden we een van de eerste scholen die een interdisciplinaire focus op de rechtenstudie legde. Tegenwoordig is ons curriculum doordrenkt met cursussen op het kruispunt van verschillende belangrijke disciplines, en we bieden 15 dual-degree-programma's. Via onze talrijke klinieken, practica en externe locaties krijgen studenten hands-on training in de praktijk van het recht, werken met echte klanten.

De Law School heeft een ondersteunende en hechte alumni-populatie van meer dan 10.000 professionals over de hele wereld. De Trojan Family is een fel loyaal en krachtig netwerk dat zich ten volle inzet voor het succes van USC-afgestudeerden. Onze alumni zijn partners in 's werelds grootste advocatenkantoren, hoofd van grote internationale bedrijven en dienen leiderschapsrollen in overheids- en openbare dienstverleningsorganisaties. Meer dan 500 USC Gould-alumni hebben als staats- of federale rechters gediend.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of Southern California USC Gould School of Law

Voor personen met een eerste licentiaat in de rechten van buiten de Verenigde Staten, verkrijgt u een fundamenteel begrip van de Amerikaanse wetgeving met onze 1-jarige L ... [+]

Master of Laws (LLM) Degree

Onze Master of Laws (LLM) richt zich op het Amerikaanse rechtssysteem voor internationaal opgeleide advocaten. De full-time, eenjarige LLM biedt je basisvaardigheden en kennis die direct van toepassing zijn op de praktijk van de echte advocatuur.

De LLM is ideaal voor internationaal:

advocatenrechtersambtenarenaanklagersbedrijfsjuristbankiersrecente rechten afgestudeerdenWaarom kiezen voor de LLM-graad bij USC Gould?

LLM Guide erkend als een van de 'Top 10 LLM-programma's in Californië', stimuleert ons LLM-curriculum kritisch denken en praktische probleemoplossing, naast een grondige basis in de Amerikaanse wetgeving.

Wanneer je je bij USC Gould aansluit, word je onderdeel van een dynamische en gevarieerde community van rechtsscholen, word je gevoed door een faculteit en academische ondersteuning van wereldklasse, word je lid van kleine en collegiale klassen en word je lid van het wereldwijde Trojan Family-netwerk.... [-]

Verenigde Staten South Los Angeles
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southern California USC Gould School of Law

De tweejarige uitgebreide Master of Laws (LLM) van USC Gould geeft je de mogelijkheid om een jaar lang te leren over het rechtssysteem in de Verenigde Staten en om Engels ... [+]

Uit twee jaren bestaande Master of Laws (LLM) Degree

Met de tweejarige uitgebreide master in de rechten (LLM) van USC Gould kun je een jaar lang basiscomponenten uit het Amerikaanse rechtsstelsel leren en juridisch Engels onder de knie krijgen voorafgaand aan één jaar LLM-studies.

Tijdens het eerste jaar ontvang je een academische opleiding in juridisch lezen en begrijpen, case briefing, juridische analyse en meer terwijl je je Engelse vaardigheden verbetert. Kleine, gepersonaliseerde lessen geven je de mogelijkheid om je aan te passen aan het leven in de VS en het bijwonen van USC.

Na succesvolle afronding van het eerste jaar ontvangt u een certificaat in US Legal Studies en wordt u ingeschreven in USC Gould's LLM-programma.... [-]

Verenigde Staten South Los Angeles
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands