University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1895De Universiteit van Pittsburgh School of Law Is de voorbereiding van studenten om uitstekende advocaten en leiders in het juridische beroep en de maatschappij te worden. Bekend en gerespecteerd wereldwijd voor onze beurs, bieden wij kwaliteits academici, een wereldklasse faculteit, eindeloze kansen voor hands-on leren, en uitzonderlijke carrière voorbereiding en plaatsing. Ons curriculum is sterk op fundamentele aspecten en omvat innovatie, gericht op kwesties, variërend van commercialisering van nieuwe technologieën tot conflictoplossing voor cyberveiligheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Law LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

Meester van wetten (llm) voor buitenlandse getrainde advocaten

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2019 Verenigde Staten Pittsburgh +1 more

De Master of Laws (LLM) diploma biedt buitenlandse wet gegradueerden met kritische training in de gemeen recht juridische traditie en het Amerikaanse rechtssysteem tijdens een academisch jaar aan de Universiteit van Pittsburgh, gelegen in Pittsburgh's levendige Oakland wijk. [+]

De Master of Laws (LLM) diploma biedt buitenlandse wet gegradueerden met kritische training in de gemeen recht juridische traditie en het Amerikaanse rechtssysteem tijdens een academisch jaar aan de Universiteit van Pittsburgh, gelegen in Pittsburgh's levendige Oakland wijk.

Het LLM-programma van Pitt Law biedt advocaten die hun wetenschapsgraad buiten de Verenigde Staten hebben afgerond met de mogelijkheid om de juridische traditie van het gemeen recht en het Amerikaanse rechtssysteem in de Verenigde Staten te bestuderen.

Structuur

Studenten moeten een minimum van 24 studiepunten afmaken om te behalen. Het programma is voltooid in één academisch jaar van augustus tot mei. Part-time toelating wordt per geval beoordeeld. De Cile Academic Director, Executive Director en Program Administrator nemen een actieve rol bij het persoonlijk begeleiden van elke LLM student op hun cursus keuzes, waardoor u een opleiding kunt bestuderen die uniek is aan uw persoonlijke behoeften.... [-]