Lees de Officiële Beschrijving

UCO China Office

href = "http://www.ucochina.com/

(010) 6888-9290

1391-012-1391

Chinaoffice@uco.edu / ogarepsupport@uco.edu

Studenten verbinden om het leren te veranderen

De University of Oklahoma is verbonden met de Metro van Oklahoma City en zet zich in om het studentenvertrouwen te bevorderen door middel van transformerende leerervaringen. Het centrum is er trots op een slimme investering te zijn voor succes, toekomstige leiders voor te bereiden in een kansrijke omgeving en toegang te krijgen tot meer dan 200 studentenorganisaties en stages, werkgelegenheid, entertainment en culturele producten in het snelgroeiende stadsdistrict Oklahoma City. De Central Campus en Secondary College Committee is opgericht in 1890 en is geaccrediteerd door het North Central College en de School Board of Higher Education, waaronder meer dan 17.000 studenten op de hoofdcampus van Edmond, 117 undergraduate studies en 74 postgraduate cursussen. Waarde grootstedelijk gebied.

Missie en visie

missie

De University of Central Oklahoma (UCO) bestaat om studenten te helpen leren, studenten een transformerende onderwijservaring te bieden, hen productieve, creatieve, ethische en betrokken burgers en leiders te maken die onze wereldwijde gemeenschap dienen. UCO draagt ​​bij aan de intellectuele, culturele, economische en sociale vooruitgang van de gemeenschappen en individuen die het bedient.

Visieverklaring

De University of Central Oklahoma, als de University of Oklahoma Metropolitan, zet zich in om studenten te helpen leren en op te treden als partners en leiders om te voldoen aan de onderwijs-, bedrijfs- en gemeenschapswensen van het grote stadsgewest in Oklahoma City. . Zelfs als de universiteit bijdraagt ​​aan het culturele, sociale, economische en intellectuele leven van de regio en onze gemeenschappelijke toekomst bereikt, vormt onze dynamische grootstedelijke regio de universiteit. De betrokkenheid van grootstedelijke mensen betekent alle aspecten van universitaire activiteiten, het cultiveren van leren, het ontdekken van nieuwe kennis en het aanmoedigen van gemeenschappelijk leiderschap omdat deze synergie anderen zal inspireren om UCO te identificeren als een van de leidende grootstedelijke steden in het land.

Strategische verklaring

De Universiteit van Oklahoma zal actief reageren op de behoeften en kansen van het grootstedelijk gebied in Oklahoma City door innovatieve partnerschappen na te streven en zal onze basisinspanning handhaven om studenten te voorzien van transformerende onderwijs- en leerervaringen om studenten te betrekken bij ervaringsleren. Activiteiten, door de ondersteuning van een leven lang leren en de ontwikkeling en uitbreiding van personeel, evenals onze expertise op het gebied van onderzoek en professionele diensten, hebben een sterke bijdrage geleverd aan stedelijke gebieden, waardoor de levenskwaliteit voor iedereen is verbeterd.

Transformational learning

Door hoogwaardige, betaalbare en transformatieve leer- en leerervaringen te behalen, streven we ernaar om diegenen op te leiden die in staat zijn om zich aan te passen en deel te nemen aan kritische denkers, samen te werken met afgestudeerden, nieuwe ideeën te accepteren, de diversiteit van onze regio te vieren en hoe Leef om te leven.

Ervaringsgericht onderwijs

Door partnerschappen op te zetten buiten het hele grootstedelijke gebied, bedienen we de behoeften van de gemeenschap en dienen we afgestudeerden die over de vaardigheden beschikken om grote steden te helpen gedijen in een zeer concurrerende wereldwijde omgeving.

Onderzoek en professionele diensten

Door middel van professionele diensten en onderzoek bieden we leiderschap en advies over de gezondheidsproblemen van bedrijven en industrieën in de grootstedelijke gebieden, onderwijsinstellingen, gezinnen en de kwaliteit van hun culturele leven.

Campus ervaringskwaliteit

De University of Central Oklahoma, door haar erkenning van de geest van inclusiviteit, transparantie, samenwerking en respect voor haar traditionele en niet-traditionele studenten, faculteiten, medewerkers, leidinggevenden en alumni van unieke en persoonlijke waarden, zal erkend worden in het hele land voor het leven en Leergerichte omgeving.

Roep om actie

De University of Central Oklahoma is een toonaangevende universiteit die onderwijs biedt op basis van onze gemeenschappelijke community, karakter en maatschappelijke waarden. UCO verandert elke student door middelen te concentreren op de zes principes van veranderingsleren.

Alle studenten worden gerenoveerd:

  • Discipline kennis
  • Wereldwijde en culturele capaciteiten
  • Gezondheid en gezondheid
  • leiderschap
  • Onderzoek, academische en creatieve activiteiten
  • Service learning en participatie van burgers

Studenten transformeren door de zes principes van veranderend leren. Hun vorderingen worden bijgehouden door middel van leerplannen voor het veranderen van studenten, en laten zien hoe potentiële werkgevers vaardigheden ontwikkelen die verder gaan dan het centrum wanneer ze zich in het centrum bevinden.

Op het eerste gezicht

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

UCO@125 - The University of Central Oklahoma

Campus Tours - The University of Central Oklahoma

International Students love UCO

Knowledge is the path to success

University of Central Oklahoma
Address
University of Central Oklahoma 100 N. University Dr.
73034 Edmond, Oklahoma, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 405-974-2000