Santiago Canyon College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Various Campus Life Photos

Onze missie:

Santiago Canyon College is een innovatieve leergemeenschap die zich inzet voor intellectuele en persoonlijke groei. Ons doel is het succes van studenten te bevorderen en studenten te helpen deze kernresultaten te bereiken: leren, handelen, communiceren en kritisch denken. We doen er alles aan om de hoogste normen te handhaven en het volgende te bieden aan onze diverse community: cursussen, certificaten en graden die toegankelijk, toepasbaar en aantrekkelijk zijn.

Santiago Canyon College (SCC) is een dynamisch bekroond Southern California Community College in het Rancho Santiago Community College District.

SCC bevindt zich in de stad Orange, die door The SafeWise Report is uitgeroepen tot een van de 50 Safest College Towns in Amerika. Vanaf onze oprichting blijft de inclusieve community van SCC de echt studentgerichte ervaring opnieuw definiëren.

Diverse programma's en certificeringspaden, bewezen overdrachtssuccessen en toegankelijke ultramoderne faciliteiten zijn nog maar het begin voor ons. Deelname aan SCC stelt de individuele student in staat om op dit moment de kansen te zoeken die ze verdienen en wensen.

We beginnen elke dag met het stellen van een eenvoudige vraag - wat kan het heden brengen? Bewezen overdrachtstrajecten, duidelijke stappen in de richting van Associate of Science en Associate of Arts degrees, evenals Associate Degrees for Transfer, een breed scala aan certificeringsprogramma's voor loopbaantechnisch onderwijs, volwasseneneducatie, rijke mogelijkheden voor communityservices, zakelijke vaardigheden om op te vallen - alles gebeurt hier elke dag.

Het is onze overtuiging dat wat u later in het leven zoekt, net zo belangrijk is als wat u vandaag wilt doen.

Daarom viert SCC wat hier gebeurt - elke cursus, elke lezing, elke test, elk gesprek, elke prestatie - elke dag een kans die we nooit voorbij laten gaan. Wat kan u vandaag brengen?

113522_1C_Group.jpg

In een oogopslag

 • Verkozen tot # 3 Beste Community College in Californië gerangschikt op www.bestcolleges.com
 • Geclassificeerd als nummer 13 van de 50 beste community-colleges in de VS door College Choice.
 • Biedt een uitstekend internationaal studentenprogramma om te voldoen aan de behoeften van studenten met een F-1 visum.
 • Erkend door The Chronicle of Higher Education als een Great College om voor het vierde opeenvolgende jaar voor Honor Roll Institution te werken.
 • Een van de twee colleges in het Rancho Santiago Community College District. De College Mascot is de Hawk.
 • Geïdentificeerd als een Hispanic Serving Institution (HSI) die zich toelegt op het dienen van een diverse studentenpopulatie.
 • Sponsort een scala aan co-curriculaire studentenactiviteiten buiten het klaslokaal, waaronder Associated Student Government, Model United Nations en Forensics (Speech and Debate).
 • Betrekt studenten door middel van een levendig Honours-programma in meerdere disciplines, waarvan studenten overstappen naar topuniversiteiten.
 • De thuisbasis van nationale, provinciale en lokale bekroonde sportteams die strijden in de Orange Empire-conferentie. Huis van de 2016 staatskampioenen in softbal en de Orange Empire Conference Champions in damesvoetbal.
 • Biedt een uitgebreid STEM-programma met toegewijde counselors en een reeks aanvullende instructiemiddelen.
 • Biedt het meest uitgebreide programma voor waterzuiveringswetenschappen in Orange County. Afgestudeerden werken bij waterdistricten en agentschappen in heel Zuid-Californië.
 • Biedt het enige uitgebreide onderzoeks- / cartografieprogramma onder de community colleges van Orange County.

Locaties

Oranje

Address
8045 E Chapman Ave
92869 Oranje, Californië, Verenigde Staten