St. John’s University School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

St. John's Law

St. John's Law is een inclusieve, aanvaardende en gastvrije gemeenschap die de rijke diversiteit weerspiegelt van onze geboorteplaats Queens, NY, 'The World's Borough'. Van de klas tot stages en klinisch werk in het veld om in het buitenland te studeren, onze studenten ontwikkelen de wetgevingsvaardigheden, gerichte expertise en professionele connecties die ze nodig hebben om praktijkgericht af te studeren, allemaal met de steun van onze uitstekende faculteit, toegewijde loopbaanbegeleiders en wereldwijd alumninetwerk. Onze resultaten op het gebied van werk en examens rangschikken ons consequent tot de beste rechtsscholen in New York en wat voor carrièrepad ze ook kiezen, onze studenten dragen St. John's Vincentiaanse waarden met zich mee, wetende dat recht een roeping is waardoor ze rechtvaardig en beter kunnen leven wereld.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Missie

In overeenstemming met de Vincentiaanse missie van St. John's University, streeft St. John's School of Law ernaar: Academische excellentie te bereiken door zich in te zetten voor rigoureus onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en innovatieve toepassing van kennis; Een diverse gemeenschap bevorderen die het respect voor de rechten en waardigheid van elke persoon benadrukt; Leerlingen betrekken bij het zoeken naar de oorzaken van economisch en sociaal onrecht en het vinden van aanpasbare, effectieve en concrete oplossingen; Geef afgestudeerden de vaardigheden en waarden die nodig zijn voor succesvolle deelname aan een wereldwijde advocatuur.

Onze geschiedenis

St. John's University School of Law opende haar deuren op 28 september 1925. 55 jaar na de opening van St. John's University door de Vincentiaanse Gemeenschap, wijdde de school zich aanvankelijk aan het opleiden van kinderen van individuen aan wie de toegang tot economische toegang was ontzegd. en educatieve kansen. In het eerste jaar van de Law School werden lessen gegeven in het Terminal Building aan Court Court 50, Brooklyn. De lessen waren zo snel gevuld dat uitbreiding vrijwel onmiddellijk nodig was. In augustus 1926 huurde de school extra ruimte in aangrenzende gebouwen. Al snel liepen zelfs ze over en de school had een nieuwe faciliteit nodig om te groeien. Vervolgens verhuisde het naar een nieuw veertien verdiepingen tellend gebouw aan de Schermerhornstraat 96 in het centrum van Brooklyn.

Toen de toepassingen van hogescholen en graduate scholen eind jaren zestig omhoog schoten, begon de hele universiteit zich opnieuw opgesloten te voelen. In 1970 hield de Law School een baanbrekende ceremonie voor haar nieuwe gebouw op de Queens Campus, waar nu het grootste deel van de universiteit staat. De School of Law verhuisde in 1972 naar haar nieuwe huis - waar ze ruimte vond voor meer klaslokalen, een uitgebreide rechtenbibliotheek en kantoren voor de groeiende faculteit. De wet van St. John breidde later opnieuw uit, dankzij de vrijgevigheid van weldoener Leon Finley ʼ29, ʼ85HON, waardoor Finley Hall ontstond. Door de vrijgevigheid van Jerome ’48, 84HON en Maxine ʼ98HON Belson werd het oudere gebouw gerenoveerd. De gecombineerde gebouwen, Belson en Finley Halls, vormen een aantrekkelijke en ruime faciliteit voor de Law School.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

De Law School heeft momenteel meer dan 15.000 levende afgestudeerden en trekt studenten van meer dan 200 hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Het huidige studentenaantal van ongeveer 800 vertegenwoordigt studenten met vele achtergronden, die allemaal uitblonken in niet-gegradueerde instellingen, en velen van hen waren werkzaam voordat ze met hun rechtenstudie begonnen.

St. John's Law biedt een uitzonderlijke opleiding, gebaseerd op de grondbeginselen van juridisch redeneren, schrijven, vaardigheden en ethiek. Studenten doen ervaring op via de 19 centra en klinieken van de school, leren baanbrekende onderwerpen die hen zullen helpen slagen in het huidige wereldwijde en technologische beroep, studeren in het buitenland op St.John's campussen in Europa en dragen bij aan de productie en verspreiding van juridische studiebeurzen door middel van tijdschriften en publicaties, terwijl ze worden begeleid en begeleid door een toegewijde faculteit, administratie en staf.

De Law School is meedogenloos gericht op resultaten die het belangrijkst zijn voor studenten, hun families en alumni. St. John's staat hoog in de staat voor barpassage en werkgelegenheid, en alumni schenken royaal hun tijd en middelen om huidige studenten te helpen. De fulltime faculteit van 43 publiceert in de toptijdschriften van het land en heeft boeken geschreven over verschillende onderwerpen, terwijl ze lof kregen van studenten voor de kwaliteit van hun onderwijs en mentoring. De adjunct-faculteit, die uit meer dan 100 advocaten en rechters bestaat, geeft les in geavanceerde onderwerpen en geeft het curriculum een vaardigheidstraining.

Vanaf het bescheiden begin in Brooklyn blijft de St. John's School of Law educatieve kansen bieden en afgestudeerde studenten die geschikt zijn voor de uitdagingen van de 21e eeuw.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Locaties

New York

Address
8000 Utopia Parkway
11439 New York, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden