Thomas Jefferson School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom

Onze missie is om een uitstekende juridische opleiding te bieden voor een internationaal gevestigde, diverse studentenorganisatie. Hoewel ons residentiële JD-programma al decennia bestaat, is ons online Graduate-programma een van de langst bestaande online masteropleidingen ter wereld. We zijn online sinds 2008.

OVER ONS

Thomas Jefferson School of Law afstudeerprogramma's van Thomas Jefferson School of Law door onlinemasters.com gerangschikt in de top zes van beste online ondernemingsrechtprogramma's en streeft naar de hoogste uitmuntendheid. Thomas Jefferson staat bekend om onze zeer toegankelijke faculteit van wereldklasse. We gebruiken ook de meest geavanceerde online lesmethoden die overal op de markt beschikbaar zijn.

ACADEMICS

Intellectuele, onderscheidende, uitgebreide en diverse academische programma's De innovatieve online Graduate Programs [Master's of Law (LLM) en Master of Science of Law (MSL)] van Thomas Jefferson School of Law hebben enkele van de volgende kenmerken:

  1. Concentreer u op een van de volgende gebieden: belastingen, financiële diensten en vermogensbeheer, of financiële naleving en risicobeheer
  2. Compleet in slechts één jaar
  3. 100% online, handig om in uw schema te passen
  4. Aangeboden door California erkende rechtsschool, met instemming met alle masterprogramma's door het California Committee of Bar Examiners
  5. Beschikbaar voor advocaten en niet-advocaten

Er zijn ook twee (2) residentiële LLM-programma's beschikbaar - LLM in American Legal Studies en LLM in Practice Skills .

Deze programma's zijn beschikbaar voor iedereen die al een JD / LLB (of gelijkwaardig) diploma heeft en kan in slechts een jaar worden voltooid. Ze zijn woonachtig in ons prachtige gebouw in het centrum van San Diego, CA, waar u praktijkervaring kunt opdoen en meer gespecialiseerde informatie kunt krijgen over bepaalde aspecten van de wet.

Studenten van ons LLM in American Legal Studies-programma schrijven zich om verschillende redenen in, bijvoorbeeld om in aanmerking te komen voor de staatsexamens van Californië, New York, Texas, Washington DC en Georgia. Ook om beter tegemoet te komen aan de behoeften van klanten die de Amerikaanse wetgeving tegenkomen.

Studenten in onze LLM in Practice Skills zijn studenten die gewoon hun vaardigheden willen specialiseren of verbeteren in een bepaald facet van de wet, en dit is een geweldige manier om dit te doen.

Voor degenen met een JD / LLB (of gelijkwaardig) diploma en LLM-diploma biedt Thomas Jefferson met trots 100% online een doctoraat in de gerechtelijke wetenschap (JSD) aan .

Dit vijf (5) jaar durende, 100% online programma is een geweldige aanvulling op je juridische carrière, helpt je vooruit en geeft je een voorsprong in het bevorderen van je carrière. Werkend met een team van attente professoren, zul je een scriptiepaper onderzoeken en verdedigen, met uiteindelijk een diepgaande kennis van een onderwerp van je keuze. Dit is een zeer competitief programma, met overdrachtskredieten beschikbaar bij uw LLM.

Vul voor meer informatie een formulier in of neem contact op met admissions @ TJSL .edu en we bespreken graag al deze programma's verder met u.

Locaties

San Diego

Address
Thomas Jefferson School of Law,
701 B Street, Suite 110

CA 92101 San Diego, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden