UNH Franklin Pierce School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een gemeenschap van studenten en geleerden

De praktijkgerichte benadering van juridisch onderwijs van de University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law, samen met het uitgebreide en innovatieve curriculum, zorgt ervoor dat studenten afstuderen, klaar om leiders te worden in hun vakgebied.

Het International Technology Transfer Institute biedt studenten bijvoorbeeld hands-on leren en de mogelijkheid om bij te dragen aan wetenschappelijke doorbraken over de hele wereld, terwijl het samenwerkt met organisaties zoals de Wereldbank, de World Intellectual Property Organization, het Amerikaanse ministerie van Handel en de Wereldgezondheidsorganisatie. Studenten in de Intellectual Property and Transaction Clinic helpen klanten bij zakelijke ondernemingen, waaronder IP-strategie en uitvoering, zakelijke transacties en licenties.

LL.M. en masterstudenten zijn opgeleid in de technieken van juridisch schrijven en onderzoek zoals toegepast in de VS, en hebben volledige toegang tot het Academic Success Program van de school , inclusief de mogelijkheid om een voorlopig Bar-examen af te leggen - de test die alle Amerikaanse advocaten moeten doorstaan om te oefenen - en een toegewijd faculteitslid dat de voorbereiding voor het juridische klaslokaal en het Bar-examen ondersteunt.

De kleine klassen van UNH Franklin Pierce zorgen ervoor dat LL.M. en masterstudenten hebben toegang tot hun professoren en de faculteit leert elke student in hun klas kennen. Die banden creëren een uitzonderlijke academische ervaring en zorgen ervoor dat LL.M. studenten kunnen sterke sociale en professionele netwerken creëren die tot ver na hun afstuderen gedijen.

Na hun afstuderen sluiten studenten zich aan bij een wereldwijd netwerk van alumni uit meer dan 80 landen die IP-recht en -beleid leiden in landen als Argentinië, Nigeria en Taiwan, maar ook voor wereldwijde techreuzen, topadvocatenkantoren en nationale IP-kantoren.

UNH Franklin Pierce School of Law biedt genereuze beurzen voor gedeeltelijk collegegeld aan gekwalificeerde studenten in zowel onze residentiële als afstandsonderwijsprogramma's. Aanvragers komen in aanmerking voor beurzen op basis van de beoordeling van hun toelatingsaanvraag. Er is geen apart aanvraagproces voor beurzen, maar studenten moeten bij hun aanvraag aangeven dat ze in aanmerking willen komen voor beursfinanciering.

Geaccrediteerd door de American Bar Association, UNH Franklin Pierce School of Law is gevestigd in Concord, New Hampshire, de thuisbasis van de wetgevende macht van de staat, de staatskantoren, evenals de lokale, staats- en Amerikaanse federale rechtbanken. Concord ligt op slechts een uur rijden van Boston en we bevinden ons op minder dan een uur van bergen, meren en de Atlantische Oceaan. US News and World Report rangschikt New Hampshire als de # 2-staat om te leven en de # 3 veiligste staat in de Verenigde Staten.

Websitelink: https://law.unh.edu/admissions/graduate-admissions

Locaties

Verdrag

UNH College of Law

Telefoonnr.
603-513-5300

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden