Lees de Officiële Beschrijving

Over UA Little Rock

De Universiteit van Arkansas in Little Rock is een grootstedelijke onderzoeksuniversiteit die een toegankelijke, kwaliteitsvolle opleiding biedt door middel van flexibel leren en ongeëvenaarde stagemogelijkheden. Bij UA Little Rock bereiden we onze meer dan 11.000 studenten voor als innovators en verantwoordelijke leiders in hun vakgebied. UA Little Rock, toegewijd aan haar universiteitsdoelstelling voor universiteitsonderzoek, is een drijvende kracht in de bloeiende culturele gemeenschap van Little Rock en een belangrijk onderdeel van het groeiende profiel van de stad en de staat als regionale leider op het gebied van onderzoek, technologieoverdracht, economische ontwikkeling en het creëren van banen.114467_academic-bookcase-bookstore-2065490.jpg

academici

UA Little Rock-studenten leren van de beste professoren in de klas die zowel boeiend als rigoureus zijn. Coursework combineert kritisch denken met praktijkervaring, en biedt een springplank voor stages en latere carrières in dergelijke veelgevraagde gebieden zoals verpleegkunde, techniek, gegevenskwaliteit, strafrecht en onderwijs.

US News and World Report heeft het William H. Bowen School of Law's juridische schrijfprogramma erkend als een van de Top 10 van de Verenigde Staten, het College of Business van de beste zakelijke scholen in het land, en het George W. Donaghey College of Engineering and Het systems engineering-programma van Information Technology is een van de beste in het zuiden.

UA Little Rock-verpleegkundestudenten hebben het voordeel van een van de beste state-of-the-art simulatieziekenhuizen van het land, bekend als SimCare. Het is een high-end ziekenhuis met 22 bedden, dat studenten traint op alle gebieden van de zorg, terwijl ze werken met interactieve oefenpoppen die een verscheidenheid aan medisch-chirurgische scenario's simuleren.

Applied Design, een UA Little Rock-programma om hedendaagse studiokunst te bestuderen, zoals keramiek, metalsmithing en juwelen, en meubeldesign en houtbewerking, is het enige graadprogramma in zijn soort in de staat en een van de weinige geaccrediteerde programma's in deze specialiteit.

Het UA Little Rock Department of Criminal Justice herbergt het grootste strafrechtelijk programma in de staat en biedt de enige Ph.D. strafrechtelijk programma in Arkansas. Het Senior Justice Centre van de afdeling is een van de weinige programma's voor studenten stagiaires in het land die zich rechtstreeks bezighouden met misdaad tegen ouderen.114469_chart-data-desk-590022.jpg

Onderzoek

Of het nu gaat om het bouwen van een betere tomaat of het onderzoeken van kankerbehandelingen, studenten krijgen de kans om samen met de faculteit te werken en hun kennis te gebruiken in de ultramoderne onderzoeksfaciliteiten van UA Little Rock. Bovendien pakken ze big data aan voor bedrijven en beheren ze historische collecties die de wereld te zien krijgt.

UA Little Rock is een regionale leider in het gebruiken en onderwijzen van geavanceerde technologie op gebieden zoals nanotechnologie, informatiekwaliteit en opkomende analyses.

UA Little Rock is een leider in het behoud en de verspreiding van de geschiedenis van Arkansas door de afstemming van het ministerie van geschiedenis, de Master of Arts in het openbare geschiedenisprogramma en de geschiedenis en cultuur van het centrum van Arkansas. Collecties 88.000 archiefdocumenten, afbeeldingen en boeken, waaronder die van vijf gouverneurs van Arkansas, bieden een schat aan onderzoeksmogelijkheden.114471_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

campus

De UA Little Rock-community belichaamt de Trojaanse geest, die te zien is in de vele handelingen van geven en outreach die plaatsvinden op de campus en daarbuiten.

UA Little Rock bereikte twee jaar geleden een mijlpaal tijdens haar eerste omvattende fondsenwervingscampagne toen een overweldigend aantal bedrijven en particulieren uit centraal Arkansas en daarbuiten meer dan $ 100 miljoen opbracht.

UA Little Rock was de eerste universiteit in Arkansas, erkend door de Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching voor de electieve classificatie als Community Engaged Institution.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels