Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Maryland's A. James Clark School of Engineering is een vooraanstaande programma in de top 25 in de wereld. Gelegen op slechts een paar mijl van Washington, DC, de Clark School is in het midden van een constellatie van high-tech bedrijven en de federale laboratoria, biedt studenten en docenten toegang tot unieke professionele mogelijkheden.

Ons brede spectrum van academische programma's, waaronder 's werelds enige geaccrediteerde undergraduate brandbeveiliging ingenieursopleiding, wordt aangevuld met een levendige ondernemende ecosysteem, vroeg hands-on educatieve ervaringen, en deelname aan nationale en internationale wedstrijden.

De Clark School is toonaangevend onderzoek vooruitgang in de ruimtevaart, biotechnologie, robotica, nanotechnologie, ramp veerkracht, energie en duurzaamheid, en cyberveiligheid. Van de universele productcode satelliet radio, SMS-berichten naar de implanteerbare insulinepomp, onze studenten, docenten en alumni zijn engineering levensveranderende innovaties voor miljoenen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

UMD's Clark School of Engineering: At the Center of Limitless Opportunities

Over of Professional Masters Programs at the A. James Clark School of Engineering

Dr. George Syrmos - Niche Engineering

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Address
University of Maryland Office of Advanced Engineering Education 2105 JM Patterson Bldg University of Maryland College Park, MD 20742
College Park, Maryland, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 (301) 405-0362