Lees de Officiële Beschrijving

Over Truman

Streef naar wat er voor jou van belang is

De Truman State University , een openbare universiteit voor vrije kunsten en wetenschappen in Kirksville, Missouri, biedt een transformerende educatieve omgeving voor intellectuele en persoonlijke groei.

Hier vindt u een speciale wetenschappelijke wereld vol met uitzonderlijke academische mogelijkheden die u van een hoog aangeschreven universiteit verwacht. Een plek waar vriendelijke, genereuze mensen samenkomen om zich voor te bereiden op levens die er toe doen. En waar betaalbare collegegeld, in combinatie met een genereus studiebeursprogramma, een verbazingwekkende waarde creëert.

Wij bieden een actieve, residentiële campus waar de meeste studenten - en de meeste professoren - daadwerkelijk aanwezig zijn. Een interdisciplinaire benadering van leren inspireert je om groot te dromen en meer te zoeken. Studenten met dezelfde interesses leven samen in Living / Learning Communities. En u leert van de beste en slimste professoren die academische clubs adviseren en samenlevingen eren, voorstellen voor stages en onderzoek begeleiden. Bovendien hebben ze je eerst onderwezen.

Nr. 1 Public School in het middenwesten

Amerikaans nieuws

  • Beste waarden
  • Beste undergraduate onderwijs
  • Meest innovatieve scholen

Graduate Education

De volgende stappen nemen naar een masterdiploma of een getuigschrift

Wanneer je een mastergraad bij Truman volgt, profiteer je van onze reputatie als een van de beste masteruniversiteiten in de natie.

Meer dan een uitzonderlijke opleiding ontwerpen wij een ervaring die is aangepast aan uw behoeften. Kleine klassen met een hoge mate van persoonlijke aandacht resulteren in een meer betrokken leerervaring die maar weinig andere scholen kunnen bieden. Wat Truman zo uniek maakt, is de uitstekende individuele mentoring die u ontvangt van faculteitsleden die uw professionele groei helpen begeleiden.

Als afgestudeerde bij Truman, smeed je je eigen pad door deel te nemen aan assistentschappen, beurzen en een-op-een onderzoek.

Onze mensen

Een verbonden leider

Onze universiteitsvoorzitter is een voorbeeld van de Bulldog-geest door in contact te treden met de Truman-community bij activiteiten als Coffee with the President, informele evenementen waarbij leden van de campusgemeenschap vragen kunnen stellen over problemen waarmee de universiteit wordt geconfronteerd.

Ambitieus, nieuwsgierig

De typische Truman-student heeft een honger naar leren. Ze leven en ademen hun passies uit. Ze houden van lachen, creëren, dromen, plannen, leren, aanpassen en hard werken in alles wat ze doen. Ze inspireren elkaar, geven om elkaar en willen de wereld beter maken.

Toegewijde faculteit

Onze professoren tonen een sterke toewijding aan kwaliteitsonderwijs door studenten aan te moedigen te denken, te bevragen en te leiden. Ze adviseren academische clubs en eermaatschappijen. Ze suggereren stageplaatsen en onderzoek. En ze begeleiden, begeleiden en dagen studenten uit om de vragen te onderzoeken die ertoe doen, zowel in als buiten de klas.

Succesvolle alumni

De nieuwsgierigheid die Trumans intellectuele activiteiten voedt, levert ervaren alumni op - mensen gebruiken hun vaardigheden en kennis om betere oplossingen te vinden voor een breed scala van industrieën en beroepen. Met een netwerk van 62.000 alumni streeft de Truman-familie levens na als bekwame professionals, geëngageerde burgers en ondersteunende collega's over de hele wereld.

Behulpzaam personeel

Overal op de campus kan behulpzaam personeel u allerlei informatie over Truman vertellen en vragen beantwoorden, variërend van de locatie van de beste groepsstudiegebieden in de bibliotheek tot uren voor het Rec Center tot soorten financiële hulp, inclusief beurzen en werkstudie .

114495_people-woman-coffee-meeting.jpgOpstarten Stock Foto's / Pexels

Truman Degrees Matter

Truman's focus op het opleiden van de hele persoon door middel van een rigoureus, goed afgerond onderwijs bereidt studenten voor op succes in elk carrière- of graduaatsprogramma dat zij nastreven. En echte ervaringen - denk aan stages, praktijkgericht onderzoek en studeren in het buitenland - zorgen ervoor dat hun baan en afstudeeropleidingen zich onderscheiden boven de massa.

Met onbeperkte mogelijkheden om alles te verkennen wat hun nieuwsgierigheid opwekt, samen met waardevol mentorschap en begeleiding van professoren, komen sommige studenten terecht op een pad dat rechtstreeks aansluit op hun major. Anderen ontdekken een verborgen passie voor een gebied dat leidt tot een carrièremogelijkheid die ze niet hadden overwogen.

Door ruim te kunnen denken met een probleemoplossende aanleg, sterke communicatievaardigheden en het vermogen om effectief te werken als een team, zijn onze afgestudeerden uitgerust om te voldoen aan de behoeften van een constant veranderend personeelsbestand.

Missie

Truman State University is hier om kansen te creëren, toegang en sociale mobiliteit te bevorderen, excellentie te bevorderen, verdienste te erkennen en alle dingen te doen die onze studenten aansporen om zichzelf productief, vrij en gelijk te maken.

Onze bestemming is onbeweeglijk om een voorbeeldige en betaalbare openbare residentiële opleiding te bieden aan goed voorbereide studenten die gebaseerd is op de vrije kunsten en wetenschappen.

Unieke missie

De wetgevende macht van Missouri gaf Truman in 1992 een liberale kunst- en wetenschapsmissie over de gehele staat. Truman biedt buitengewoon kunstonderwijs aan academisch getalenteerde studenten uit de staat Missouri, ons land en de wereld tegen een betaalbare prijs.

Beoordeling en verantwoording

Truman staat landelijk bekend om zijn beoordelingsprogramma, dat is ontworpen om het leerproces en de resultaten van studenten te meten. Truman's retentie- en afstudeercijfers behoren consequent tot de hoogste in de staat.

Betaalbaarheid en kwaliteit

Truman wordt consequent erkend in nationale publicaties zoals US News

Uitstekende prestaties

  • Tegen de tijd dat ze afstuderen, hebben onze scholingstudenten 100% van de uitgangsnormen voor de staat gehaald
  • In de afgelopen vijf jaar is het acceptatiegehalte van de wetsschool voor Truman-afgestudeerden 95%
  • Truman-studenten hebben een acceptatiegraad van 70% voor gezondheidsgerelateerde professionele scholen, vergeleken met het nationale gemiddelde van 43%
  • Het eerste slagingspercentage van onze afgestudeerden op het CPA-examen plaatst Truman in de top 5% van het land
Opleidingen te volgen in:
  • Engels
Address
100 E. Normal Avenue
Kirksville, Missouri, Verenigde Staten