UConn School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De UConn School of Law is een van de toonaangevende publiekrechtelijke scholen in het land. De campus, vermeld op het nationaal register van historische locaties, is waarschijnlijk de mooiste van een wet school in de Verenigde Staten. De Juridische Bibliotheek is één van de grootste in de wereld en werd onlangs uitgeroepen tot een van de 50 meest verbazingwekkende Universiteitsbibliotheken in de wereld door de master programma's. Twee mijl van het centrum van Hartford, de Law School is gelegen in een wijk met grote Victoriaanse huizen, waar veel studenten, medewerkers en docenten wonen.

Opgericht in 1921, is de Law School geaccrediteerd door de American Bar Association en is lid van de Association of American Law Schools. Het biedt een professionele opleiding van de hoogste kwaliteit, dat de afgestudeerden zich voorbereidt op een leven van vervulling van dienst in welke carrière ze kiezen, met inbegrip van de bar, de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs. De school programma benadrukt intellectuele discipline en de ontwikkeling van de professionele analytische vaardigheden die nodig zijn om effectief te reageren op de uitdaging van de voortzetting van verandering in de wet en in de samenleving die ze bedient.

Juridisch onderwijs UConn wet weerspiegelt de overtuiging dat het leven van de geest is het best gestimuleerd door een hoge kwaliteit van het maatschappelijk discours onder studenten en docenten uitgevoerd op een kleine schaal. Het curriculum is rijk aan vakken, Maar klassen zelf zijn vrij klein. Elke student heeft de mogelijkheid om recht en theorie in een sfeer die een geest van samenwerking en de samenwerking bevordert verkennen. Intellectueel ambitieuze, UConn Law studenten genieten van de voordelen van het persoonlijk geven en nemen met klasgenoten en docenten mogelijk gemaakt door kleine klassen.

De school bereidt haar studenten als advocaat in enig rechtsgebied, zonder speciale nadruk op Connecticut wet. De diverse achtergronden, specialiteiten en intellectuele benadering van de faculteit zorgen voor een grote verscheidenheid van onderwijs stijlen en formaten, waaronder klinische onderwijs, opleiding, interdisciplinair werken, en cursussen en workshops in dienst van de probleem-methode. De Law School heeft een Academische Plan aangenomen, waarin onze strategie voor de komende jaren en het benadrukken van zowel onze sterke punten en onze plannen voor het versterken en het opbouwen van onze gebieden met de grootste onderscheiding.

Er zijn vier wetenschappelijke tijdschriften op de campus, elk beheerd, bewerkt en gepubliceerd door de studenten. Zij zijn de Connecticut Law Review, de Connecticut Insurance Law Journal, de Connecticut Journal of International Law, en de Connecticut Public Interest Law Journal.

De campus ligt op een paar minuten afstand van het State Capitol, rechtbanken en bureaus, en de kantoren van Hartford advocatenkantoren en bedrijven. Studenten hebben gemakkelijk toegang tot al deze instellingen voor onderzoek, externships, klinisch onderwijs en de praktijk, en de werkgelegenheid.

Locaties

Hartford

University of Connecticut School of Law

Address
University of Connecticut School of Law
55 Elizabeth Street

CT 06105-2290 Hartford, Connecticut, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 860-570-5172

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden