Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Miami School of Law 's opmerkelijke reis van klein begin naar een van de voornaamste juridische scholen in het land is een van de fascinerende verhalen van juridisch onderwijs. De School of Law begon met een kleine afstudeerklasse van veertien studenten meer dan driekwart van een eeuw geleden. Maar zijn ambities zijn altijd groot geweest, en het succes is in overeenstemming met die ambities.

Vandaag is Miami Law een van de meest vooraanstaande instellingen voor juridisch onderwijs van de natie. Faculteitsleden zijn leiders in hun wetenschappelijke en professionele vakken die het zeer getalenteerde en diverse studentenlichaam voordelen door een rijk en uitdagend curriculum en een breed scala aan trainingsmogelijkheden voor professionele vaardigheden. Meer dan 17.000 alumni in de Verenigde Staten en in bijna tachtig landen over de hele wereld - op alle terreinen van de praktijk van bedrijfsrecht tot publiekrechtelijke wetgeving, in grote bedrijven, privépraktijken, overheidsdiensten of als beoefenaars van exclusieve doeleinden - kunnen de uitmuntendheid van de opleiding die ze hebben ontvangen.

Het succes van Miami Law wordt versterkt door de ligging in Miami, de poort naar Amerika. Het curriculum wordt verrijkt door bijdragen van advocaten die zich bezighouden met de soort geavanceerde rechtspraktijk die een belangrijk stedelijk gebied eist, waardoor opwindende mogelijkheden voor actieve faculteit- en studentengelegenheid worden verleend via pro bono-activiteiten en klinische plaatsingen binnen de lokale gemeenschap. Immigratie, bedrijfsethiek, raceverhoudingen en economische ontwikkeling in een mondiale economie behoren tot de hedendaagse problemen. UM's faculteit werkt samen met studenten om op te lossen.

Bovendien biedt Miami's unieke raciale, etnische en taalkundige diversiteit bijkomende voordelen die niet beschikbaar zijn in andere gebieden. Het grootstedelijke gebied belichaamt het soort pluralistische omgeving die in de komende jaren waarschijnlijk veel van de VS zal karakteriseren. De lokale economie en het maatschappelijk leven zijn stevig gebonden aan internationale handel, immigratie en toerisme, waardoor de lijn tussen de lokale en de internationale wordt verduisterd op een wijze die symboliseert van de globaliseerde wereld. Miami's globalisering heeft een duidelijke Noord-Zuid-afbakening, maar zijn handel - zoals dat van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied - hangt samen met de economieën van Canada, Europa en Azië.

Met een scala van sociale en educatieve voordelen biedt de University of Miami School of Law een onvergelijkbare omgeving voor studenten om zich voor te bereiden op de professionele praktijk.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of Miami School of Law

Dit diploma is ideaal voor studenten die verwachten dat de internationale belastingwetgeving een belangrijke rol speelt in hun professionele carrières, een goede basis he ... [+]

Dit diploma is ideaal voor studenten die verwachten dat de internationale belastingwetgeving een belangrijke rol speelt in hun professionele carrières, een goede basis hebben in hun eigen binnenlands belastingstelsel en voldoende ervaring heeft om hun eigen vragen aan het programma te brengen.

Specifiek, de graad profiteert buitenlandse advocaten die :

Zijn bezig met of oefenen in of met Latijns-Amerika om de nichemarkt te ontwikkelen om investeringen in en door Latijns-Amerika te structureren.

We zijn bereid om samen met studenten te werken met diverse juridische achtergronden om een ​​succesvolle overgang naar de wet in de Verenigde Staten te vergemakkelijken. • Internationale aanvragers moeten een JD-graad of gelijkwaardig van een buitenlandse instelling hebben. • Aanvragers wier moedertaal niet Engels is, moet de toets Engels als vreemde taal (TOEFL) doen. Een score van 580 op de geschreven, 237 op de computer gebaseerde of 92 op de internet gebaseerde TOEFL test is vereist om te worden beschouwd voor toelating. • De aanvragers moeten een officieel TOEFL-scoreverslag hebben verzonden naar het Graduate Program in Taxation van de Educational Testing Service (ETS) -School Code 5815, Department Code 03.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Miami School of Law

. Studenten van andere binnenlandse rechtsscholen kunnen ook deze LL.M. als een bezoekende student bij de Miami Law, terwijl ze hun JD bij hun thuiswetenschool voltooid, ... [+]

.

Studenten van andere binnenlandse rechtsscholen kunnen ook deze LL.M. als een bezoekende student bij de Miami Law, terwijl ze hun JD bij hun thuiswetenschool voltooid, zodat ze hun JD van hun thuisinstelling en de LL.M. kunnen ontvangen. van de Miami Law.

Voornemende JD-studenten - Het programma kan vroegtijdig aanvaarden aan zijn " Honours / Early Admission Track" aan JD-kandidaten met zeer sterke referenties. Indien aanvaard, kunnen JD-aanvragers de JD en de LL.M. voltooien. met slechts een extra studieperiode.

Waarom deze diploma in Miami?

Miami wordt steeds meer erkend als een levendig, groeiend business center voor de entertainment-, kunst- en sportindustrie, en vooral als een gateway naar Latijns-Amerika. Entertainmentbedrijven die zich bezighouden met film-, televisie- en muziekproductie en distributie omvatten Telemundo, Univision, HBO Latin America, Viacom International, Sony en BBC Latin America.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Miami School of Law

... [+]

De LL.M. in internationale arbitrage biedt een uniek geïndividualiseerd onderwijsprogramma en mogelijkheid voor een kleine groep topkwaliteitstudenten uit een aantal landen, die een diepgaande grondslag willen verwerven op het gebied van internationale arbitrage als platform voor een succesvolle carrière.

Toelating tot het programma is zeer selectief, wat zorgt voor meer aandacht en effectief mentoring van onze faculteit die studenten helpen om hun arbitrage carrière te starten of te bevorderen.

Internationaal Arbitrage Instituut (IAI) - Het Internationaal Arbitrage Instituut (IAI) is een belichaming van de lange traditie van Miami Law in verband met de wet van arbitrage. Het Instituut streeft niet alleen om vooruitgang door middel van het opleiden van een nieuwe generatie arbitrage advocaten, maar ook voor vooruitgang door onderzoek in internationale arbitrage. Internationale Arbitrage LL.M. studenten kunnen diverse internationale arbitragegevallen bijwonen die door de IAI worden georganiseerd, waaronder de jaarlijkse White & Case-lesing. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te werken als afgestudeerde onderzoeksassistenten bij de IAI en individuele leden van de Miami Law faculteit op het gebied van vooraanstaande onderzoeksprojecten in verband met internationale arbitrage.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Miami School of Law

... [+]

Bar Examen: Na voltooiing van de LL.M. graad, kunnen studenten kwalificeren en kiezen om een ​​American Bar Exam te nemen, omdat verschillende Amerikaanse jurisdicties toestaan ​​dat niet-US-getrainde wetenschappelijke afgestudeerden lid worden van hun bar, waaronder New York.

Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science (RSMAS): The Maritime LL.M. trekt op de expertise van RSMAS graduate school aan de Universiteit van Miami.

Full-time, Part-time Study Options: Studenten kunnen voltijds of deeltijd studeren. Voor deeltijdstudie geldt hetzelfde minimum aantal credits voor de LL.M. diploma en moet binnen twee jaar na de aanvang van de matriculatie worden verdiend.... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Miami School of Law

... [+]

Gezamenlijke JD / LL.M. (voltijdse optie die tijd bespaart en geld onderwijst om de graden afzonderlijk te verdienen), of Triple Degree (JD / MBA / LL.M. In Real Property Development) Unparalleled Faculty, Leadership & Personalized Attention

De faculteit Real Property Development omvat top professoren en geleerden op het gebied, assistenten die partners zijn van prominente advocatenkantoren en algemene adviezen van grote vastgoedbedrijven - deskundigen uit heel de VS. De directeur adviseert studenten individueel op stages en cursus selectie bij het begin van elke term, waarbij een schema wordt opgesteld dat de juiste opleiding voor elke student biedt.

" Het programma is geweldig voor alle recente wetenschoolstudenten, advocaten of zakenmensen die geïnteresseerd zijn of momenteel bezig zijn op het gebied van vastgoedontwikkeling omdat het de studenten blootstelt op zo veel belangrijke gebieden van zowel vastgoedrecht als vastgoedontwikkeling. ... [-]

Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Miami School of Law

Juridische Communicatie en Onderzoek Amerikaanse juridische cursussen Sommige studenten zijn vooral geïnteresseerd in het nemen van cursussen die hen zullen introduceren ... [+]

Juridische Communicatie en Onderzoek Amerikaanse juridische cursussen

Sommige studenten zijn vooral geïnteresseerd in het nemen van cursussen die hen zullen introduceren aan het American Legal System. Een aanpak zou zijn om te registreren voor enkele van de eerste jaar vereiste cursussen voor JD studenten. Eerstejaarstudenten aan UM zijn verplicht: Contracten, Torts, Burgerlijke Zaken, Eigendomsrecht, Constitutionele Recht I en Strafprocedure.

Daarnaast zullen veel van onze buitenlandse studenten cursussen op het hoger niveau volgen, zoals Business Associations en degenen die betrekking hebben op individuele, langdurige professionele interesses.

[-]
Verenigde Staten Tampa
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands