University of Alabama Culverhouse College of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

112408_rsz_adobestock_80501595.jpg

Met meer dan 7.000 gradiënten, is het gemakkelijk te begrijpen waarom Manderson belangrijk is.

Waarom Culverhouse?

Studenten van het Culverhouse College of Business hebben toegang tot een ongebruikelijke verscheidenheid aan bronnen binnen een instelling die bekend staat om zijn faculteit, personeel en een baanbrekend curriculum. Culverhouse's toewijding aan de groei en ontwikkeling van haar studenten en afgestudeerden gaat verder dan klassiek leren om studenten de waarden van de school zelf in te brengen: het rigoureuze streven naar kennis, een vermogen tot innovatie in de meest competitieve gebieden van moderne bedrijven en het vermogen om relevant te blijven in een mondiale bedrijfsomgeving die altijd relevantie herdefinieert.

Culverhouse is de thuisbasis van vijf academische afdelingen en de Manderson Graduate School of Business.

Ons verhaal

In 1944 erkende Dean Lee Bidgood de noodzaak om het aanbod aan afgestudeerde programma's uit te breiden in Culverhouse, de primaire bedrijfsopleidingsfaciliteit van de school. Toen hij het potentieel van Culverhouse in ogenschouw nam, greep hij de kans aan om een MBA-programma te ontwikkelen dat op dat moment niet op zijn plaats was in het zuidoosten - en zijn tijd vooruit was.

Later dat jaar werden drie mannen en een vrouw de eerste MBA-ontvangers van The University of Alabama. De graduate school of business zou master, MBA en Ph.D. tracks tot 1986 toen het Executive MBA-programma werd geïntroduceerd door Dean HH Mitchell, Dr. Lonnie Strickland en MBA-directeur Gina Johnson.

In 1987, noemde het nieuw genoemde Culverhouse College of Commerce zijn afgestudeerde divisie The Manderson Graduate School of Business als erkenning voor Lewis Manderson's voorbeeldige record, vrijgevigheid en vooruitziendheid, zowel als een zakenman als een standvastige supporter van The University of Alabama en de business school.

Mission Statement

Het Culverhouse College of Business is een inclusieve gemeenschap die zich bezighoudt met innovatief onderzoek, service en rigoureus leren - met een persoonlijk tintje - dat zeer gerespecteerde bedrijfsleiders ontwikkelt die uitdagingen van de wereldwijde samenleving oplossen.

Visie

Het Culverhouse College of Business wordt internationaal erkend als een vooraanstaande business school die de toekomst van het bedrijfsleven vormgeeft op basis van zijn reputatie van:

  • Premier academische programma's
  • Onderzoeksbijdragen van internationaal gerenommeerde wetenschappers

Locaties

Tuscaloosa

Address
361 Stadium Dr Tuscaloosa, AL 35487
Tuscaloosa, Alabama, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: