University of Missouri Truman School of Public Affairs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Mizzou

De universiteit van Missouri werd in 1839 in Columbia opgericht als de eerste openbare universiteit ten westen van de rivier de Mississippi. Vandaag, met een inschrijving van meer dan 30.000 studenten, 13.000 voltijdse werknemers en 317.000 alumni, is Mizzou een belangrijke investering voor de staat en de natie.

111522_pexels-photo-937481.jpeg

MU-studenten vertegenwoordigen elke provincie in Missouri, alle 50 staten en 100 landen. Op basis van de kwaliteit van onderwijs, onderzoek en wetenschap is MU een van de slechts 60 publieke en private Amerikaanse universiteiten die zijn uitgenodigd om lid te worden van de prestigieuze Association of American Universities. Het AAU-lidmaatschap helpt Mizzou externe financiering aan te trekken en topfaculteit en studenten te werven.

De grootste en meest uitgebreide universiteit van de staat, Mizzou, heeft meer dan 300 graden -programma's - waaronder meer dan 90 online-opties - via 19 hogescholen en scholen en is een van de slechts zes openbare universiteiten in het hele land die een medische school, een diergeneeskundecollege en een rechtenstudie op dezelfde campus.

De nationaal prominente faculteit van de universiteit brengt ontdekkingen in de klas, publiceert meer dan 1.600 boeken en wetenschappelijke artikelen per jaar en besteedt jaarlijks $ 248 miljoen aan wetenschappelijk onderzoek; ze zijn goed voor ongeveer 70 procent van de onderzoeksdollars die naar de openbare universiteiten van de staat stromen.

Mizzou-studenten studeren gemiddeld 4,2 jaar af. Meer dan 40 procent van de recordprestaties van 9.150 graden vorig jaar was op het gebied van wetenschap, technologie, engineering, wiskunde en gezondheid. Van de openbare universiteiten van Missouri verleent MU 27 procent van de bachelors, 23 procent van de masterdiploma's en 62 procent van de doctorstitels.

Graduate programma's, professionele scholen en de ontdekking van nieuwe kennis door onderzoek voegen een ongeëvenaarde waarde toe aan een MU-graad. Studenten profiteren van hands-on leren, terwijl ze jaarlijks bijdragen aan meer dan 250.000 uur gemeenschapswerk, meedoen aan undergraduate research en profiteren van Missouri's grootste studieprogramma in het buitenland.

Supporters wereldwijd investeren in MU door privégeschenken te maken voor beurzen, academische programma's, faciliteiten en levensveranderend onderzoek. Honderden nemen deel aan de Mizzou: Our Time to Lead-campagne ter waarde van $ 1,3 miljard dollar om middelen beschikbaar te stellen voor de toekomst van MU, ondersteunende onderzoekcentra en instituten te ondersteunen en een campusrenaissance aan te wakkeren.

Aangewezen als een botanische tuin, MU's 1.262 hectare grote campus beschikt over meer dan 42.000 planten en bomen in tal van thematische en speciale collectie-instellingen. Veel universiteitsgebouwen staan vermeld in het nationaal register van historische plaatsen.

Burgers in de hele staat verbinden met Mizzou door deel te nemen aan uitbreidingsprogramma's in elke provincie, een bezoek te brengen aan specialisten van de MU-gezondheidszorg, deel te nemen aan staatswedstrijden in MU-faciliteiten en de Missouri Tigers toe te juichen tijdens atletiekevenementen. Een lid van de Southeastern Conference, het NCAA Division I atletiekprogramma van Mizzou heeft 20 sporten, waarvan er vele nationaal in de top 25 staan.

Harry S Truman School of Public Affairs

"De Truman School is als een uitgebreid gezin dat bestaat uit individuen die een schat aan kennis, vaardigheden, ervaringen en inzichten bieden die grote gevolgen zullen blijven hebben voor onze lokale en internationale gemeenschappen. Het is een eer om te hebben gedeeld met, en geleerd van , faculteit / medewerkers en studenten in dit thuis weg van huis. "

-Jamie Crockett, Mid-career MPA student

"Toen ik mijn ervaring opdeed met de Truman School, werd ik meteen getroffen door hoe het klaswerk de theorie en de praktijk op een manier mengde die volkomen logisch was voor de openbare dienstverlening.Terwijl ik mijn laatste semester van het programma nader, voel ik me goed uitgerust om de vaardigheden die ik tijdens mijn lessen heb opgedaan te vertalen en onderzoek naar een professionele setting. "

-Sam Bezjak, 2de jaar MPA student

"Het verbaast me hoe de Truman-school naadloos cursussen, professionele ontwikkeling, netwerken en ontwikkeling van loopbaantrajecten integreert en ons ondertussen blootstelt aan een uitdagende, ondersteunende en zeer cultureel diverse omgeving."

-Adity Nur, 1ste jaar MPA student

Locaties

Columbia

Address
101 Middlebush Hall
65211 Columbia, Missouri, Verenigde Staten