SMU Dedman School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

SMU Dedman School of Law , opgericht in 1925, is een van de best gerangschikte tier-one private law school in Dallas, Texas, en is gelegen in een met bomen omzoomde wijk, op slechts enkele minuten van het stadscentrum. Opgericht in 1949, hebben de rechtenstudenten van de wetsschool een belangrijke rol gespeeld bij het trainen van enkele van de meest vooraanstaande leiders over de hele wereld. We zijn trots op ons wereldwijde alumni-netwerk - meer dan 2000 afgestudeerden uit 80 landen die prominente posities bekleden in de overheid, juridische praktijk, het bedrijfsleven, de rechterlijke macht en juridische opleidingen wereldwijd. SMU Dedman Alumni Network

Uitzonderlijke Graduate Degree-programma's

SMU Dedman School of Law biedt graduate degree-programma's voor zowel Amerikaanse als buitenlandse getrainde advocaten. De LL.M. en SJD-programma's verbeteren loopbanen in de privépraktijk van recht, onderwijs en openbare dienstverlening door het aanleren van analyse- en probleemoplossende vaardigheden om te voldoen aan de complexe eisen van onze wereld. De programma's vergroten het begrip van de student van juridische theorie en beleid, verbreden de juridische horizon van de student en stimuleren de ontwikkeling van juridisch onderzoek en schrijfvaardigheid.

Studeren in Vibrant Dallas, Texas

SMU Dedman Law biedt internationale studenten de mogelijkheid om deel uit te maken van een levendige, diverse, wetenschappelijke gemeenschap met het voordeel van studeren in Dallas - niet alleen een internationaal zakencentrum, maar een dynamisch cultureel centrum dat zich halverwege de oost- en westkust van de Verenigde Staten bevindt. Staten in een regio die bekend staat om zijn milde, zonnige klimaat. Dallas is de negende grootste stad en de Dallas / Ft. Worth metroplex is het op drie na grootste grootstedelijk gebied in de Verenigde Staten. Het is een verfijnde stad met een bloeiende arbeidsmarkt, hoge levenskwaliteit en relatief lage kosten van levensonderhoud. Het is een geweldige plek om te wonen en te studeren!

Wereldwijd erkende faculteit

De faculteit omvat wetenschappers en innovators op verschillende gebieden, waaronder constitutioneel recht, ondernemingsrecht, strafrecht, milieurecht, gezondheidsrecht, intellectueel eigendom, nationale beveiligingswetgeving, olie- en gaswetgeving, publiekrecht en fiscaal recht. Deze geleerden zetten regelmatig de wereld in door te verschijnen voor congrescommissies, werken samen met nationale en federale regelgevende instanties, pleiten voor nationale en federale rechtbanken, werken met bedrijfsleiders en non-profitorganisaties en verschijnen regelmatig in de media om hun onderzoek te vertalen of commentaar te geven op belangrijke verhalen van de dag. Rechten studeren aan SMU geeft studenten toegang tot een uitzonderlijke faculteit die zich bezighoudt met tijdige en geavanceerde onderzoeken vaak op basis van jarenlange ervaring.

Leerervaring

Naast ons gevarieerde curriculum, worden studenten uitgenodigd om gebruik te maken van de vele activiteiten buiten het klaslokaal. Bij SMU Dedman Law wordt je leerervaring verrijkt door het hele jaar door internationale conferenties en lezingen, waarbij prominente internationale figuren naar de campus worden gebracht om actuele wereldwijde juridische kwesties te bespreken. International LL.M. studenten volgen lessen met Amerikaanse JD-studenten en nemen deel aan ons Inns of Court-programma - een programma dat wordt geïntroduceerd tijdens de oriëntatie waarbij studenten in kleine groepen met klasgenoten, faculteitsleden, studentenleiders, loopbaanadviseurs en alumni verbinding maken voor een community-ervaring gedurende hun hele leven bij SMU Dedman School of Law . Een lid van de faculteit zal dienen als uw persoonlijke academische adviseur. Het beoefenen van advocaten van de afdeling Internationaal recht van de Dallas Bar Association dient ook als mentor voor onze studenten.

Internationaal prominente alumni

Internationale afgestudeerden van SMU Dedman School of Law hebben over de hele wereld impact gemaakt. Ons internationale alumni-netwerk omvat meer dan 2000 afgestudeerden in meer dan 80 landen. Deze professionals zijn te vinden op het hoogste niveau van de overheid, de juridische praktijk en het bedrijfsleven. De internationale alumni van SMU vertegenwoordigen een breed spectrum van juridische systemen, waaronder die uit Midden- en Zuid-Amerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, India, Zuidoost-Azië, China, het Midden-Oosten en de Pacific Rim. We streven naar wereldwijde geografische diversiteit in onze studenteninschrijvingen en bieden een hoge mate van individuele aandacht en ondersteuning voor elke internationale student. Sobchok Sukharomna '81 Supreme Court President, Thailand Dr. Shen Shiaoming '81 International Legal Consultant voor Mackenzie

Studentenleven

De rechtsschool bevindt zich in de noordwestelijke hoek van de hoofdcampus van SMU - met de klaslokalen, het administratiegebouw en de bibliotheek van de rechten die de 'Law Quad' vormen. Deze ideale locatie biedt eenvoudig toegang tot veel van de geweldige leermiddelen van SMU, waaronder eetgelegenheden, een eersteklas fitnesscentrum en een gezondheidscentrum.

Geschiktheidsexamen Bar

Internationale studenten die rechten willen uitoefenen in de Verenigde Staten en in aanmerking willen komen voor toelating tot de balie in een van de staten of het District of Columbia, moeten zich vertrouwd maken met de toelatingsvereisten in het specifieke rechtsgebied waar ze van plan zijn te oefenen. Toelatingsvoorwaarden voor bar variëren van staat tot staat. Sommige staten eisen dat aanvragers een JD-diploma hebben en anderen vereisen slechts een bepaald aantal studiepunten van een rechtenstudie in dit land. Texas staat nu gekwalificeerde buitenlands opgeleide advocaten toe die een LL.M. hebben afgerond. graad om te zitten voor het Texas Bar-examen. De UNDERWOOD LAW LIBRARY herbergt de grootste privaatrechtelijke collectie in het zuidwesten. Prominente ALUMNI SMU-afgestudeerden zijn rechters van Texas Supreme Court, leden van het Amerikaanse Congres, een ambassadeur, een gouverneur, ministers van Buitenlandse Zaken en leden van de hoogste rechtbanken wereldwijd, evenals partners bij vooraanstaande advocatenkantoren en algemene adviseurs bij grote bedrijven. Als eerste wetsschool in DALLAS hebben we het geluk om in een stad te zijn met een bloeiende economie, veel hoofdkantoren van bedrijven en een uitstekende juridische gemeenschap. SMU Dedman School of Law blijft ernaar streven om de volgende eeuw leiders te ontwikkelen.

Locaties

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue


75205 Dallas, Texas, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 214-768-2658