Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Tulsa College of Law, een privé-instelling met een totale inschrijving van minder dan 400, biedt juridisch onderwijs kansen om JD, LLM, joint degree, en certificaat kandidaten voor leiderschap en academische excellentie.

TU College of Law biedt een academisch rigoureus, maar toch vrolijke sfeer waar studenten geworden praktijk-klaar door deelname aan pro bono programma's, bekroonde juridische tijdschriften, studentenorganisaties, concurrerende pleitwedstrijd teams, en een on-campus juridische kliniek. TU College of Law heeft een lage student-to-professor-ratio, het aanbieden van de studenten een zeer persoonlijke onderwijs en het stimuleren van de ontwikkeling van sterke professionele netwerken. Studenten hebben ook toegang tot een van de beste professionele ontwikkeling kantoren in het land, waarvan afgestudeerde plaatsingspercentages zijn consistent hoger dan het landelijk gemiddelde.

TU College of Law is er trots op een actief alumni gemeenschap van meer dan 6.000, van wie velen zeer voorname carrière als advocaten, rechters, wetgevers, corporate counsel, en leiders van de gemeenschap ontwikkeld hosten. Alumni zijn betrokken met de huidige studenten door middel van een aantal programma's, waaronder het mentoring programma, het verstrekken van stage en Externship kansen, en presenteren op de campus lezingen.

De Universiteit van Tulsa College of Law biedt:

10.5: 1 student-to-faculteit verhouding Een van de kleinste wet scholen op de US News and World Report Top 100 Law Schools lijst Toewijding aan de dienst door middel van pro bono programma's, studentenorganisaties, en een juridische kliniek Een van de laagste collegegeld tarieven in het land onder het privaatrecht scholen Gegarandeerd mogelijkheden voor praktische ervaring begint het eerste jaar Toonaangevende duurzame energie en middelen recht en Native American juridische opleidingen

Carrière versnelling is een deel van de cursussen van de TU Law. Successen van onze afgestudeerden zijn unparalleled.Join ons! Tulsa Law aanbiedingen 5 verschillende afgestudeerde recht en beleid graden, 2 voor niet-juristen (Master of jurisprudentie) en 3 voor advocaten (mr):

Master of Laws (LL.M) - In Person Study TU Law's graduate LL.M curriculum richt zich op energie en natuurlijke hulpbronnen wet, olie en gas, milieurecht, tribale economische ontwikkeling, de Indiase (Native American) zelfbeschikking, rechten van inheemse volkeren, en de verdediging van tribale soevereiniteit.

Meester van Jurisprudentie - Online Study Met 40 jaar ervaring in de Indiase, energie, natuurlijke hulpbronnen en milieu-juridisch onderwijs, de Universiteit van Tulsa's energie en natuurlijke hulpbronnen wet curriculum inspireert Meester van Rechtspraak in Energy Law (MJEL) Kandidaten voor juridische en beleidsmatige benaderingen te onderzoeken voor het bereiken van de belangrijke doelen van energie betrouwbaarheid, duurzaam aanbod van natuurlijke hulpbronnen en een gezond milieu.

Career Strategies Master Candidate Career Strategies

Succesvolle Master Degree studenten nemen een pro-actieve benadering van hun eigen carrière strategieontwikkeling. Bij de TU Law, zijn Master Degree studenten ondersteund en begeleid met de volgende programma's, diensten en middelen om de vaardigheden die ze nodig hebben om de mogelijkheden voor professionele vooruitgang tijdens hun ambtstermijn met ons te maximaliseren te krijgen:

Carrière Strategy Services, Resources & Programma's voor Master studenten Na zijn afstuderen Energie en Indian Law and Policy Jobs (Nationwide)

Admissions De kapiteins van de Rechtspraak Deadlines Voorjaar 2015: 8 december 2014 (Lessen starten 12 januari 2015)

Zomer 2015: 1 mei 2015 (Klassen startdatum TBA)

LLM Deadlines Voorjaar 2015: 31 oktober 2014

Herfst 2015: 1 april 2015

Er zijn drie verschillende LLM. Selecteer welke mate u geïnteresseerd bent in voor de juiste opnames proces zijn:

LL.M. in Energy & Natural Resources Law LL.M. in het Amerikaanse Indian & Indigenous Law LL.M. in de Amerikaanse wet voor buitenlandse advocaten

Kom ons zien in eigen persoon! - Controleer het Recruitment Calendar

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

College of Law - The University of Tulsa

De LL.M in de Amerikaanse wet voor buitenlandse afgestudeerden programma bestaat uit een volledige studie over twee semesters. Om aan de behoeften van de internationale L ... [+]

De LL.M in de Amerikaanse wet voor buitenlandse advocaten programma bestaat uit een volledige studie over twee semesters van augustus tot mei. Om aan de behoeften van de internationale LLM student te voldoen, het College of Law biedt gespecialiseerde opleidingen in de VS juridisch onderwijs en de Amerikaanse doctrine, analyse en methode voor de internationale advocaat.

Studenten zullen een extra zes tot acht klassen te voltooien en zal advies en begeleiding ontvangen in hun koers selectie. Studenten worden uitgenodigd om te kiezen uit een van de vele keuzevakken aangeboden door de TU College of Law en de andere afgestudeerde afdelingen van de Universiteit van Tulsa.

Daarnaast biedt het programma buitenlandse advocaten de mogelijkheid om een ​​goed begrip van de Amerikaanse wet, alsmede een mogelijkheid om zich te specialiseren in een bepaald gebied van het recht, zoals internationale ondernemingsrecht ontwikkelen. Studenten van het programma grotere flexibiliteit werkgelegenheid in hun eigen land, maar ook de mogelijkheid om de praktijk de wet in staten waarmee buitenlandse advocaten te zitten voor de bar examen.... [-]

Verenigde Staten Tulsa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Law - The University of Tulsa

De LL.M in Energy & Natural Resources Law programma bestaat uit een volledige studie over twee semesters van augustus tot mei van elk jaar. Studenten wordt verwacht d ... [+]

LL.M in Energy & Natural Resources Law

De LL.M in Energy & Natural Resources Law programma bestaat uit een volledige studie over twee semesters van augustus tot mei van elk jaar. De LLM graad vereist een minimum 24 studiepunten met een minimum cumulatieve Grade Point Average van 2,0 op een 4-puntsschaal. Studenten wordt verwacht dat zij cursussen op het Energy Research, Analyse en Schrijven voltooien; Olie en Gas Law (Basic en Advanced); Milieu- of International Environmental Law; Bestuursrecht en klimaatverandering.

Daarnaast zullen de studenten kiezen uit andere opleidingen in het College van Sustainable Energy and Resources Law (SERL) curriculum Law's, zoals Energy verordening; Wet Water; International Energy and Natural Resources Law; en Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu Wet op de Federal Lands. Buitenland opgeleide LLM graad kandidaten zich ook inschrijven in een één semester cursus ontwikkeld om de Amerikaanse wet te introduceren.... [-]

Verenigde Staten Tulsa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Law - The University of Tulsa

De LL.M in de Indiase wet programma is flexibel. In overleg met de faculteit, kunnen studenten een vakgebied passen niet alleen de Indiase wetgeving in het algemeen, maar ... [+]

LL.M in het Amerikaanse Indian & Indigenous Law

De LL.M in de Indiase wet programma is flexibel. In overleg met de faculteit, kunnen studenten een vakgebied passen niet alleen de Indiase wetgeving in het algemeen, maar om specifieke sub-specialiteiten die ze willen ontwikkelen. Het programma is beschikbaar als ofwel een academische track (met nadruk op het werk natuurlijk) of een onderzoekstraject. Beide tracks vereisen het succesvol voltooien van een minimum van 24 credit-uren van de Indiase wet curriculum.

Studenten worden aangemoedigd om een ​​voorlopige keuze van welk spoor zij wilt nastreven wanneer ze het programma te maken. Dat voorlopige keuze, echter, is niet bindend voor de student. De faculteit streeft naar individueel werken met elke student aan bepaalde academische behoeften te voldoen.... [-]

Verenigde Staten Tulsa
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

The University of Tulsa College of Law | US News Top 100