University of North Carolina School of Law

School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UNC School of Law is opgericht in 1845 en is onderdeel van de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill, de eerste van de natie-staat gesteunde universiteit. De school is goedgekeurd door de American Bar Association sinds 1928.

Carolina Law bereidt uitstekende advocaten en leiders om de mensen en instellingen van North Carolina, de natie en de wereld te dienen. Thuisbasis van tal van centra en initiatieven biedt de school een sterke expertise in burgerrechten, het bankwezen, het milieurecht, intellectueel eigendom, ondernemende en effectenrecht, kritische studies, faillissement en constitutionele onderzoek.

UNC School of Law wil uitgroeien tot een grote publiekrechtelijke school. Met dit doel zij nastreeft een viervoudige missie:

Tot uitstekende advocaten en leiders voor te bereiden op de bar, de bank, alle openbare en privaatrechtelijke instellingen en openbare dienstverlening, Om nationaal en internationaal belangrijke juridische en beleidsmatige bijdragen te leveren door middel van een ambitieuze agenda van onderzoek en wetenschap, Tot levenslang ethische waarden, toewijding aan de zaak van rechtvaardigheid en een blijvende inzet voor pro bono en openbare dienstverlening te druppelen en Naar de advocatuur, de mensen en instellingen van North Carolina, de natie en de wereld te dienen.

Voor veeleisende, hoog kaliber studenten, UNC School of Law is vaak de perfecte keuze. Onze studenten toekomen de laagste schuld onder afgestudeerden van een top-ranked law school - particuliere of openbare - en wanneer ze onze beroemde, mooie campus te verlaten, doen ze dat zo zeker en principiële voorstanders van rechtvaardigheid.

Onze alumni werken met onderscheiding over de hele wereld, en in Noord-Carolina, geen school heeft meer afgestudeerden in prominente posities dan Carolina Law. We hebben veel landelijk gerenommeerde juristen en vooraanstaande geleerden onder onze faculteit, die weten dat een diepe, functionele en genuanceerd begrip van de wet moeten worden begeleid door een beheersing van de praktische vaardigheden van lawyering.

Omdat wij in staat zijn om bieden ongeveer 250 jaarlijkse beurzen, In totaal meer dan $ 2 miljoen, moedigen we alle aankomende studenten aan het competitieve landschap van juridisch onderwijs te onderzoeken, en voor die veeleisende bewijs van uitzonderlijke kans, we kijken ernaar uit om onze zaak en op het horen van u.

Collegegeld / kosten: In-State, $ 22.215, en Out-of-State, $ 38.846

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

LL.M. Graad In De Verenigde Staten De Wet

Campus Voltijd 1 - 1 jaar August 2018 Verenigde Staten Chapel Hill

De eenjarige LL.M. (Master of Laws) graad is voor buitenlandse advocaten die reeds hebben verdiend primaire recht graden van de universiteiten in hun eigen land. Het programma biedt internationale juristen de mogelijkheid om beheersing van de belangrijkste gebieden van de Amerikaanse wetgeving te ontwikkelen op een van de top wet scholen van de natie. [+]

OVERZICHT De eenjarige LL.M. (Master of Laws) graad is voor buitenlandse advocaten die reeds hebben verdiend primaire recht graden van de universiteiten in hun eigen land. Het programma biedt internationale juristen de mogelijkheid om beheersing van de belangrijkste gebieden van de Amerikaanse wetgeving te ontwikkelen op een van de top wet scholen van de natie. Het programma bouwt voort op de bestaande internationale programma's van de school, waardoor de uitwisseling, studie in het buitenland, en visiting scholar programma's, in aanvulling op de faculteit expertise in internationale en Amerikaanse wetgeving op te nemen. LL.M. studenten kunnen juridische opleiding in de Amerikaanse wet te ontvangen via UNC School of Law's nationaal erkende centra en gebieden van academische kracht in rechtsgebieden die in de hoge vraag over de hele wereld. LL.M. studenten nemen het grootste deel van hun lessen samen met UNC JD studenten, zodat zij hun internationale perspectieven te delen terwijl het leren van de Amerikaanse wet van UNC docenten en medestudenten. Tweede- en derdejaars JD studenten geselecteerd als LL.M. Dean's Fellows dienen als 'peer mentoren en adviseurs voor de LL.M. studenten. ... [-]

Contact
Bezoekadres
UNC School of Law
Van Hecke-Wettach Hall
160 Ridge Rd., CB #3380
Chapel Hill

Chapel Hill, North Carolina, NC 27599 US
Social Media