University of Illinois at Urbana-Champaign

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving


Waarom Illinois?

Het US News and World Report beoordeelt het College of Engineering aan de University of Illinois at Urbana-Champaign als het zesde beste programma voor Graduate Studies, en het College of Business wordt gerangschikt als het dertiende beste programma voor undergraduate studies in de Verenigde Staten.

De University of Illinois was slechts # 1 voor openbare universiteiten in het middenwesten voor beste ROI

In de loop der jaren hebben dertien leden van de faculteit en elf leden van de alumni aan de University of Illinois at Urbana-Champaign de Nobelprijs voor wetenschappen en economie ontvangen. Tien van de Pulitzer Prize-winnaars zijn afkomstig van de faculteit en alumni van deze universiteit. Meer dan tachtig leden van de huidige faculteit zijn op de National Academy of Sciences, en ongeveer vijftig leden van de National Academy of Engineering zijn op de faculteit aan de University of Illinois at Urbana-Champaign .

De Universiteitsbibliotheek is een van de grootste openbare universiteitscollecties ter wereld, met meer dan 10.500.000 volumes, meer dan 6.000.000 manuscripten, tijdschriften en andere niet-gedrukte materialen en meer dan 65.000 tijdschriften. Naast de hoofdbibliotheek zijn er meer dan 37 departementale bibliotheken en afdelingen op de campus, waaronder de grootste Amerikaanse engineeringbibliotheek, ultramoderne landbouwbibliotheek en de wereldberoemde Rare Book and Manuscript Library.

Het Krannert Center for the Performing Arts, ontworpen door de architect van het Lincoln Center in New York City, alumnus Max Abramovitz, organiseert elk jaar meer dan 350 voorstellingen. De universiteit ondersteunt ook twee belangrijke musea: het Krannert Art Museum en Kinkead Pavilion staan op de tweede plaats naast het Art Institute of Chicago in de openbare kunstmusea van Illinois waar meer dan 9.000 kunstwerken in de permanente collectie zijn ondergebracht; en het Spurlock Museum, een museum van wereldgeschiedenis en cultuur, dat in zijn collecties ongeveer 46.000 voorwerpen uit verschillende culturen en gevarieerde historische tijdsperioden bevat.

Van de directeur, Master in Financial Engineering [MSFE]

Groeten,

Het MSFE-programma in Illinois is een van de beste FE-programma's in het land. Het staat op de 5e plaats, door de TFE Times.

Wat onderscheidt is dat het is ontworpen om "Financial Engineers for the Real World" te produceren. Dat is een moeilijke opdracht, omdat de echte wereld van Financial Engineering is verbonden met de meest dynamische markten ter wereld: de financiële markten.

Studenten moeten natuurlijk de basiskennis kennen, maar ze moeten die basics ook toepassen in contexten die ze misschien nog niet eerder zijn tegengekomen. Enerzijds zijn Data Analytics en Machine Learning een revolutie in de manier waarop we naar financiële markten en financiële producten of diensten kijken. Aan de andere kant van het spectrum kan Blockchain de manier waarop transacties worden verwerkt, geregistreerd en geanalyseerd radicaal veranderen.

De MSFE in Illinois is ontworpen om basics in te ademen en verandering te omarmen.

Studenten moeten zich bezighouden met ten minste één door bedrijven gesponsord "Practicum" dat één semester duurt - hun analysevaardigheden aanscherpen - maar ook hun communicatie- en presentatievaardigheden verbeteren.

Tegelijkertijd kunnen ze zelf een aantal keuzevakken kiezen om hun eigen interesses rechtstreeks na te streven. Ze kunnen een MSFE verkrijgen met een transcripteerbare concentratie in Data Analytics of ze kunnen een reeks keuzevakken kiezen die zich concentreren op uitvoering met lage latentie.

Ik hoop dat je serieus zult overwegen om lid te worden van de MSFE in Illinois.

Ik weet zeker dat je het zowel opwindend als de moeite waard zult vinden.

Morton N. Lane, Ph.D.
MS Financial Engineering, directeur
De University of Illinois at Urbana-Champaign

Locaties

Champaign

Address
University of Illinois
Champaign, Illinois, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: