Pepperdine University School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dankzij de nationaal erkende faculteit en programma's en een echt inspirerende locatie, is de rechtenstudie aan de Pepperdine University een unieke ervaring. Ontdek waarom Pepperdine u voorbereidt op een law career op dezelfde manier als geen andere school kan doen door onze unieke eigenschappen te onderzoeken.

Ervaringsleren

We trainen je niet alleen om 'als een advocaat te denken', maar om er als één te oefenen. Gerangschikt als 8e in het land (de 2e hoogste ranking in Californië) door nationaal jurist voor ervaringsleren, reageert Pepperdine niet eenvoudigweg op de publieke opinie dat rechtsscholen essentiële vaardigheden moeten aanleren; we helpen de charge actief te leiden om de juridische opleiding te verdiepen.

Persoonlijke aandacht

De praktijk van het recht van vandaag vereist communicatievaardigheden, ethische normen en uithoudingsvermogen die eerstejaarsstudenten vaak nog niet hebben ontwikkeld.

Ons nieuwe, miljoen dollar Parris Institute for Professional Formation begint met het beoordelen en uitrusten van studenten om professionals te zijn op hun allereerste dag op de campus.

Mentorschap en kwaliteitsonderwijs

Onze professoren hebben een dubbele focus op onderzoek en onderwijs. De Princeton Review rangschikte onlangs onze faculteit als de zesde beste in het land met de hoogst mogelijke score voor toegankelijkheid.

Nationaal erkende deskundigen

Dankzij onze lage student-faculteit ratio, krijgen onze studenten hands-on begeleiding van gepubliceerde wetenschappers en experts in het veld.

Programma's ontworpen voor de praktijk

We bieden een breed scala aan opleidingen en speciale interessegebieden om persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Onze joint degree-opties worden aangeboden in combinatie met de beste scholen van Pepperdine University voor zakelijk, goddelijk en openbaar beleid.

 • 1 Master's Degree
 • 3 Juris Doctor-opties
 • 7 LLM-gradenopties
 • 5 instituten
 • 5 Certificaatprogramma's
 • 5 Gezamenlijke Degree-aanbiedingen
 • 10 in-house klinieken

Straus Institute for Dispute Resolution

Terwijl bemiddeling, arbitrage en onderhandeling in populariteit blijven groeien in rechtszaken en internationale aangelegenheden, vierde het Straus Institute for Dispute Resolution van Pepperdine een ongekend dertiende jaar als het best gerangschikte geschillenbeslechtingsprogramma in het land door een nieuwe LLM-concentratie te lanceren in internationale arbitrage.

Een geïnspireerde plek om te studeren

Geniet van de opwinding van een snelle stad samen met de rustige omgeving van Malibu. Gelegen op slechts 35 mijl ten noordwesten van Los Angeles - een bloeiende hub voor juridische praktijk en internationale cultuur - onze 830 hectare grote campus biedt een adembenemend uitzicht en een 40.000 vierkante voet bibliotheekfaciliteit.

Een plaats van geloof

Pepperdine viert zijn christelijke erfgoed en het feit dat een dergelijke stichting de dialoog kan openen in plaats van deze te beëindigen. Onze faculteit bestaat uit leden van verschillende geloven.

Het Glazer Instituut voor Joodse Studies breidt actief de discussie over het Jodendom uit met conferenties en buitenlandse programma's.

Onze focus op veteranen

Pepperdine eert niet alleen degenen die hebben gediend, maar werft actief deze personen voor hun gevoel van burgerzin, betrokkenheid en professionalisme. Het Yellow Ribbon-programma van Pepperdine biedt veteranen gratis collegegeld.

Er zijn 32 veteranen ingeschreven voor het studiejaar 2018-2019, met 6 veteranen die net hun 1L-jaar begonnen.

Een community die de ervaring verhoogt

Op de Pepperdine School of Law verzamelen we een diverse intredeklasse die onze visie weerspiegelt voor een uitdagende en succesvolle studie. Pepperdine Law is een plek waar je peers je uitdagen en ondersteunen.

 • Totale JD-inschrijving: 482
 • Dames: 52%
 • Diversiteit: 33%

LLM-, MDR- en certificaatprogramma's

Pepperdine's LLM en Master's in Dispute Resolution (MDR) -programma's trekken studenten van over de hele wereld aan. Studenten variëren van pas afgestudeerden tot doorgewinterde advocaten en rechters die hebben deelgenomen of pendelen voor het programma uit China, Korea, Rusland, Griekenland, Moldavië, Spanje, Pakistan, Jordanië, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden en meer.

Pepperdine heeft geleerden aangetrokken van prestigieuze organisaties als Fulbright, Muskie, Organization of the American States en Rotary Foundation.

Een investering in waarde

Pepperdine Law blijft stijgen in publieke perceptie - drie van onze afgestudeerden zijn bevestigd als federale rechters in de afgelopen twee jaar en we zijn een van de slechts 13 rechtsscholen die vorig jaar een toename van aanvragen hebben meegemaakt; in feite verhoogden slechts vier andere rechtsscholen de aanvragen met een hoger percentage.

Onze campus

Gelegen in de kustgemeenschap van Malibu, Californië, is de 830 hectare grote campus van Pepperdine University door The Princeton Review gerangschikt als de mooiste campus in de Verenigde Staten.

Pepperdine Law bevindt zich op de campus van de universiteit en beschikt over een wet bibliotheek van 40.000 vierkante meter met uitzicht op de oceaan, evenals conferentiezalen, klaslokalen, een eetzaal, ruime technologische voorzieningen en huisvesting op de campus.

Nabijheid van Los Angeles is een extra voordeel. Met een van de meest robuuste legale gemeenschappen ter wereld biedt de stad toegang tot praktische leermogelijkheden en stages in een verscheidenheid aan oefengebieden - onroerend goed, internationaal recht, entertainment en sport, om maar een paar te noemen. Zowel Malibu als Los Angeles bieden cultuur, eten en recreatieve activiteiten die een gezonde levensstijl ondersteunen in de buurt van een van de mooiste kusten ter wereld.

Ervaar de Pepperdine-wet

We verwelkomen en moedigen potentiële studenten aan om onze campus te bezoeken om te zien wat Pepperdine Law te bieden heeft. Onze dagelijkse bezoeken omvatten:

 • Leren over de talrijke programma's en sterke gemeenschap van Pepperdine Law door een rondleiding te nemen onder leiding van een huidige student
 • Ervaar onze intieme leeromgeving door deel te nemen aan een eerstejaarswetenschool die wordt gegeven door een van onze vooraanstaande faculteitsleden
 • Een-op-een ontmoeten met een toelatingscommisor om uw sollicitatie- en toelatingsvragen te laten beantwoorden
 • Ontdek hoe een diploma van Pepperdine Law u kan helpen bij uw toekomstige inspanningen

Locaties

Malibu

Address
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
Malibu, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden