SMU Dedman School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

SMU Dedman School of Law , opgericht in 1925, is een eersteklas privé-rechtsschool in Dallas, Texas, en ligt in een met bomen omzoomde wijk, op slechts enkele minuten van het stadscentrum. Opgericht in 1949, hebben de rechtenstudies van de rechtenacademie een belangrijke rol gespeeld bij het opleiden van enkele van de belangrijkste leiders over de hele wereld. We zijn trots op ons wereldwijde alumninetwerk - meer dan 2.000 afgestudeerden uit 80 landen met vooraanstaande posities in de overheid, de rechtspraktijk, het bedrijfsleven, de rechterlijke macht en het juridische onderwijs wereldwijd. SMU Dedman Alumni Network foto met dank aan SMU Dedman School of Law

Uitzonderlijke Graduate Degree-programma's

SMU Dedman School of Law biedt graduate degree-programma's voor zowel Amerikaanse als buitenlandse getrainde advocaten. De LL.M. en SJD-programma's verbeteren loopbanen in de privépraktijk van recht, onderwijs en openbare dienstverlening door het aanleren van analyse- en probleemoplossende vaardigheden om te voldoen aan de complexe eisen van onze wereld. De programma's vergroten het begrip van de student van juridische theorie en beleid, verbreden de juridische horizon van de student en stimuleren de ontwikkeling van juridisch onderzoek en schrijfvaardigheid.

Studeren in Vibrant Dallas, Texas

SMU Dedman Law biedt internationale studenten de mogelijkheid om deel uit te maken van een levendige, diverse, wetenschappelijke gemeenschap met het voordeel van studeren in Dallas - niet alleen een internationaal zakencentrum, maar een dynamisch cultureel centrum dat zich halverwege de oost- en westkust van de Verenigde Staten bevindt. Staten in een regio die bekend staat om zijn milde, zonnige klimaat. Dallas is de negende grootste stad en de Dallas / Ft. Worth metroplex is het op drie na grootste grootstedelijk gebied in de Verenigde Staten. Het is een verfijnde stad met een bloeiende arbeidsmarkt, hoge levenskwaliteit en relatief lage kosten van levensonderhoud. Het is een geweldige plek om te wonen en te studeren!

Wereldwijd erkende faculteit

De faculteit omvat wetenschappers en innovators op verschillende gebieden, waaronder constitutioneel recht, ondernemingsrecht, strafrecht, milieurecht, gezondheidsrecht, intellectueel eigendom, nationaal veiligheidsrecht, olie- en gasrecht, openbaar belang en belastingrecht. Deze wetenschappers betrekken de wereld regelmatig door voor congrescomités te verschijnen, samen te werken met staats- en federale regelgevende instanties, te discussiëren voor staats- en federale rechtbanken, samen te werken met bedrijfsleiders en non-profitorganisaties, en regelmatig in de media te verschijnen om hun onderzoek te vertalen of commentaar te geven op belangrijke verhalen van de dag. Rechten studeren aan SMU geeft studenten toegang tot een uitzonderlijke faculteit die zich bezighoudt met tijdig en baanbrekend onderzoek, vaak geïnformeerd door jarenlange ervaring. 21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg foto met dank aan SMU Dedman School of Law

Leerervaring

Naast ons gevarieerde curriculum, worden studenten uitgenodigd om gebruik te maken van de vele activiteiten buiten het klaslokaal. Bij SMU Dedman Law wordt je leerervaring verrijkt door het hele jaar door internationale conferenties en lezingen, waarbij prominente internationale figuren naar de campus worden gebracht om actuele wereldwijde juridische kwesties te bespreken. International LL.M. studenten volgen lessen met Amerikaanse JD-studenten en nemen deel aan ons Inns of Court-programma - een programma dat wordt geïntroduceerd tijdens de oriëntatie waarbij studenten in kleine groepen met klasgenoten, faculteitsleden, studentenleiders, loopbaanadviseurs en alumni verbinding maken voor een community-ervaring gedurende hun hele leven bij SMU Dedman School of Law . Een lid van de faculteit zal dienen als uw persoonlijke academische adviseur. Het beoefenen van advocaten van de afdeling Internationaal recht van de Dallas Bar Association dient ook als mentor voor onze studenten.

Internationaal prominente alumni

Internationale afgestudeerden van SMU Dedman School of Law hebben over de hele wereld impact gemaakt. Ons internationale alumni-netwerk omvat meer dan 2000 afgestudeerden in meer dan 80 landen. Deze professionals zijn te vinden op het hoogste niveau van de overheid, de juridische praktijk en het bedrijfsleven. De internationale alumni van SMU vertegenwoordigen een breed spectrum van juridische systemen, waaronder die uit Midden- en Zuid-Amerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, India, Zuidoost-Azië, China, het Midden-Oosten en de Pacific Rim. We streven naar wereldwijde geografische diversiteit in onze studenteninschrijvingen en bieden een hoge mate van individuele aandacht en ondersteuning voor elke internationale student.

 • Sobchok Sukharomna '81 President van het Hooggerechtshof, Thailand
 • Dr. Shen Shiaoming '81 International Legal Consultant voor Mackenzie & Albritton LLP
 • De Eervolle SM Krishna '59 Minister van Buitenlandse Zaken voor India (2009-2012)
 • Siriporn Chaiyasuta '85 General Counsel, Chevron Europe, Eurasia and Middle East Exploration & Production Limited
 • Moath Alhussain '11 Assoc. Raadsman, Saudi Basic Industries Corporation
 • Antonio M. Garza '83 Voormalig Amerikaanse ambassadeur in Mexico
 • Dr. Helmut Sohmen '66 Voorzitter en president, BW Group
 • Dr. Hassan Okour '07 Voormalig decaan, Qatar Law School
 • Jinsung Lee '88 President, The Constitutional Court of Korea
 • Yukio Horigome '71 Justitie van het Hooggerechtshof van Japan
 • Hans Heppe '97 Internationale partner, Locke Lord LLP Ere-Duitse consul

Studentenleven

De rechtsschool bevindt zich in de noordwestelijke hoek van de hoofdcampus van SMU - met de klaslokalen, het administratiegebouw en de bibliotheek van de rechten die de 'Law Quad' vormen. Deze ideale locatie biedt eenvoudig toegang tot veel van de geweldige leermiddelen van SMU, waaronder eetgelegenheden, een eersteklas fitnesscentrum en een gezondheidscentrum.

Geschiktheidsexamen Bar

Internationale studenten die rechten willen uitoefenen in de Verenigde Staten en in aanmerking willen komen voor toelating tot de balie in een van de staten of het District of Columbia, moeten zich vertrouwd maken met de toelatingseisen voor de bar in het specifieke rechtsgebied waar ze van plan zijn te oefenen. Bar toelatingseisen variëren van staat tot staat. Sommige staten eisen dat aanvragers een JD-diploma hebben, en andere vereisen slechts een bepaald aantal studiepunten van een rechtsschool in dit land. Texas staat nu gekwalificeerde, in het buitenland opgeleide advocaten toe die een LL.M. diploma om te zitten voor het Texas Bar-examen. De UNDERWOOD LAW LIBRARY herbergt de grootste privaatrechtelijke collectie in het zuidwesten. Prominente afgestudeerden van de ALUMNI SMU-wet zijn onder meer de rechters van het Texas Supreme Court, leden van het Amerikaanse Congres, een ambassadeur, een gouverneur, ministers van Buitenlandse Zaken en leden van de hoogste rechtbanken wereldwijd, evenals partners bij vooraanstaande advocatenkantoren en algemene adviseurs bij grote bedrijven. Als de eerste rechtenstudie in DALLAS hebben we het geluk in een stad te zijn met een bloeiende economie, veel hoofdkantoren van bedrijven en een uitstekende juridische gemeenschap. SMU Dedman School of Law blijft streven naar de ontwikkeling van de volgende eeuw van leiders. 21430_28439363.jpg foto met dank aan SMU Dedman School of Law

Locaties

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue
75205 Dallas, Texas, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 214-768-2658

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden