Penn State Dickinson Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Penn State's Dickinson Law zet zich in om professionele advocaten te produceren die zijn uitgerust met de leerstellige kennis, praktische vaardigheden en extralegale vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in een steeds mondialere juridische markt. De kenmerken van een Dickinson Law-opleiding zijn een innovatief curriculum dat, vanaf de allereerste dag van de rechtenstudie, sterk afhankelijk is van ervaringsgericht leren om onze studenten voor te bereiden op de wet en een gastvrije en ondersteunende gemeenschap. Dickinson Law, opgericht in Carlisle, Pennsylvania, in 1834, is de oudste wetsschool in Pennsylvania en de vijfde oudste van het land. In de afgelopen 182 jaar hebben afgestudeerden van Dickinson Law de meest vooraanstaande advocaten, rechters, regerings- en bedrijfsleiders en juridische opvoeders van de natie opgenomen. Onze fusie in 1997 met Penn State breidde onze reputatie-, netwerk- en joint-degree-programma's uit - als aanvulling op de nalatenschap van Dickinson Law als een innovatieve leider in ervaringsgericht onderwijs. Om ervoor te zorgen dat we onze studenten een praktische training kunnen geven, heeft Dickinson Law elke LL.M. cohort bij 20 studenten. Deze opzettelijk kleine klasgrootte zorgt ervoor dat studenten gerichte aandacht krijgen van de faculteit, voldoende kansen biedt om te leren in de praktijk, en voldoet aan de belofte van de rechtsschool om haar studenten het beste te positioneren om werk veilig te stellen in een concurrerende markt.

Kernprincipes De faculteit Dickinson Law van Penn State heeft de volgende kernprincipes aangenomen, die de waarden en ambities van de instelling weergeven en begeleiden:

1. Om onze studenten het volledige scala aan concrete wetgevingsvaardigheden te bieden die nodig zijn om het meest effectief te presteren als juridische professionals op lokaal, nationaal, transnationaal en internationaal niveau in de eenentwintigste eeuw.

2. Om deel te nemen aan een constante zoektocht naar kennis en wijsheid die we niet alleen met onze studenten delen, maar ook met juridische professionals, wetenschappers, beleidsmakers en anderen, in overeenstemming met de rol van Penn State als een universiteit voor onderzoek van wereldklasse.

3. Gewillig onze diensten aan de universiteit en aan lokale, nationale, nationale en internationale inspanningen leveren om het algemene begrip, het leven en het welzijn van onze studenten te verbeteren, en de wereld waarin zij zullen leven.

4. Dagelijks streven naar een gemeenschapsgevoel en wederzijdse ondersteuning tussen faculteit, studenten en personeel en onze interacties buiten de rechtsschool.

leerplan

De LL.M. programma is een studiepunt met 24 studiepunten, één academiejaar. Studenten moeten zich inschrijven voor ten minste 12 studiepunten per semester en mogen maximaal 17 studiepunten per semester inschrijven. De basiscursussen van het programma introduceren u in onze unieke analysemethoden. Studenten kunnen dan cursussen kiezen uit ons "Lawyer As ..." curriculum, opgedeeld in gespecialiseerde vakgebieden, en gepersonaliseerde tracks maken op basis van interessegebieden. LL.M. studenten kunnen zich inschrijven voor een rijk aanbod aan cursussen aangeboden in het curriculum van de rechtenstudie, inclusief een gerichte studierichting in een van de onderstaande gespecialiseerde vakgebieden:

 • Arbitrage, bemiddeling en onderhandeling
 • Zakenrecht
 • Staats- en bestuursrecht
 • Strafrecht en -procedure
 • Cyberwetgeving, gegevensprivacy
 • Ouderwetse wet
 • Gezondheidsrecht en beleid
 • Intellectueel eigendom
 • International Trial Advocacy
 • Wet op publiek belang
 • Beveiligingswetgeving
 • Belastingrecht
 • Trial Advocacy and Litigation

112723_cropped.png

LL.M. Onafhankelijke studie en ervaringsleren LL.M. studenten kunnen onafhankelijke studiecursussen volgen voor maximaal 3 studiepunten in een semester, en niet meer dan in totaal 4 studiepunten tijdens de twee semesters van de LL.M. programma. Met goedkeuring van de Associate Dean for Academic Affairs, LL.M. studenten kunnen zich inschrijven voor ervaringsgerichte cursussen aangeboden op de rechtenschool, waaronder pro bono, klinische en stageprogramma's. LL.M. studenten kunnen een aanvraag indienen om te blijven voor een derde semester van juridische studie met de bedoeling om een programma voor ervaringsleren te voltooien of zich voor te bereiden op een Amerikaans balie-examen.

Stages Omdat Dickinson Law School zich op minder dan 20 mijl van de hoofdstad bevindt en minder dan twee uur van Washington, DC, hebben onze studenten de mogelijkheid om stage te lopen bij nationale advocatenkantoren; overheidsinstellingen op lokaal, provinciaal en federaal niveau; particuliere bedrijven; en non-profitorganisaties - en daarmee een gevoel te krijgen van legale gemeenschappen in steden, voorsteden en op het platteland.

Semesters-in-de-praktijk Dickinson Law studenten hebben de mogelijkheid om hun overgang van veelbelovende student naar praktiserende advocaat voort te zetten door deel te nemen aan de Semesters-in-Practice van de Law School. Deze meeslepende programma's stellen studenten in staat om een ​​semester voltijds te werken in een verscheidenheid aan juridische instellingen in Harrisburg, Pennsylvania; Washington, DC; of een internationale locatie. Eerdere stages zijn inclusief:

 • Internationaal straftribunaal voor het voormalige Joegoslavië (Den Haag, Nederland)
 • Hoge Commissaris voor Vluchtelingen van de Verenigde Naties (Kaapstad, Zuid-Afrika)
 • International Bar Association (Londen)
 • Human Rights Watch
 • Internal Revenue Service
 • Amerikaanse Securities and Exchange Commission
 • Ministerie van Justitie van de Verenigde Staten, afdeling Milieuhandhaving
 • Afdeling Justitie, mensenrechten en speciale vervolging van het Amerikaanse ministerie van Justitie
 • US Department of Treasury, Office of Foreign Assets Control
 • Amerikaanse Equal Employment Opportunity Commission
 • Project over overheidstoezicht (klokkenluider advocacy agency)
 • Pennsylvania Office of Attorney General
 • Pennsylvania State System of Higher Education
 • YWCA huiselijk geweld juridisch centrum

Faculteit Dickinson Law studenten leren van een onderscheidende en toegewijde full-time faculteit aangevuld met een adjunct faculteit van het uitoefenen van advocaten en rechters. Het is opvallend dat alle voltijdse faculteitsleden jarenlang aan het recht hebben gestudeerd en zich nationaal en internationaal blijven inzetten voor de advocatuur via pro bono-geschillen, bemiddeling, adviescommissies en studiebeurzen. De faculteit is van mening dat hun wetenschappelijke en onderwijzende missies complementair moeten zijn. Als geëngageerde wetenschappers accepteren ze dat een goed begrip van de theorie onontbeerlijk is voor het vermogen van onze studenten om als juristen te werken in een steeds globalere, gevarieerde en geavanceerde juridische omgeving. De faculteit is volledig toegewijd aan de gemeenschap en aan het ondersteunen van het succes van onze studenten. Lang voordat het in de mode raakte, omarmde de faculteit een open-deur beleid dat studenten aanmoedigde om te stoppen bij faculteitsbureaus zonder een geplande afspraak.

Openbaar belang en Pro Bono De regels van professioneel gedrag verplichten elke advocaat, ongeacht het gebied van zijn of haar praktijk, om juridische diensten te verlenen aan de ondervertegenwoordigde. Dickinson Law onderschrijft deze eis en is van mening dat het helpen van kansarmen een van de meest lonende delen is van het werk van een advocaat. Het Miller Centre Pro Bono-programma van de Law School zorgt ervoor dat studenten al in hun eerste semester de kans krijgen om pro deo-activiteiten te doen. Dickinson Law verleent beursfinanciering voor activiteiten in de zomer van openbaar belang, en het Bridge Fellowship en Lening Terugbetalingsbijstandsprogramma van de school helpen studenten bij het afstuderen om fulltime openbaar belang na te streven.

112721_Studentorgfair2.jpg


Black Law Students Association (BLSA) Een inclusieve gemeenschap Wij geloven dat diversiteit ieders educatieve ervaring verrijkt. We zijn net zo toegewijd om mensen van verschillende culturen en levensstijlen te verwelkomen als we zijn om hen voor te bereiden op de volgende generatie van praktijkklare advocaten. Als een inclusieve gemeenschap definieert Dickinson Law diversiteit in brede zin, waaronder raciale en etnische minderheden, vrouwen, personen met een handicap, leden van de LGBTQ-gemeenschap, veteranen, studenten van de eerste generatie, volwassen cursisten en anderen die hebben ervaren dat ze achtergesteld zijn, gemarginaliseerd of geïsoleerd in academische gemeenschappen vanwege hun identiteitsstatus. We zijn verheugd om een verscheidenheid aan affiniteitsorganisaties voor studenten te ondersteunen, zoals:

 • Latino / a Law Student Association (LLSA)
 • Militaire wet Caucus (MLC)
 • OutLaw (de studentenvereniging LGBTQ)
 • Women's Law Caucus (WLC)

Bovendien integreren de kerncursussen van Dickinson Law verschillende perspectieven en onderzoeken ze de relevantie van diversiteit voor het recht, het juridische proces en de praktijk. Via het curriculumaanbod van de Law School en zijn buitenschoolse activiteiten, kunnen Dickinson Law-studenten culturele competenties ontwikkelen en een beter inzicht krijgen in minderheidsstandpunten.

Alumni Network Niet alleen word je een deel van deze lange en trotse erfenis van afgestudeerden van Dickinson Law, maar word je ook lid van het Penn State alumni-netwerk van meer dan 700.000 - het grootste actieve, contributie betalende alumni netwerk ter wereld. Dickinson Law heeft LL.M. alumni werken over de hele wereld.

Faciliteiten Het volledig gerenoveerde historische huis Dickinson Law in Carlisle, Pennsylvania, is met opzet ontworpen om de inzet van de Law School voor gemeenschap te bevorderen. Deze LEED-gecertificeerde faciliteit beschikt over state-of-the-art klaslokalen en seminariezalen; een signature moot rechtszaal met een observatorium met 200 zitplaatsen; een wetgevende hoorzaal; de drieledige H. Laddie Montague, Jr. Law Library; groeps-studie kamers; de Ridge Commons; een binnenplaats; en een café. Alle klaslokalen zijn uitgerust met geavanceerde audiovisuele technologie waarmee studenten en professoren in realtime kunnen communiceren met collega's en professionals over de hele wereld.

Career Services Om studenten te helpen om te onderhandelen over de uitdagende arbeidsmarkt van vandaag, biedt Dickinson Law een aantal middelen die verder gaan dan traditionele carrièreservices. De uitgebreide netwerken van loyale alumni van zowel Penn State als Dickinson Law zetten zich in om onze studenten te helpen slagen in hun gewenste beroepen. Afgestudeerden van de Dickinson Law genieten van een lonende carrière in verschillende gebieden van de rechtspraktijk, maar ook in het bedrijfsleven, de overheid en de academische wereld.

Financiële hulp en beurzen Er is een beperkt aantal op verdiensten gebaseerde beurzen beschikbaar voor hoogpresterende LL.M. kandidaten. LL.M. collegegeld, kosten en geschatte kosten staan vermeld op de website van Dickinson Law .

LL.M. Admissions The LL.M. Admissions Committee van de Dickinson Law van Penn State beoordeelt de doorlopende aanvragen op doorlopende basis. Hoewel de toelatingscommissie probeert aanvragers van wie de bestanden onvolledig zijn, te informeren, is het uiteindelijk de verantwoordelijkheid van de aanvrager om ervoor te zorgen dat zijn aanvraag tijdig wordt afgehandeld. Terwijl de meeste studenten zich willen inschrijven voor het herfstsemester (augustus), biedt Penn State's Dickinson Law de mogelijkheid om de LL.M. te beginnen. programma in het voorjaarssemester (januari). Beslissingen met betrekking tot financiële hulp en beurzen voor de Dickinson-wet van Penn State LL.M. programma worden vrijgegeven op rollende basis, en volg kennisgeving van toelating tot de LL.M. programma. Onze LL.M. cohort wordt opzettelijk klein gehouden met niet meer dan 20 studenten om een ​​grotere interactie met JD-studenten en faculteitsleden van rechtswetenschappen te bevorderen, evenals rechters en advocaten in de gebieden van Harrisburg en Washington DC. Penn State University staat consequent gerangschikt bij de beste onderzoeks- en onderwijsinstellingen ter wereld. Kom bij ons studeren aan de Dickinson-wet van Penn State! Voor meer informatie over de LL.M. Programma bij Penn State Dickinson Law , neem contact op met de International Programs Coordinator, Sarah Guillén.

Locaties

Carlisle

Address
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden