Suffolk University Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 100 jaar produceert Suffolk Law enkele van de meest vooraanstaande juridische professionals van het land. Met de nadruk op praktijk en ervaringsleren, is Suffolk Law een ongeëvenaarde plek om een succesvolle carrière en een leven in de wet te starten, bouwen en lanceren.


120465_suffolk1.jpgAls een van de grootste rechtsscholen in de Verenigde Staten, heeft Suffolk Law een uitgebreid curriculum dat een sterke academische basis combineert met expertise op een aantal specialistische gebieden. Je opleiding omvat praktische leerprogramma's, nationaal bekende docenten en praktijkbeoefenaars die theorie met praktijk verbinden om studenten voor te bereiden op het werken in de 21ste eeuw.

Missie

Suffolk University Law School , gevestigd in Boston, is toegewijd aan het verwelkomen van studenten uit alle achtergronden en omstandigheden en hen op te leiden tot zeer bekwame en ethische advocaten die goed zijn voorbereid om te dienen in hun lokale gemeenschappen, in het hele land en over de hele wereld. Omdat de rol van de advocaat is geëvolueerd en uitgebreid sinds de oprichting van Suffolk in 1906, wil de Law School bij haar studenten de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om de veranderende behoeften van het beroep te dienen in een steeds diverser wordende, mondiale en technologisch afhankelijke samenleving. Als een van de grootste rechtsscholen van het land, gaat Suffolk die uitdaging aan door studenten een basis te bieden op het gebied van juridisch onderwijs, een breed scala aan cursussen en programma's, en uitstekende training door een diverse en toegankelijke faculteit die zich bezighouden met studie en dienstverlening aan hun beroep en gemeenschappen . Het doel van Suffolk is om haar studenten toegang te geven tot een uitstekende juridische opleiding, een engagement voor gerechtigheid te inspireren en haar afgestudeerden de mogelijkheid te bieden hun loopbaanambities te bereiken.

120466_suffolk2.JPG

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden