Penn State Dickinson Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dickinson Law Penn State is toegewijd aan het produceren beroep-ready advocaten uitgerust met de leerstellige kennis, praktische vaardigheden en extralegale competenties die nodig zijn om uit te blinken in een steeds mondialer juridische markt. De kenmerken van een Dickinson Law onderwijs zijn een innovatief curriculum dat, vanaf de eerste dag van de wet school, leunt zwaar op ervaringsleren om onze studenten voor te bereiden op de praktijk de wet, en een gastvrije en ondersteunende gemeenschap.

Dickinson Law opgericht in Carlisle, Pennsylvania, in 1834, is de oudste wet school in Pennsylvania en de vijfde oudste van het land. In de afgelopen 182 jaar hebben Dickinson Law afgestudeerden van de natie meest vooraanstaande advocaten, rechters, de overheid en zakelijke leiders en juridische opvoeders inbegrepen. Onze 1997 fusie met Penn State uitgebreid onze reputatie, netwerk, en joint-degree programma-aanvulling Dickinson Law's erfenis als een innovatieve marktleider in ervaringsgericht onderwijs.

Om ervoor te zorgen dat we praktische training voor onze studenten kunnen bieden, heeft Dickinson Law elke LL.M. cohort bij 20 studenten. Deze opzet kleine groepsgrootte zorgt ervoor dat studenten krijgen gerichte aandacht van de faculteit, staat garant voor volop mogelijkheden om te leren in de praktijk instellingen, en voldoet aan de belofte van de wet school om de beste positie van de studenten om de werkgelegenheid veilig te stellen in een concurrerende markt.

Kernprincipes

De faculteit van Dickinson Law Penn State heeft de volgende kernprincipes, welke waarden en ambities van de instelling weer te geven en te begeleiden goedgekeurd: 1. Onvoorwaardelijk in onze studenten het hele scala van beton lawyering vaardigheden die nodig zijn om het meest effectief uit te voeren als juristen bij de lokale, provinciale, nationale, internationale, en internationaal niveau in de eenentwintigste eeuw.

 1. Om deel te nemen in een constante zoektocht naar kennis en wijsheid die we delen niet alleen met onze studenten, maar ook met juridische professionals, wetenschappers, beleidsmakers, en anderen, in overeenstemming met de rol van Penn State als een onderzoek van wereldklasse universiteit.
 2. Om onze diensten vrijwillig bijdragen aan de universiteit en aan de lokale, provinciale, nationale en internationale inspanningen om wereldwijd begrip, het leven en het welzijn van onze studenten, en de wereld waarin ze leven te verbeteren.
 3. Om te streven, op een dagelijkse basis, om een ​​gevoel van gemeenschap en wederzijdse steun te bevorderen tussen en onder docenten, studenten en medewerkers, en in onze interacties buiten de wet school.

Leerplan

De LL.M. programma is een 24-krediet, een academisch jaar opleiding. Studenten moeten zich inschrijven in ten minste 12 credits per semester en kunnen zich inschrijven in niet meer dan 17 credits per semester. fundamentele cursussen van het programma u kennismaken met onze unieke analytische methoden. De student kan dan cursussen van onze "Advocaat als ..." curriculum gedeeld door gespecialiseerde vakgebieden te kiezen, en het creëren van gepersonaliseerde tracks gebaseerd op gebieden van belang.

LL.M. studenten kunnen inschrijven in een rijk aanbod aan cursussen aangeboden in het wetenschool curriculum, waaronder een gefocuste opleiding op een van de onderstaande vakken:

 • Belangenbehartiging en Litigation
 • Arbitrage, bemiddeling en onderhandeling
 • Business Law
 • Staats- en Bestuursrecht
 • Straf- en strafprocesrecht
 • Zekerheidsrecht
 • Openbaar belangrecht
 • Belasting Wet
 • Elder Law

LL.M. Onafhankelijke studie en ervaringsleer

LL.M. studenten kunnen onafhankelijke studie cursussen voor maximaal 3 credits te nemen in één semester, en niet meer dan een totaal van 4 studiepunten tijdens de twee semesters van de LL.M. programma.

Met de goedkeuring van de Associate Dean voor Academische Zaken, LL.M. studenten kunnen inschrijven voor ervaringsopleidingen aangeboden op de wetenschool, waaronder pro bono, klinische en stageprogramma's.

LL.M. studenten van toepassing kunnen zijn om te verblijven voor een derde semester van juridische studie met de bedoeling van het invullen van een ervaringsleren programma of de voorbereiding van een Amerikaanse bar examen.

Stages

Omdat Dickinson Law school bevindt zich op minder dan 20 mijl van de hoofdstad en op minder dan twee uur rijden van Washington, DC, onze studenten hebben de mogelijkheid om stage met de nationale advocatenkantoren; overheidsinstanties op de lokale, provinciale en federale niveau; particuliere bedrijven; en non-profit organisaties-en daarmee een gevoel van stedelijke, voorstedelijke en landelijke juridische gemeenschappen krijgen.

Semesters-in-Practice

Dickinson Law studenten hebben de mogelijkheid om hun overgang van veelbelovende student blijven beoefenen van advocaat door deel te nemen Semesters-in-de praktijk van de wet School. Deze meeslepende programma studenten in staat om een ​​semester door te brengen werken full-time in een verscheidenheid van juridische instellingen in Harrisburg, Pennsylvania; Washington, DC; of een internationale locatie. Afgelopen plaatsingen hebben opgenomen:

 • Internationaal Straftribunaal voor het voormalige Joegoslavië (Den Haag, Nederland)
 • Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen (Kaapstad, Zuid-Afrika)
 • International Bar Association (Londen)
 • Human Rights Watch
 • Internal Revenue Service
 • US Securities and Exchange Commission
 • Amerikaanse ministerie van Justitie, de Milieuhandhaving Section
 • Amerikaanse ministerie van Justitie, Mensenrechten en Special Vervolgingen Sectie
 • US Department of Treasury, Office of Foreign Assets Control
 • US Equal Employment Opportunity Commission
 • Project on Government Oversight (klokkenluider advocacy agency)
 • Pennsylvania Bureau van procureur-generaal
 • Pennsylvania State Systeem van Hoger Onderwijs
 • YWCA Huiselijk Geweld Legal Center

Faculteit

Dickinson Law studenten leren van een onderscheidende en toegewijde full-time faculteit aangevuld met een aanvulling faculteit van het beoefenen van advocaten en rechters. Aanzienlijk, zijn alle full-time faculteit leden jarenlang bezig geweest met het beoefenen van de wet, en ze blijven nationaal en internationaal te gaan met de advocatuur door middel van pro bono geschillen, bemiddeling, adviescommissies en wetenschap.

De faculteit is van mening dat hun wetenschappelijke en onderwijs missies complementair moeten zijn. Zoals bezig geleerden, accepteren ze dat het hebben van een goed begrip van de theorie onmisbaar is voor het vermogen van onze studenten als juridische professionals in een steeds mondialer, divers, en verfijnde juridische omgeving werken.

De faculteit is volledig toegewijd aan de gemeenschap en aan de ondersteuning van het succes van onze studenten. Lang voordat het in de mode werd de faculteit omarmd een open-deur-beleid dat de studenten aangemoedigd per faculteit kantoren om te stoppen zonder een geplande afspraak.

Public Interest en Pro Bono

Het reglement van Professional Conduct verplichten elke advocaat, ongeacht het gebied van zijn of haar praktijk, juridische diensten aan de ondervertegenwoordigde bieden. Dickinson Law onderschrijft deze eis en is van mening dat het helpen van de kansarmen is een van de meest lonende delen van het werk van een advocaat. The Law School Miller Center Pro Bono Program zorgt ervoor dat studenten de kans krijgen om deel te nemen in pro bono algemeen belang werk zo vroeg als hun eerste semester. Dickinson Law awards fellowship financiering voor de zomer van openbaar belang werk, en de Brug Fellowship en aflossing van de lening Assistance Program studenten helpen de school om full-time algemeen belang werk bij het afstuderen voort te zetten

Een Inclusive Community

Wij geloven dat diversiteit een verrijking voor iedereen leerzame ervaring. We zijn zo toegewijd aan het gastvrije mensen van verschillende culturen en levensstijlen als wij om hen voor te bereiden om de volgende generatie van de praktijk-ready advocaten geworden. Als een inclusieve gemeenschap, Dickinson wet definieert diversiteit in grote lijnen om raciale en etnische minderheden, vrouwen, personen met een handicap, leden van de LGBTQ gemeenschap, veteranen, de eerste generatie studenten, lerende volwassenen, en alle anderen die hebben ervaren achterstelling, marginalisering, of isolatie omvatten in academische gemeenschappen vanwege hun identiteit statuut.

We zijn verheugd om een ​​verscheidenheid aan student affiniteit organisaties, zoals ondersteuning van:

 • Black Law Students Association (BLSA)
 • Latino / a Law Student Association (LLSA)
 • Military Law Caucus (MLC)
 • Outlaw (de LGBTQ studentenvereniging)
 • Women's Law Caucus (WLC)

Bovendien Dickinson Law kernvakken integreren verschillende perspectieven en onderzoekt de relevantie van diversiteit met de wet, het juridische proces, en de praktijk. Door curriculaire aanbod van de Law School en haar buitenschoolse activiteiten, Dickinson Law studenten in staat zijn om de culturele competenties te ontwikkelen en beter te begrijpen standpunten minderheid.

Alumni Netwerk

Niet alleen zal je deel uitmaken van deze lange en trotse erfenis van Dickinson Law afgestudeerden, maar je wordt ook lid van het Penn State alumni netwerk van meer dan 700.000, het grootste actieve, betaalbare alumni netwerk ter wereld. Dickinson Law heeft LL.M. alumni werken over de hele wereld.

Inrichting

volledig gerenoveerd historisch huis Dickinson Law in Carlisle, Pennsylvania, is bewust ontworpen om de inzet van de Law School aan de gemeenschap te bevorderen. Deze LEED-gecertificeerde faciliteit is voorzien van state-of-the-art klaslokalen en vergaderzalen; een handtekening moot rechtszaal met een 200-seat observatorium; een wetgevend zittingszaal; de drie verdiepingen tellende H. Laddie Montague, Jr. Juridische Bibliotheek; group-studie kamers; de Ridge Commons; een binnenplaats; en een café. Alle klaslokalen zijn uitgerust met geavanceerde audiovisuele technologie die het mogelijk maakt studenten en professoren in real time met collega's en professionals over de hele wereld te communiceren.

Career Services

Om studenten te helpen onderhandelen over de huidige uitdagende arbeidsmarkt, Dickinson Law biedt een aantal bronnen die verder gaan boven en buiten de traditionele carrière diensten. De uitgebreide netwerken van loyale alumni van zowel Penn State als Dickinson Law zijn erop gericht onze studenten te helpen slagen in hun gewenste beroepen. Dickinson Law afgestudeerden genieten belonen loopbaan in verschillende gebieden van het recht de praktijk, maar ook in het bedrijfsleven en de industrie, de overheid en de academische wereld.

Financiële steun en Beurzen

Er is een beperkt aantal beursgenoteerde beurzen beschikbaar voor het bereiken van LL.M. kandidaten. LL.M. programmaonderwijs, kosten en geschatte kosten worden vermeld op de Dickinson Law website.

LL.M. Admissions

De LL.M. Toelatingscommissie bij Penn State's Dickinson Law reviews voltooide applicaties op een lopende basis. Hoewel de toelatingscommissie probeert kandidaten te melden waarvan de bestanden onvolledig zijn, is het uiteindelijk de verantwoordelijkheid van de aanvrager om tijdig af te ronden van zijn of haar aanvraag. Terwijl de meeste studenten proberen om in het herfst semester (augustus) in te schrijven, biedt Penn State's Dickinson Law de mogelijkheid om de LL.M. programma in het voorjaar semester (januari). Beslissingen betreffende financiële steun en beurzen voor Penn State's Dickinson Law LL.M. programma wordt vrijgegeven en volgt kennisgeving van toelating tot de LL.M. programma.

Onze LL.M. cohort wordt opzettelijk klein gehouden met niet meer dan 20 studenten om meer interactie met JD studenten en wetenschapsfaculteit te bevorderen, evenals rechters en advocaten in de Harrisburg en Washington, DC gebieden.

Penn State University wordt consequent in de top onderzoek en onderwijs instellingen in de wereld. Kom met ons studeren bij Penn State's Dickinson Law!

Voor meer informatie over de LL.M. Programma bij Penn State Dickinson Law, contacteer de International Programs Coordinator, Sarah Guillén.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

Meester in de rechten

Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Verenigde Staten Carlisle

De LL.M. Programma op Penn State's Dickinson Law geeft studenten en advocaten getraind buiten de VS een hoog niveau begrip van het Amerikaanse rechtssysteem. De basiscursussen van het programma introduceren u in onze unieke analysemethoden. Studenten kunnen dan cursussen kiezen uit ons "Lawyer As ..." curriculum, opgedeeld in gespecialiseerde vakgebieden, en gepersonaliseerde tracks maken op basis van interessegebieden. [+]

De LL.M. Programma op Penn State's Dickinson Law geeft studenten en advocaten getraind buiten de VS een hoog niveau begrip van het Amerikaanse rechtssysteem. De basiscursussen van het programma introduceren u in onze unieke analysemethoden.

Om ervoor te zorgen dat we onze studenten een praktische training kunnen geven, heeft Dickinson Law elke LL.M. cohort bij 20 studenten. Deze opzettelijk kleine klasgrootte zorgt ervoor dat studenten gerichte aandacht krijgen van de faculteit, voldoende kansen biedt om te leren in de praktijk, en voldoet aan de belofte van de rechtsschool om haar studenten het beste te positioneren om werk veilig te stellen in een concurrerende markt.

De LL.M. programma is een studiepunt met 24 studiepunten, één academiejaar. Studenten moeten zich inschrijven voor ten minste 12 studiepunten per semester en mogen maximaal 17 studiepunten per semester inschrijven. De basiscursussen van het programma introduceren u in onze unieke analysemethoden. Studenten kunnen dan cursussen kiezen uit ons "Lawyer As ..." curriculum, opgedeeld in gespecialiseerde vakgebieden, en gepersonaliseerde tracks maken op basis van interessegebieden.... [-]


Contact
Bezoekadres
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, US
Social Media