The University of Mississippi - School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Mississippi School of Law werd de vierde staat gesteunde scholen de wet in het land in 1854, bijna tien jaar na de universiteit opende haar deuren in 1848. De wetgever staat erkende behoefte aan formele wet instructie in Mississippi, en het "Department of Law ', zoals het werd de titel, werd opgericht.

In januari 2011 is de wet-programma verplaatst naar een nieuw huis vernoemd naar Robert C. Khayat, een wet hoogleraar die als kanselier van de universiteit had gediend 1995-2009. Een LEED-gecertificeerde gebouw, gelegen aan de zuidkant van de campus en ontworpen met de behoeften van de studenten in het achterhoofd, de architectuur past goed bij de schoonheid van de Ole Miss campus.

Waarom UM Law?

Het voorbereiden Je naar praktijk

Onze professionele Skills Training Program biedt u een volledig spectrum van mogelijkheden, zodat u kunt uw juridische opleiding om je toekomst te passen. Wij bieden de volgende onderdelen:

Centra en klinieken: De school van de zeven programma's bieden praktische ervaring en academische opleiding in de gebieden, variërend van ondernemingsrecht tot verlening van diensten aan de armen.

Publishing kansen: De Mississippi Law Journal, Journal of Space Law en de Sports Law Review bieden mogelijkheden om juridische schriftelijke vaardigheden aan te scherpen. Het National Sea Grant Law Center huisvest ook drie belangrijke kansen voor studenten publiceren: de SandBar, Water Log en de Sea Grant Law & Policy Journal.

Moot Court raad: in de top 25 op nationaal niveau voor de afgelopen vier jaar, Moot Court biedt intensieve training in hoger beroep belangenbehartiging, het sturen van teams om interscholastic wedstrijden rond de natie. Onze proef belangenbehartiging boord en onderhandelingsteam bieden beide elite competitie mogelijkheden voor studenten die geïnteresseerd zijn in het schijnproces en alternatieve geschillenbeslechting. Ons team Environmental Law Moot Court is twee jaar won een nationale wedstrijd op een rij!

Vaardigheden Sessie: Biedt intensieve vaardigheden trainen van de eerste twee weken van elk voorjaar semester op een brede waaier van keuzevakken uit Trial Skills to Business Drafting, Transactionele Praktijk en Legal Spaans.

Externship Programma: Studenten worden geplaatst met een uitzonderlijke advocaten en het verkrijgen van de klas educatieve ondersteuning. Programma's omvatten de Public Service Externship, Ministerie Externship, Gerechtelijk Externship en Business Regulatory Externship.

Pro Bono Initiatief: Richt zich op het bouwen van dienend leiderschap in de advocatuur en de opleiding deelnemers in het bijzonder juridische vaardigheden. Recente projecten zijn onder voogdij, kind-ondersteuning modificatie, voogdij en de ontwikkeling van een programma voor fiscale steun.

Solo Practice Programma: Het programma biedt studenten met de vaardigheden en het vertrouwen om een wet kantoor onmiddellijk na het afstuderen te openen. Cursussen, mentoren en voortdurende ondersteuning rusten geïnteresseerde studenten met de nodige professionele vaardigheden en zakelijk inzicht om te slagen.

Uitstekende Academici: Onze academische programma's zijn ontworpen om studenten afzetmogelijkheden voor onderzoek en het schrijven te geven. Deelname aan kleine groep seminars en simulatie ervaringen zorgt ervoor dat onze studenten zijn bezig en begrijpen van de ontwikkeling van het recht, juridische instellingen en ethische kwesties. Wij bieden een Juris Doctor, een Juris Doctor / Meester van Belastingen en een Juris Doctor / Master in Accountancy, evenals een certificaat programma in het strafrecht. Bekijk onze volledige curriculum.

Career Services: De Career Services Office helpt studenten ontwikkelen geïndividualiseerde carrière plannen, geeft instructie over het zoeken naar werk vaardigheden en vergemakkelijkt de toegang tot de werkgevers en middelen werkgelegenheid, alsmede actief werft advocatenkantoren, rechters, overheidsinstanties, maatschappelijke organisaties en andere potentiële juridische werkgevers te interviewen en het inhuren van onze afgestudeerden. Afgestudeerden zijn gegaan naar particuliere praktijk en hebben ook ontdekt lonende banen bij NASA, Stennis Space Center, de Amerikaanse Senaat, KPMG, US Tax Court en de wijk VS en de Mississippi staat rechtbanken.

Student Leiderschap: Meer dan 20 studenten organisaties, zoals de wet School Student Body Association, Amerikaanse grondwet Society, Black Law Students Association en de Environmental Law Society, zorgen voor een evenwicht tussen academische, sociale en service mogelijkheden, helpen om leiderschap te helpen ontwikkelen u in uw advocatuur.

Koele College Town

Genoemd door Travel & Leisure Magazine als een van de "top 10 coolste college steden in Amerika," Oxford biedt attracties, zoals die op het Courthouse Square, William Faulkner's Rowan Oak en de jaarlijkse Dubbeldekker Arts Festival om het maken van de ideale combinatie van historische en hip. Als je van de natuur, zult u vissen, kamperen en watersporten op Sardis Lake. Als u genieten van het bijwonen van sportevenementen, kan dan bumperkleven in het Grove niet kloppen! In feite, Sports Illustrated beoordeelde het No. 3 van 100 dingen te doen voor zijn afstuderen.

Zeer betaalbare

Met betaalbare collegegeld voor Mississippi bewoners en niet-ingezetenen, studenten afstuderen van onze wet school met een lagere schuldenlast dan het nationale gemiddelde, waardoor ze gemakkelijker in de openbare dienst of andere praktijkgebieden gaan. PreLaw magazine heeft ons vijfde gerangschikt in de natie in de lijst van Best Value Law Schools.

State-of-the-art faciliteit

Ontworpen om klinische ervaringen van studenten te verbeteren, onze wet centrum is de enige LEED-gecertificeerde gebouw in de staat. Het beschikt over een student lounge en een binnenplaats, studentenorganisaties suite, groep studiezalen, Career Services interview kamers, Moot Court suite, een café en een eetzaal. Klaslokalen met geavanceerde technologie bieden een uitstekende leeromgeving voor onze studenten. Het centrum heeft ook suites voor onze verschillende juridische klinieken, de Mississippi Law Journal, en heeft een collegezaal zitten 220 mensen.

Sterke Alumni Netwerken

Onze bijna 7.000 levende alumni praktijk over de hele wereld, een solide netwerk voor studenten op zoek naar een baan, een mentor of real-world ervaring. Opmerkelijk alumni omvatten schrijver John Grisham, Memphis burgemeester AC Wharton, Amerikaanse senatoren Roger Wicker en Thad Cochran, en assistent chief raadsman van de NASA-Stennis Meredith Blasingame.

Faculteit: Scholarship Op basis van real-world ervaring

Door hun ervaring als het beoefenen van advocaten en hun cutting-edge onderzoek, onze faculteit leden blinken uit in het voorbereiden van studenten voor de juridische praktijk. Ze hebben ook verschillende belangen en ervaringen van onze studenten en de omliggende gemeenschappen, evenals de wereldwijde gemeenschap te dienen. Buiten het klaslokaal, de wet school faculteit is in de voorhoede van de opkomende wetenschap in een aantal disciplines.

Globaal bereik

Niet alleen onze leerlingen krijgen veel banen in het Zuiden, veel van onze afgestudeerden zijn gegaan naar particuliere praktijk en openbare dienstverlening over de hele natie en de wereld. Ons werkgebied strekt zich uit van de oostkust naar de westkust en daarbuiten.

Gastvrije cultuur

We horen voortdurend onze rechtenfaculteit, administratie, en studenten zijn enkele van de vriendelijkste rond. We zijn toegewijd aan het succes van onze studenten ', en met een lage student-to-faculteit ratio, studenten elke gelegenheid aan om de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben. En is onze nieuwe faciliteit specifiek ontworpen om de gemeenschap interactie aan te moedigen, zowel tussen studenten onderling en tussen studenten en docenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Juris Doctor » Bekijk LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Ondernemingsrecht Certificaat

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Oxford

De Business Law Institute van de Universiteit van Mississippi School of Law biedt een programma van de concentratie in het ondernemingsrecht voor studenten die op zoek zijn naar een bijzondere expertise in ondernemingsrecht ontwikkelen tijdens hun wetgeving schoolloopbaan. [+]

Introductie

De Business Law Institute van de Universiteit van Mississippi School of Law biedt een programma van de concentratie in het ondernemingsrecht voor studenten die op zoek zijn naar een bijzondere expertise in ondernemingsrecht ontwikkelen tijdens hun wetgeving schoolloopbaan. In een steeds meer concurrerende markt, de concentratie biedt een rand voor studenten die hun inzet voor en interesse in het ondernemingsrecht hebben aangetoond. Na voltooiing van de eisen van de Business Law concentratie, zullen de studenten worden beloond met een certificaat waaruit blijkt voltooiing en een aantekening op hun officiële transcript. De concentratie in Business Law is een van de vele spannende mogelijkheden om aspirant-zakelijke advocaten door Business Law Institute van de Law School.... [-]


Remote Sensing, Air & Space Wet Certificaat

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Oxford

Het National Center for Remote Sensing, Air and Space Law aan de Universiteit van Mississippi School of Law, is het land de leidende - en enige - wet school voor de studie van zowel de lucht en ruimte recht. [+]

Introductie

Het National Center for Remote Sensing, Air and Space Law aan de Universiteit van Mississippi School of Law, is het land de leidende - en enige - wet school voor de studie van zowel de lucht en ruimte recht. Het centrum beschikt over een certificaat in Remote Sensing, Air and Space Law. Voor rechtenstudenten die een dergelijke gespecialiseerde juridische cursussen, dit certificaat biedt een uitgebreide kennis van de juridische processen reguleren van de binnenlandse en internationale aerospace activiteiten. Studenten in het certificaat programma ontvangt de kenmerkende, interdisciplinaire kennis en expertise die het Center is wereldberoemd.

Het centrum biedt een uniek curriculum rijk in de juridische problemen die voortvloeien uit de nieuwe technologieën in de ruimte, zoals data wetten en beleid, intellectuele eigendom, privacy, aansprakelijkheid, internationale wetgeving, gebruik van beelden als wettig bewijs, milieu, ruimte exploratie wet, en licenties. Bovendien, het Center biedt studies in de luchtvaart wet omgaan met de overheid regulering van de luchtvaart industrie, publieke en private internationale luchtvaart wetgeving, financiering van vliegtuigen, de economische regulering van de binnenlandse en internationale routes en tarieven, en milieu-luchtvaartwetgeving.... [-]


Strafrecht Certificaat

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Oxford

De universiteit van Mississippi School of Law is er trots op een Strafrecht concentratie bieden. Door deze concentratie van cursussen, studenten die geïnteresseerd zijn in het strafrecht in staat zijn om zich onder te dompelen in het gebied van het strafrecht tijdens hun academische studies. [+]

Introductie

De universiteit van Mississippi School of Law is er trots op een Strafrecht concentratie bieden. Door deze concentratie van cursussen, studenten die geïnteresseerd zijn in het strafrecht in staat zijn om zich onder te dompelen in het gebied van het strafrecht tijdens hun academische studies. Na het succesvol afronden van de eisen van het strafrecht concentratie, zal de student worden beloond met een certificaat waaruit blijkt dat de afronding van de vereisten voor de concentratie. De studenten zullen ook een notatie als gevolg van hun succesvolle afronding van het strafrecht concentratie in hun officiële wet school transcript.

Overzicht van Programma

De Strafrecht concentratie is ontworpen om studenten te voorzien van een brede blootstelling aan concepten, onderwerpen en vaardigheden van vitaal belang voor het strafrecht beoefenaars. De Strafrecht concentratie bereidt studenten voor een loopbaan in het strafrecht als lokale, provinciale en federale aanklagers, strafrechtelijke verdediging advocaten, openbare verdedigers en procederen algemeen belang.... [-]


Juris Doctor

Jd Programma

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigde Staten Oxford

De JD-programma aan de Universiteit van Mississippi School of Law bereidt u eigenlijk de praktijk de wet, niet alleen om te denken als een advocaat. [+]

De JD-programma aan de Universiteit van Mississippi School of Law bereidt u eigenlijk de praktijk de wet, niet alleen om te denken als een advocaat. Omdat we geloven dat advocaten komen in zoveel vormen als er studenten in de rechten, bieden wij u met een juridische opleiding aan je toekomstige carrière past. Wij geloven in het maximaliseren van uw mogelijkheden en keuzes in plaats van in een one-size-fits-all benadering. Bovendien integreren we professionele vaardigheden gedurende ons curriculum.

Onze JD Programma begint met een sterke basis in zwaar beproefde bar examen onderwerpen, zoals Torts, Contracten, Property, burgerlijk procesrecht, strafrecht en staatsrecht. Onze studenten profiteren ook van een volledig jaar van juridisch onderzoek en schrijven, met als hoogtepunt hoger beroep kort schrijven en pleidooien - met de top eerstejaars studenten geselecteerd voor het lidmaatschap op onze nationaal-ranked Moot Court Board. Onze eerste jaar hebben ook de optie van het leren rechtszaal rechtszaken vaardigheden door middel van een schijnproces workshop en competitie georganiseerd door onze Trial Advocacy Board.... [-]


LLM

Master Of Laws (LL.M.) Programma In De Lucht En De Ruimte De Wet

Campus of Online Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Oxford +1 more

De universiteit van Mississippi School of Law is een wereldleider in de lucht en de ruimte de wet onderwijs, onderzoek, en de openbare dienst. [+]

De universiteit van Mississippi School of Law is een wereldleider in de lucht en de ruimte de wet onderwijs, onderzoek, en de openbare dienst.

Dit LL.M. opleiding is bedoeld voor zowel de Amerikaanse als buitenlandse opgeleide wet school afgestudeerden geïnteresseerd zijn in een strenge juridische curriculum in de VS, internationale en vergelijkende lucht en ruimte recht. Het is de eerste en enige LL.M. programma in de VS aanbieden van een gecombineerde lucht- en ruimtevaart wetsgraad postdoctorale recht aan een ABA-geaccrediteerde wet school.

Toepassingen aanvaard op een permanente basis.

LL.M. Programma Voordelen Uniek accent in de Amerikaanse lucht- en ruimterecht. Uitgebreide lucht wet expertise en meer dan 45 jaar in de ruimte de wet. Op de campus of online, full-time of part-time. Deelnemen, als gekwalificeerd, in het Journal of Space Law. Uitgebreide lucht en ruimte wet collectie. Toegang tot de Universiteit van Mississippi Space Law Archief. American Bar Association geaccrediteerd wet school. ... [-]

Videos

The History of the University of Mississippi School of Law