Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Mississippi School of Law werd de vierde staat gesteunde scholen de wet in het land in 1854, bijna tien jaar na de universiteit opende haar deuren in 1848. De wetgever staat erkende behoefte aan formele wet instructie in Mississippi, en het "Department of Law ', zoals het werd de titel, werd opgericht.

In januari 2011 is de wet-programma verplaatst naar een nieuw huis vernoemd naar Robert C. Khayat, een wet hoogleraar die als kanselier van de universiteit had gediend 1995-2009. Een LEED-gecertificeerde gebouw, gelegen aan de zuidkant van de campus en ontworpen met de behoeften van de studenten in het achterhoofd, de architectuur past goed bij de schoonheid van de Ole Miss campus.

Waarom UM Law?

Het voorbereiden Je naar praktijk

Onze professionele Skills Training Program biedt u een volledig spectrum van mogelijkheden, zodat u kunt uw juridische opleiding om je toekomst te passen. Wij bieden de volgende onderdelen:

Centra en klinieken: De school van de zeven programma's bieden praktische ervaring en academische opleiding in de gebieden, variërend van ondernemingsrecht tot verlening van diensten aan de armen.

Publishing kansen: De Mississippi Law Journal, Journal of Space Law en de Sports Law Review bieden mogelijkheden om juridische schriftelijke vaardigheden aan te scherpen. Het National Sea Grant Law Center huisvest ook drie belangrijke kansen voor studenten publiceren: de SandBar, Water Log en de Sea Grant Law & Policy Journal.

Moot Court raad: in de top 25 op nationaal niveau voor de afgelopen vier jaar, Moot Court biedt intensieve training in hoger beroep belangenbehartiging, het sturen van teams om interscholastic wedstrijden rond de natie. Onze proef belangenbehartiging boord en onderhandelingsteam bieden beide elite competitie mogelijkheden voor studenten die geïnteresseerd zijn in het schijnproces en alternatieve geschillenbeslechting. Ons team Environmental Law Moot Court is twee jaar won een nationale wedstrijd op een rij!

Vaardigheden Sessie: Biedt intensieve vaardigheden trainen van de eerste twee weken van elk voorjaar semester op een brede waaier van keuzevakken uit Trial Skills to Business Drafting, Transactionele Praktijk en Legal Spaans.

Externship Programma: Studenten worden geplaatst met een uitzonderlijke advocaten en het verkrijgen van de klas educatieve ondersteuning. Programma's omvatten de Public Service Externship, Ministerie Externship, Gerechtelijk Externship en Business Regulatory Externship.

Pro Bono Initiatief: Richt zich op het bouwen van dienend leiderschap in de advocatuur en de opleiding deelnemers in het bijzonder juridische vaardigheden. Recente projecten zijn onder voogdij, kind-ondersteuning modificatie, voogdij en de ontwikkeling van een programma voor fiscale steun.

Solo Practice Programma: Het programma biedt studenten met de vaardigheden en het vertrouwen om een wet kantoor onmiddellijk na het afstuderen te openen. Cursussen, mentoren en voortdurende ondersteuning rusten geïnteresseerde studenten met de nodige professionele vaardigheden en zakelijk inzicht om te slagen.

Uitstekende Academici: Onze academische programma's zijn ontworpen om studenten afzetmogelijkheden voor onderzoek en het schrijven te geven. Deelname aan kleine groep seminars en simulatie ervaringen zorgt ervoor dat onze studenten zijn bezig en begrijpen van de ontwikkeling van het recht, juridische instellingen en ethische kwesties. Wij bieden een Juris Doctor, een Juris Doctor / Meester van Belastingen en een Juris Doctor / Master in Accountancy, evenals een certificaat programma in het strafrecht. Bekijk onze volledige curriculum.

Career Services: De Career Services Office helpt studenten ontwikkelen geïndividualiseerde carrière plannen, geeft instructie over het zoeken naar werk vaardigheden en vergemakkelijkt de toegang tot de werkgevers en middelen werkgelegenheid, alsmede actief werft advocatenkantoren, rechters, overheidsinstanties, maatschappelijke organisaties en andere potentiële juridische werkgevers te interviewen en het inhuren van onze afgestudeerden. Afgestudeerden zijn gegaan naar particuliere praktijk en hebben ook ontdekt lonende banen bij NASA, Stennis Space Center, de Amerikaanse Senaat, KPMG, US Tax Court en de wijk VS en de Mississippi staat rechtbanken.

Student Leiderschap: Meer dan 20 studenten organisaties, zoals de wet School Student Body Association, Amerikaanse grondwet Society, Black Law Students Association en de Environmental Law Society, zorgen voor een evenwicht tussen academische, sociale en service mogelijkheden, helpen om leiderschap te helpen ontwikkelen u in uw advocatuur.

Koele College Town

Genoemd door Travel & Leisure Magazine als een van de "top 10 coolste college steden in Amerika," Oxford biedt attracties, zoals die op het Courthouse Square, William Faulkner's Rowan Oak en de jaarlijkse Dubbeldekker Arts Festival om het maken van de ideale combinatie van historische en hip. Als je van de natuur, zult u vissen, kamperen en watersporten op Sardis Lake. Als u genieten van het bijwonen van sportevenementen, kan dan bumperkleven in het Grove niet kloppen! In feite, Sports Illustrated beoordeelde het No. 3 van 100 dingen te doen voor zijn afstuderen.

Zeer betaalbare

Met betaalbare collegegeld voor Mississippi bewoners en niet-ingezetenen, studenten afstuderen van onze wet school met een lagere schuldenlast dan het nationale gemiddelde, waardoor ze gemakkelijker in de openbare dienst of andere praktijkgebieden gaan. PreLaw magazine heeft ons vijfde gerangschikt in de natie in de lijst van Best Value Law Schools.

State-of-the-art faciliteit

Ontworpen om klinische ervaringen van studenten te verbeteren, onze wet centrum is de enige LEED-gecertificeerde gebouw in de staat. Het beschikt over een student lounge en een binnenplaats, studentenorganisaties suite, groep studiezalen, Career Services interview kamers, Moot Court suite, een café en een eetzaal. Klaslokalen met geavanceerde technologie bieden een uitstekende leeromgeving voor onze studenten. Het centrum heeft ook suites voor onze verschillende juridische klinieken, de Mississippi Law Journal, en heeft een collegezaal zitten 220 mensen.

Sterke Alumni Netwerken

Onze bijna 7.000 levende alumni praktijk over de hele wereld, een solide netwerk voor studenten op zoek naar een baan, een mentor of real-world ervaring. Opmerkelijk alumni omvatten schrijver John Grisham, Memphis burgemeester AC Wharton, Amerikaanse senatoren Roger Wicker en Thad Cochran, en assistent chief raadsman van de NASA-Stennis Meredith Blasingame.

Faculteit: Scholarship Op basis van real-world ervaring

Door hun ervaring als het beoefenen van advocaten en hun cutting-edge onderzoek, onze faculteit leden blinken uit in het voorbereiden van studenten voor de juridische praktijk. Ze hebben ook verschillende belangen en ervaringen van onze studenten en de omliggende gemeenschappen, evenals de wereldwijde gemeenschap te dienen. Buiten het klaslokaal, de wet school faculteit is in de voorhoede van de opkomende wetenschap in een aantal disciplines.

Globaal bereik

Niet alleen onze leerlingen krijgen veel banen in het Zuiden, veel van onze afgestudeerden zijn gegaan naar particuliere praktijk en openbare dienstverlening over de hele natie en de wereld. Ons werkgebied strekt zich uit van de oostkust naar de westkust en daarbuiten.

Gastvrije cultuur

We horen voortdurend onze rechtenfaculteit, administratie, en studenten zijn enkele van de vriendelijkste rond. We zijn toegewijd aan het succes van onze studenten ', en met een lage student-to-faculteit ratio, studenten elke gelegenheid aan om de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben. En is onze nieuwe faciliteit specifiek ontworpen om de gemeenschap interactie aan te moedigen, zowel tussen studenten onderling en tussen studenten en docenten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

The University of Mississippi - School of Law

De universiteit van Mississippi School of Law is een wereldleider in de lucht en de ruimte de wet onderwijs, onderzoek, en de openbare dienst. ... [+]

De universiteit van Mississippi School of Law is een wereldleider in de lucht en de ruimte de wet onderwijs, onderzoek, en de openbare dienst.

Dit LL.M. opleiding is bedoeld voor zowel de Amerikaanse als buitenlandse opgeleide wet school afgestudeerden geïnteresseerd zijn in een strenge juridische curriculum in de VS, internationale en vergelijkende lucht en ruimte recht. Het is de eerste en enige LL.M. programma in de VS aanbieden van een gecombineerde lucht- en ruimtevaart wetsgraad postdoctorale recht aan een ABA-geaccrediteerde wet school.

Toepassingen aanvaard op een permanente basis.

LL.M. Programma Voordelen Uniek accent in de Amerikaanse lucht- en ruimterecht. Uitgebreide lucht wet expertise en meer dan 45 jaar in de ruimte de wet. Op de campus of online, full-time of part-time. Deelnemen, als gekwalificeerd, in het Journal of Space Law. Uitgebreide lucht en ruimte wet collectie. Toegang tot de Universiteit van Mississippi Space Law Archief. American Bar Association geaccrediteerd wet school. ... [-]
Verenigde Staten Oxford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

The History of the University of Mississippi School of Law