University of Houston

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM IN HET POWERHOUSE

Opgericht in 1927, stelt de University of Houston studenten in staat hun streven naar leren, ontdekken, leiderschap en betrokkenheid. Gelegen in een uitgestrekte metropool, onze premier Tier One campus biedt studenten met geavanceerde programma's met inbegrip van undergraduate, graduate, doctorale, afstand en permanente educatie. Gerangschikt onder de beste universiteiten in Amerika, heeft UHis de thuisbasis van bekroonde faculteit, innovatieve onderzoekscentra, een van de meest diverse studentenpopulaties in de natie, en alumni die internationale leiders zijn geworden.

Aan de University of Houston bereiden we studenten voor om hun toekomst voor ogen te zien, naar voren te komen als leiders en carrières te lanceren die de wereld transformeren.

Over Houston

Houston, de op drie na grootste stad van het land, is bruisend van cultuur en energie en heeft onlangs erkenning gekregen als de volgende grote internationale stad van Amerika.

Bekend als de energie-hoofdstad van de wereld, de stad is de thuisbasis van 26 Fortune 500-bedrijven, de tweede meest in de natie, en 's werelds grootste medische centrum - waardoor Houston een land van onbeperkte mogelijkheden voor UH studenten, of door middel van stages of veldwerk ervaringen in de echte wereld. De kansen zijn zo onbeperkt, dat 63% van de UH Alumni in de stad wonen en werken. Houston heeft ook de snelst groeiende economie van het land en de University of Houston speelt een cruciale rol door elk jaar $ 3 miljard voor de stad te genereren.

Houston is gerangschikt # 1 stad voor recente afgestudeerden door msnNOW. Het onderzoek rangschikte de grote steden door een combinatie van banengroei, betaalbaar wonen en levendige populaties van 20. De levenskwaliteit van Houston en de nabijheid van onderzoekspartners in het bedrijfsleven en de overheid maken de stad ook een aantrekkelijk huis voor getalenteerde professoren en hun gezinnen.

Houston is ook een leuke plek om te wonen. Forbes Magazine heeft kennis genomen van alle cultuur die de stad te bieden heeft en heeft onlangs Houston, 'de coolste stad van Amerika', genoemd, een bewijs van wat Houstonianen al jaren weten. Of je nu wilt deelnemen aan een show in het Theatre District met meer dan 12.000 zitplaatsen, eet in een van de 11.000 restaurants, juich een lokaal sportteam toe of iets daartussenin, Houston biedt voor elk wat wils.

Het UH-systeem

De University of Houston System is een groep van tien openbare instellingen voor hoger onderwijs in de omgeving van Houston die gemeenschappelijke doelen hebben en worden bestuurd door een raad van regenten.

Het UH-systeem bestaat uit vier universiteiten en zes regionale campussen met meerdere instellingen die een diploma aanbieden in samenwerking met de universiteiten. De University of Houston is de grootste en meest uitgebreide instelling van het UH-systeem.

Relaties tussen UHS-instellingen zijn collegiaal en collaboratief. Credits kunnen gemakkelijk van de ene instelling naar de andere worden overgezet en studenten kunnen zich vrij bewegen van de bibliotheek van de ene campus naar de andere. Elke UHS-instelling heeft een andere missie; samen vullen de missies en programma's van de instellingen elkaar aan en ondersteunen ze elkaar.

Onze Mission Statement

De missie van de University of Houston is het bieden van nationaal concurrerende en internationaal erkende mogelijkheden voor leren, ontdekken en betrokkenheid bij een diverse populatie van studenten in een echte wereld. De University of Houston biedt een volledige reeks van opleidingen aan op het baccalaureaat-, master-, doctorale en professionele niveau en streeft een brede agenda na van onderzoek en creatieve activiteiten. Als kennisbron voor het publiek bouwt de universiteit partnerschappen op met andere onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, overheidsinstanties en de particuliere sector om de regio te dienen en de wereld te beïnvloeden.

Goals

  • Nationaal concurrentievermogen: UH zal zijn status als een nationaal competitieve openbare onderzoeksuniversiteit versterken, zoals gemeten door de Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching en Top American Public Research Universities (TARU) en zal proberen de drempel te halen die nodig is voor zijn toetreding tot de Associatie van Amerikanen Universiteiten (AAU).
  • Succesvol studenten: UH zal een studentenprofiel hebben dat consistent is met een nationaal competitieve publieke onderzoeksuniversiteit door een omgeving te creëren waarin het succes van studenten kan worden verzekerd.
  • Communautaire vooruitgang: UH zal zich inspannen om tegemoet te komen aan de behoeften van regionale en nationale arbeidskrachten, terwijl het de primaire motor van sociale, economische en intellectuele ontwikkeling wordt.
  • Atletisch Competitiviteit: UH zal een uitgebreide educatieve ervaring bieden aan zijn studenten en in deze context zal het proberen om het sterkste atletische programma mogelijk te maken.
  • Lokale en nationale erkenning: UH staat bekend om zijn prestaties op lokaal en nationaal niveau.
  • Competitive Resources: UH zal een resourcebasis opbouwen waarmee het zijn missie kan volbrengen en zijn visie kan realiseren.

Gedeelde waarden

Als voornaamste doel is de University of Houston toegewijd om een ​​nationaal erkend instituut in de 21e eeuw te worden. De universiteit anticipeert op en reageert op veranderende demografische gegevens in een steeds diversere en wereldwijd onderling afhankelijke wereld. Het zal zijn bronnen gebruiken om:

  • Maak kennis met de uitdagingen van het opleiden van een dynamische mix van niet-traditionele en traditionele studenten.
  • Bevorder excellence in de context van fundamenteel en toegepast onderzoek en wetenschap.
  • Identificeer en reageer op de economische, sociale en culturele uitdagingen die de kwaliteit van het leven in de stad Houston, de staat Texas en de wereld beïnvloeden door zijn onderwijs, onderzoek en service.

Locaties

Houston

University of Houston

Telefoonnr.
(713) 743-2255