The Fletcher School, Tufts University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zet in op een levenslange wereldwijde impact

Al meer dan 85 jaar werkt de Fletcher School of Law and Diplomacy aan het opleiden en voorbereiden van individuen op posities van nationaal en internationaal leiderschap en invloed. Door een diep en veelzijdig begrip van 's werelds meest dringende uitdagingen, en met de leidende principes van wederzijds voordeel, veiligheid en rechtvaardigheid, streeft onze gemeenschap ernaar de stabiliteit en welvaart van de complexe en steeds mondialere samenleving van de 21e eeuw te handhaven.

Samen de toekomst vormgeven

Studenten, docenten en afgestudeerden van The Fletcher School werken aan het bevorderen van een erfenis van duurzame en betekenisvolle verandering in de wereld. Ze werken samen met de overheid, het bedrijfsleven en internationale organisaties met een mondiaal perspectief en streven naar een rechtvaardiger en rechtvaardigere toekomst.

Gespecialiseerde vaardigheden voor een steeds veranderende wereld

Fletcher's programma's en curricula worden samengesteld en gegeven door beoefenaars van internationale relaties met levenslange ervaring - niet alleen in de klas maar in het veld. Een zeer interdisciplinaire academische opleiding, geïnformeerd door inzicht ter plaatse en ondersteund door een breed scala aan ervaringsmogelijkheden, biedt Fletcher-studenten de tools en perspectieven die ze nodig hebben om een verschil te maken, zelfs in het meest turbulente wereldwijde klimaat.

Een investering in uw potentieel

Een carrière in de internationale arena en in dienst van het grotere goed is geen kleine onderneming - en evenmin is een Fletcher-opleiding. Maar degenen die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken en zich te wijden aan een rigoureuze en meeslepende ervaring, merken al snel dat een op vaardigheden gebaseerd onderwijs van wereldklasse voordelen heeft die veel verder reiken dan een diploma; het opent deuren naar nieuwe kansen voor blijvende wereldwijde impact gedurende de volledige levensduur van uitzonderlijk betekenisvolle carrières.

Een missiegedreven opleiding

De wereld is aanzienlijk veranderd sinds de Fletcher School haar deuren opende in 1933. We zijn ook geëvolueerd en gegroeid, maar onze kernmissie blijft ongewijzigd: professionals opleiden die zich inzetten voor het handhaven van de stabiliteit en welvaart van een complexe, uitdagende en steeds mondiaalere wereld maatschappij. We blijven studenten voorbereiden om uit te blinken in invloedsposities, om nieuwe wegen te banen in een loopbaan waar ze lokale, nationale en internationale gemeenschappen dienen, en om rechtvaardige en wederzijds voordelige oplossingen na te streven voor enkele van de meest hardnekkige uitdagingen ter wereld.

Missiegedreven, studentgestuurd

De academische filosofie van Fletcher is gebaseerd op de overtuiging dat studenten het best uitgerust zijn om te bepalen welke specifieke kennis, vaardigheden en competenties ze nodig hebben om te slagen. De individuele studierichting van elke student is aangepast aan specifieke interesses en carrièredoelen.

Met elk jaar meer dan 175 cursussen en 22 studiegebieden (inclusief een zelf ontworpen optie), brengen Fletcher-studenten zelden precies hetzelfde academische pad in kaart. De opties bij Fletcher zijn net zo divers als de interesses en ambities van onze studenten.

Ken de wereld

Wereldwijde onderlinge afhankelijkheid is een fundamentele realiteit van het leven in de 21e eeuw. Van het reconstrueren van postconflictsamenlevingen en het bevorderen van markten in opkomende economieën tot het analyseren van veiligheidsdreigingen en het bevorderen van mensenrechten, de uitdagingen van onze tijd overstijgen grenzen en disciplines. uitdagingen die deze problemen gemeen hebben - ze vanuit elke invalshoek van het wereldwijde professionele landschap onderzoeken.

Vorm de toekomst

Of het nu gaat om het aanpakken van internationale beleidsuitdagingen zoals klimaatverandering of het boren naar meer gerichte kwesties zoals de impact van transnationale criminaliteit op vredesprocessen, een Fletcher-opleiding is gericht op het oplossen van echte problemen. Dat betekent een praktische aanpak volgen, op basis van praktische kennis en ervaring, maar ook een stapje terug doen om na te denken en diepere vragen te stellen.

Onze educatieve filosofie is impactgericht, maar meer dan alleen oplossingen vinden voor welomschreven problemen. We streven er ook naar te begrijpen waarom de problemen bestaan, en vanuit wiens perspectief ze problemen werden, om te beginnen. Gebruikmakend van deze diepgang van inzicht en een interdisciplinair kader, ontwikkelen onze studenten een echt mondiaal perspectief dat hen in staat stelt om verantwoordelijke en effectieve beoefenaars van internationale zaken te worden.

Diversiteit en inclusie bij Fletcher

Word lid van een community die het verschil viert

Diversiteit en inclusie vormen de kern van de Fletcher-ervaring en spelen een essentiële rol bij het uitrusten van onze studenten met het mondiale perspectief dat ze nodig hebben om als changemakers en leiders te dienen. Onze community is gebouwd op een basis van wederzijdse ondersteuning, respect, inclusie en samenwerking, en we geloven dat het actief zoeken naar perspectieven, culturen en ervaringen buiten ons eigen referentiekader van cruciaal belang is om de problemen waarmee de wereld wordt geconfronteerd echt te begrijpen.

Bij Fletcher geloven we dat we sterker worden door onze verschillen en dat die verschillen deuren kunnen openen naar nieuwe kansen om duurzame, betekenisvolle verandering op wereldschaal te creëren.

Neem deel aan het gesprek

We organiseren het hele jaar door een reeks activiteiten en evenementen om verschillende stemmen en ideeën op de campus te bevorderen. Studenten- en faculteitsorganisaties bieden de mogelijkheid om betekenisvolle verbindingen op te bouwen en we hebben beleid ontwikkeld om ervoor te zorgen dat Fletcher een veilige plek is voor elk lid van onze gemeenschap.119702_FletcherSchool_schoolprofilepageimage.jpg

Locaties

Medford

Address
Packard Avenue,160
02155 Medford, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden