Syracuse University - iSchool

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Information Studies (iSchool) , opgericht in 1896 en omgedoopt tot de Original Information School in 1974, heeft een lange traditie in het leiden van innovatie en verandering. Onze idealen en waarden vormen de basis voor ons succes.

De iSchool is een hechte gemeenschap van studenten, docenten en personeel genesteld in de grotere campus van de Universiteit van Syracuse . Daarnaast hebben meer dan 10.000 alumni over de hele wereld contact met huidige campus- en online studenten via innovatieve programma's en netwerkevenementen.

Ervaringen

Informatie is tegenwoordig een van de meest waardevolle goederen en de iSchool biedt interdisciplinaire, samenwerkende ervaringen om studenten op de hoogte te houden van het evoluerende veld van informatiestudies.

Reisseminars door Europa en Azië geven een globaal perspectief. Binnenlandse roadtrips naar Silicon Valley, Chicago, NYC en meer bieden inzichten en verbindingen met belangrijke informatie-industrieën in alle sectoren van de economie: publiek, privaat en non-profitorganisatie.

Faculteit

We zijn erg trots op onze gerenommeerde faculteitsleden, die een positief verschil maken in alles wat ze doen. Studenten en docenten leren van elkaar door middel van gedeelde intellectuele ervaringen en passende curriculum-samenwerking tussen de verschillende academische programma's.

Onderzoek

De iSchool ontvangt elk jaar miljoenen dollars aan door de overheid en bedrijven gesponsorde onderzoeksfinanciering. Financieringsinstanties zijn de National Science Foundation, de National Institutes of Health, het Amerikaanse Ministerie van Defensie, het Instituut voor Museum en Library Services, Imagining America en United Business Media. De school biedt onderdak aan verschillende onderzoekscentra, die een levendige omgeving bieden voor de ontwikkeling van innovatieve onderzoeksideeën.

Visie

De iSchool is een wereldwijd erkende leider in het bevorderen van kennis en het ontwikkelen van creatieve, doordachte en technisch bekwame leiders in het informatieveld.

Missie

De missie van de iSchool is om menselijke capaciteiten uit te breiden door mensen, informatie en technologie met elkaar te verbinden. De faculteit en het personeel van de iSchool zetten zich in om studenten voor te bereiden op leiders in het informatieveld, kennis te bevorderen en informatie te gebruiken om problemen van individuen en organisaties op te lossen. Samen, de faculteit, het personeel en de studenten van het iSchool-impactonderzoek en het informatieprofessioneel door middel van onze studiebeurs, rigoureuze onderwijskansen en toewijding aan service die de wetenschap vooruit helpt, de professionele praktijk verbetert en bijdraagt ​​aan zowel gemeenschappen waarin we wonen als breder aan maatschappij.

waarden

De cultuur, het leerplan en de besluitvorming op de iSchool worden bepaald door onze gedeelde waarden.

  • Beurs. We zijn toegewijd aan wetenschap in al zijn vormen. We putten uit de visie van de universiteit en zetten ons in voor een onderzoeksinstituut van wereldklasse, studentgericht. We promoten dit doel door middel van ontdekking, ontwikkeling, toepassing, integratie en actief leren.
  • Wereldwijde diversiteit en inclusie. We zijn divers in vele dimensies en we omarmen onze verschillen. Complexe problemen vereisen multidimensionale analyse en oplossingen. De school moedigt een veelheid aan stemmen aan om belangrijke informatieproblemen aan te pakken. De school zoekt mensen die een diversiteit aan meningen en perspectieven respecteren en die gedijen op de spanning van discussie en debat.
  • iSchool van één. Wij zijn een verenigde school. De faculteit, het personeel en de studenten werken samen, niet als individuen of groepen die een specifiek gebied vertegenwoordigen waarin zij werken of aangesloten zijn. We dagen onszelf uit om te profiteren van de paradox van een enkel informatieveld dat zich in veel professionele uitdrukkingen manifesteert.
  • Kwaliteit. Wij zetten onszelf in om curriculum, onderzoek en leerresultaten te produceren op het hoogst mogelijke niveau van uitmuntendheid. We streven ernaar onze studenten en alumni in staat te stellen superieure oplossingen te creëren die de menselijke capaciteiten uitbreiden.
  • Innovatie. Informatietechnologie biedt mogelijkheden om grenzen te verleggen van wat mogelijk is op vele gebieden van menselijk streven. We proberen de maatschappij te verbeteren door synergieën van informatie, technologie en mensen te ontdekken die deze vooruitgang mogelijk maken.
  • Integriteit. Wij handhaven de hoogste normen voor het ethisch gebruik van informatie en gebruiken in de informatieberoepen.

Locaties

Syracuse

Address
Hinds Hall,343
13210 Syracuse, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: