Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Schoolgeschiedenis en locatie

De University of New Haven , opgericht in 1920 op de Yale-campus, is een privéuniversiteit aan de zuidkust van New England. De universiteit is levendig en divers, meer dan 7000 studenten komen uit 50 staten in de Verenigde Staten en bijna 50 landen over de hele wereld, het aandeel internationale studenten is 12%. De 80 hectare grote hoofdcampus ligt in de buurt van New Haven, het technologie- en cultuurcentrum van Connecticut, op slechts anderhalf uur rijden van New York City en twee en een half uur rijden van Boston. New Haven, gebouwd in 1638, heeft een lange geschiedenis en een rijk cultureel erfgoed, bekend als de "toegangspoort tot New England".

Zet het zeil met succes van hier af

Onze instellingen bieden vrije kunsten, wetenschap, kunst, bedrijven, techniek, gezondheidszorg, openbare veiligheid en openbare diensten om studenten te voorzien van loopbaangerichte en transformerende onderwijsdiensten. We hebben meer dan 100 academische programma's, die allemaal worden geleid door gezamenlijk, interdisciplinair, projectmatig leren.

Hier is leren een persoonlijke en praktische ervaring, begeleid door uitstekende docenten die elke student naar succes zullen leiden. Het docententeam is een leider in hun respectievelijke vakgebieden en geeft studenten de inspiratie en erkenning om hen te helpen hun potentieel te ontdekken en succesvol te maken in hun vakgebied.

We noemen dit het concept "student first"

 • De professionele kennis en toewijding van de docent

Leer van hoogleraren die zich inzetten voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Al bijna een eeuw lang heeft deze oriëntatie ertoe geleid dat scholen talloze studenten ertoe hebben aangezet om in hun persoonlijke leven en op hun werk te slagen.

 • Basisonderwijs

Een bewezen, gerichte opleiding die studenten de belangrijkste vaardigheden, kennis en ervaring biedt die nodig zijn om ervoor te zorgen dat ze een verschil maken in hun toekomstige loopbaan en leven.

 • Interdisciplinaire cursus

Dit type cursus is bedoeld om interdisciplinaire verkenning te stimuleren en studenten uit te rusten met het vermogen om te slagen in de internationale gemeenschap, en ervoor te zorgen dat ze volledig zijn voorbereid om de wijde wereld te begrijpen en te navigeren.

 • Een groot aantal academische en gezamenlijke activiteiten

Er zijn verschillende leermogelijkheden beschikbaar binnen, buiten en in de gemeenschap, zodat u uw passie kunt ontketenen of nieuwe interesses kunt vinden.

 • Levendige campusgemeenschap

Een hechte, levendige campusgemeenschap die middelgroot, klein, gemakkelijk te beheren en groot genoeg is om studenten te voorzien van een verscheidenheid aan leer- en accommodatiefaciliteiten, evenals deelname aan sport- en leiderschapsontwikkeling. kansen.

 • Leider en uitvoerder

Er zijn meer dan 57.000 alumni in verschillende industrieën en na hun afstuderen hebben ze verschillende prestaties op hun eigen levenspad. Meer dan 91% van de afgestudeerden zijn in dienst of studeren binnen een jaar afgestudeerd, en 96% van de afgestudeerden slagen in hun respectieve velden binnen zes jaar.

Mission statement

New Haven University is een studentgerichte, uitgebreide universiteit met een uitstekende academische en professionele opleiding. Onze missie is het bieden van onderwijs van de hoogste kwaliteit door middel van ervaringsgericht, op samenwerking gebaseerd en op ontdekking gebaseerd leren, zodat studenten zich kunnen voorbereiden op een bevredigend en zinvol leven op het internationale toneel.

New Haven University Rankings en reputatie

 • Geklasseerd als de topuniversiteitslijst in de Verenigde Staten gedurende vijf opeenvolgende jaren - Princeton Review
 • Top 100 Noord-Amerikaanse universiteiten - 2019 US News
 • De top 30% van technische colleges in het US-2019 US News
 • Nationale Top15 ROI Ranking - The Wall Street Journal
 • Best Sports Management Professional Ranking # 12- "Sportzaken"
 • De School of Health Sciences scoort Top 10% in het gezondheidsberoep - "College Factual"
 • De Business School is geaccrediteerd door de International Association of Business Schools AACSB en behoort tot de top 5% van de wereld.
 • Best Employment Service Centre gerangschikt 17e in de VS.

Recent afgestudeerden zijn bij Apple, Boston Bruins, ESPN, Google, IBM, Philipps, JP Morgan Chase, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young (Ernst)

Uitstekende beurs

Het assistentschap van de Provost biedt 75% collegegeld en is wekelijks beschikbaar in de academische sector met betaald (uurloon).

De Dean's Scholarship biedt 10% tot 50% collegegeld.

Studenten worden na toelating opgenomen in de beoordeling van de beurs en het is niet nodig om een beursaanvraag in te dienen.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Verenigde Staten