Lees de Officiële Beschrijving

UC Irvine School of Law opende in augustus 2009 de deuren voor studenten, de eerste nieuwe school voor openbaar recht in Californië in meer dan 40 jaar. UCI Law probeert de ideale rechtsschool voor de 21ste eeuw te creëren door de beste baan te geven aan het opleiden van advocaten voor de praktijk van het recht op het hoogste niveau van het beroep. Gerekruteerd uit prestigieuze scholen, de faculteit gerangschikt zesde in het land in wetenschappelijke impact in een recente studie. De studentenorganisatie heeft toelatingskwalificaties die vergelijkbaar zijn met die van studenteninstanties in de top 20 van rechtsscholen. Het innovatieve curriculum van de school legt de nadruk op praktisch leren, interdisciplinaire studie en openbare dienstverlening.

Wat is er bijzonder aan de ICB-wetgeving


UITSTEKENDE FACULTEIT/>

De faculteit was afkomstig uit de topwetenscholen en stond op de zevende plaats in de natie met een wetenschappelijke impact in een recente studie, achter Yale, Harvard, Chicago, Stanford, NYU en Columbia. Uitstekend onderwijs staat ook hoog in het vaandel en tal van faculteitsleden hebben lesprijzen gewonnen bij hun vorige instellingen.

INNOVATIE MET SNIJDEN

UC Irvine School of Law is opgericht in 2009 en wil de ideale rechtsschool voor de 21ste eeuw creëren door de nadruk te leggen op praktisch leren, interdisciplinaire studie en openbare dienstverlening.

REAL-LIFE ERVARING

Alle studenten oefenen de wet (onder zorgvuldig toezicht) in de rechten van de UCI, beginnend in de eerstejaars cursus Lawyering Skills, waar ze intakegesprekken voeren bij juridische hulp of openbare verdedigingskantoren, en culmineren in een aanzienlijke juridische vertegenwoordiging in een interne juridische afdeling. kliniek voor het afstuderen.

UITSTEKENDE STUDENTEN

Achtentachtig procent van de UCI-juristen die in juli 2012, februari 2013 of juli 2013 voor het bar-examen hebben gezeten, heeft nu de bar in minstens één rechtsgebied gepasseerd. (Tot nu toe hebben 134 afgestudeerden een bar-examen afgelegd en 118, of 88%, zijn nu geslaagd.) De jurisdicties waarin onze afgestudeerden de bar hebben gepasseerd omvatten Alaska, Californië, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania en Texas.

KLEINE KLASSEN

De verhouding student-faculteit is 10 tegen 1, wat betekent dat de lessen kleiner zijn en dat professoren meer tijd hebben voor individuele studenten.

ATTORNEY MENTORS

Elke nieuwe student krijgt een mentor van de lokale juridische gemeenschap toegewezen om advies te geven over academische en loopbaanaangelegenheden.

ACTIVE PRO BONO

Meer dan 90% van de studenten was betrokken bij het Pro Bono-programma en nam deel aan tal van projecten waarin ze juridische diensten verleenden onder toezicht van een advocaat. Studenten worden aangemoedigd 120 pro bono-uren in drie jaar in te loggen.

TEVREDEN STUDENTEN

Uit de 2016 Law School Survey of Student Engagement blijkt dat de UCI-wetgeving ver uitstijgt boven het nationale gemiddelde als het gaat om de tevredenheid van studenten. Ongeveer 95% van onze studenten in alle drie de klassen beoordeelt hun algemene ervaring met UCI-wetgeving als uitstekend of goed, en ongeveer 95% zegt dat ze waarschijnlijk weer naar de UCI-wet zullen gaan als ze opnieuw zouden kunnen beginnen.

SUCCESVOLLE PLAATSINGEN

Onze studenten hebben in de loop der jaren hun zomers doorgebracht en begonnen aan hun loopbaan in verschillende juridische omgevingen, waaronder grote, middelgrote en kleine advocatenkantoren, overheidsinstellingen, organisaties van openbaar belang, algemene advieskantoren en andere alternatieve carrières.

PRESTIGIEUZE KLOKKEN

Rechters in verschillende federale arrondissementen en beroepsinstanties en staats- en hoogste rechtscolleges hebben UCI Law-studenten aangenomen om als hun postdoctorale juridische griffie te dienen. Deze stagebeurzen beslaan zowel het land als het federale rechtssysteem.

ONGESLOTEN LOCATIE

The Law School bevindt zich in het prachtige, zuidelijke Californische kustgebied, 40 mijl ten zuiden van Los Angeles en 90 mijl ten noorden van San Diego.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of California, Irvine - School of Law

Het Graduate Tax Program aan de University of California, Irvine School of Law, biedt een innovatief curriculum dat studenten doordringt met zowel de leerstellige diepgan ... [+]

Over het Graduate Tax Program

Een uniek, praktijkgericht belastingwetenschappelijk programma.

Het Graduate Tax Program aan de University of California, Irvine School of Law, biedt een innovatief curriculum dat studenten doordringt met zowel de leerstellige diepgang als de praktische vaardigheden die nodig zijn om fiscaal recht op het hoogste niveau in de Verenigde Staten of in het buitenland te oefenen.

Het Graduate Tax-programma is bedoeld om afgestudeerden te produceren die zijn voorbereid op een loopbaan als belastingadvocaten, rechters, belastingadministrateurs en beleidsverdedigers, maar ook om de fiscale vaardigheden van degenen die al lid zijn van het belastingberoep aanzienlijk te verbeteren.... [-]

Verenigde Staten Irvine
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of California, Irvine - School of Law

De Master of Laws (LL.M.) -opleiding aan de University of California, Irvine School of Law biedt een eerste klas juridisch onderwijs aan advocaten, rechters, overheidsfun ... [+]

De Master of Laws (LL.M.) -opleiding aan de University of California, Irvine School of Law biedt een eerste klas juridisch onderwijs aan advocaten, rechters, overheidsfunctionarissen en anderen die willen worden opgeleid over het rechtssysteem en de praktijk van het recht in de Verenigde Staten. We bieden een algemene LL.M. programma dat kan worden toegesneden op de interesses van elk individu, waardoor studenten op unieke wijze worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om uit te blinken in de hedendaagse wereldwijde juridische gemeenschap, ongeacht hun persoonlijke en professionele doelen.

Het programma is een eenjarige, voltijdse studie met 24 studiepunten in geavanceerde juridische onderwerpen, voornamelijk ontworpen voor buiten de Verenigde Staten opgeleide advocaten. Studenten moeten vier cursussen volgen: Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving; Onderzoek, analyse en schrijven in Amerikaanse wetgeving; Amerikaanse juridische praktijk in context; en professionele verantwoordelijkheid, globalisering en advocatuur in de Verenigde Staten. Voor de rest van hun cursussen kiezen studenten uit een breed scala aan cursussen in het curriculum op het hoogste niveau. Toegewijde medewerkers zijn beschikbaar om studenten te helpen bij het plannen van hun studie en, indien gewenst, ervoor te zorgen dat de cursussen van studenten voldoen aan de deelnamevereisten van Californië, New York of andere overheidsbars. ... [-]

Verenigde Staten Irvine
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

University of California, Irvine - School of Law

Address
East Peltason Drive,401
92697 Irvine, Californië, Verenigde Staten