University of Southern California Gould School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de Universiteit van Southern California

De universiteit van Zuid-Californië is een van 's werelds toonaangevende private universiteiten. Een anker instelling in Los Angeles en een wereldwijd centrum voor kunst, technologie en internationale handel, USC is een van de leiders van de inschrijving van buitenlandse studenten, en biedt uitgebreide mogelijkheden voor stages en studeren in het buitenland. Met een sterke traditie van de integratie van liberale en beroepsonderwijs, USC bevordert een levendige cultuur van de openbare dienstverlening en stimuleert studenten om zowel academische als geografische grenzen over te steken in hun streven naar kennis.

Over USC Gould School of Law

De USC Gould School of Law heeft een premier inter-professioneel onderwijs zeer gemotiveerde studenten voorbereiden op een carrière die de komende decennia zal overspannen. Zoals de advocatuur blijft evolueren, is geen school beter gepositioneerd om de opleiding die het platform voor de volgende generatie van advocaten die zullen oefenen op een wereldwijd podium zal bieden. De advocatuur is dynamisch, en USC Law heeft altijd trots genomen in aanpassing van de methoden om een ​​juridische opleiding afgestemd op de behoeften van de huidige omgeving te bieden, met behoud van de sterke kern verplichtingen.

Welkom op de enige mate van zijn soort voor uitstekende internationale juridische professionals en juristen.

USC is de eerste wetenschool om een ​​online Master of Laws (LL.M.) diploma te bieden met de mogelijkheid om een ​​afgestudeerd certificaat te behalen in Business Law, Compliance, of Entertainment Law & Industry; Beide kwalificaties kunnen online in slechts drie semesters worden afgerond. Meld u aan bij USC en leren over de Amerikaanse rechtssysteem van uw hoek van de wereld.

hero04

Top 5 redenen om USC te kiezen voor uw LL.M. Of certificaat programma

Beslissen waar uw LL.M. voort te zetten kan een van de belangrijkste beslissingen van je carrière. Zoals de advocatuur wordt steeds meer geglobaliseerde, het verdienen van een Amerikaanse Master of Laws diploma van USC bewijst dat je kunt uitblinken in een meertalige omgeving. Beyond the solide rendement op de investering die bekende een gewaardeerde USC kwalificatie is te bieden heeft, raden wij u aan de volgende factoren:

 1. Global Law School Reputation
  Met een onbekend 100 jaar erfgoed van leiderschap en excellentie, is USC Gould School of Law bekend zeer selectief en erkend als een van de top wet scholen in de wereld te zijn.
 2. Bronnen voor internationale studenten
  De Graduate & Internationale Programma's (G & IP) Office beschikt over een volledig team van toegewijde medewerkers die zorgen voor internationale studenten met een one-on-one hulp met betrekking tot cursusregistratie, academische ondersteuning, loopbaanontwikkeling advisering en nog veel meer.
 3. Stimulerende leeromgeving
  Onze cursussen zal je uitdagen om een ​​betere denker te zijn, zelfs terwijl u geniet van kameraadschap en wederzijds ambitie met een aantal van de slimste student geesten komen samen uit diverse landen, zoals Koeweit, Brazilië, Italië, Frankrijk, El Salvador, de Filippijnen, Nieuw-Zeeland, Guatemala, Jordanië, Mexico, Uganda, het Verenigd Koninkrijk en China.
 4. Summer Law & Engels Programma
  USC biedt een optionele, verrijkende vier weken durende zomerprogramma op de campus die uitstekende voorbereiding voorziet in de LL.M. Dit programma biedt een inleiding tot het Amerikaanse rechtssysteem, terwijl ook het verbeteren van uw Engels vloeiend en het leveren van een onvergetelijke levenservaring.
 5. Wereldwijd Trojan Family
  USC wet alumni in totaal meer dan 10.000 wereldwijd. USC heeft een sterke wereldwijde aanwezigheid, en het toont in het feit dat onze wet studenten komen uit de top universiteiten over de hele wereld met indrukwekkende referenties. Elk jaar meer dan 8000 internationale studenten deelnemen aan USC uit meer dan 100 verschillende landen. Ongeveer 25% van onze afgestudeerden zijn internationale studenten.

Waar Do USC Law Grads werken?

Onze afgestudeerden werken over de hele wereld in private advocatenkantoren, overheidsinstellingen, rente bedrijven en corporaties publiek. Zij zijn:

 • Leiders in het bedrijfsleven, de wet en de overheid
 • Partners in 's werelds grootste advocatenkantoren
 • CEO's en voorzitters van miljarden dollars bedrijven
 • De leiders van bewegingen burgerrechten

USC Gould School of Law en onze studenten hebben een wereldwijd bereik.

uscmap

Rankings

gerangschikt # 19 Best Law School
USC behoort tot de Top 25 "Nationale Universiteiten" in de Verenigde Staten
USC geldt als een van de topuniversiteiten for International Student Inschrijving

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Accreditaties

USC is regionally accredited by the Western Association of Schools and Colleges (WASC).
USC Gould School of Law is accredited by the American Bar Association (ABA).

Bekijk Law Certificaten » Bekijk Law LLM » Bekijk Online Certificaten » Bekijk Health Certificates »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Online business wet certificaat

Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten Los Angeles

De opkomst van de wereldwijde handel is snel maken van de Amerikaanse wet de internationale taal van het bedrijfsleven. Verdienen deze exclusieve USC credential kan verhandelbaarheid van een student met top multinationale werkgevers op zoek naar deze unieke specialisatie verhogen. Dit certificaat is beschikbaar voor zowel Amerikaanse en internationale juridische professionals. [+]

De USC online Business Law certificaat staat open voor zowel internationale studenten en binnenlandse JD afgestudeerden die ondernemingsrecht kunnen gebruiken in hun carrière.

Dit certificaat programma kan worden voltooid als een standalone programma of in de LL.M. verplicht cursussen om je diploma specialiseren.

Wanneer u een afgestudeerde certificaat in ondernemingsrecht online te verdienen aan USC, signaleert aan werkgevers dat u de kennis en vaardigheden van de organisatorische en financiële aspecten te maken en contractonderhandelingen-belang aan het leveren van top-notch juridisch adviseur in een zakelijke context te gaan.

De opkomst van de wereldwijde handel is snel maken van de Amerikaanse wet de internationale taal van het bedrijfsleven. Verdienen deze exclusieve USC credential kan verhandelbaarheid van een student met top multinationale werkgevers op zoek naar deze unieke specialisatie verhogen. Dit certificaat is beschikbaar voor zowel Amerikaanse en internationale juridische professionals.... [-]


Online compliance certificate

Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten Los Angeles

Het USC online Compliance Certificate staat open voor zowel internationale studenten als binnenlandse JD-afgestudeerden die gefocust zijn op een loopbaan in compliance. Het kan worden voltooid als een op zichzelf staand programma of in combinatie met de LL.M. cursussen om je diploma te specialiseren. [+]

Het USC online Certificate in Compliance kan internationale studenten en binnenlandse JD-afgestudeerden voorzien van geavanceerde compliancekennis die klaar is voor toepassing op verschillende gebieden.

Het kan worden voltooid als een op zichzelf staand programma of in combinatie met de LL.M. cursussen om je diploma te specialiseren.

Het programma is bedoeld om studenten uit te rusten met een geavanceerd begrip van nalevingswetten en -kwesties, met name op het gebied van gezondheidszorg, personeel en naleving van wet- en regelgeving. Het behalen van een gericht certificaat van de USC Gould School of Law kan je een beter verkoopbare professional maken en je helpen door te groeien in de rangen in deze groeiende industrie.... [-]


Online entertainment wet en industrie certificaat

Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten Los Angeles

Het USC online Entertainment Law and Industry Certificate staat open voor zowel internationale studenten als binnenlandse JD-afgestudeerden die een carrière willen nastreven in de snelle entertainmentindustrie. [+]

Het USC online Certificate in Entertainment Law and Industry is ontworpen voor binnenlandse JD-afgestudeerden en internationale studenten die een juridische carrière in de entertainmentindustrie willen nastreven.

Het certificaatprogramma kan worden voltooid als een op zichzelf staand programma of in combinatie met de LL.M. cursussen om je diploma te specialiseren.

Met zijn roots in Los Angeles, de entertainmenthoofdstad van de wereld, is het entertainmentwetcertificaat ontworpen om u de juridische expertise op hoog niveau te geven om te gedijen in film, televisie of media.

Leerplan Entertainment Law and Industry Certificate Vereiste vakken (12 studiepunten) Cursus Krediet uren LAW 603 organisaties van het bedrijfsleven 4 Wet 710: contract opstellen 2 Wet 527: Intellectuele eigendom: Auteursrecht 2 Wet 551: Intellectuele eigendom: Handelsmerk 2 WET 522: Entertainment Law & Industry 2 ... [-]

LLM

Online Masters of Law (LLM)

Online Voltijd 3 semesters September 2019 Verenigde Staten Los Angeles

[+]

1

[-]

Contact
Bezoekadres
University of Southern California Gould School of Law
699 Exposition Blvd

Los Angeles, Californië, 90089 US