Paralegal

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Paralegal .edu-voordeel

Centre for Advanced Legal Studies heeft zich sinds 1987 exclusief gespecialiseerd in het opleiden en trainen van paralegals. Vanwege het vermogen van onze afgestudeerden en de reputatie van onze faculteit en personeel, erkent de juridische gemeenschap het centrum als een leider in het Paralegal onderwijs. Hieronder staan ​​meer voordelen die u kunt verwachten bij het kiezen van Centre for Advanced Legal Studies.

Geloofsbrieven

Met een snellere dan gemiddelde banengroei voor paralegals, wordt verwacht dat de concurrentie tussen paralegals in de nabije toekomst sterk zal zijn. Deze toegenomen werkvraag vergroot de behoefte aan de juiste opleiding en training om te slagen in dit beroep. CALS biedt 24 semester-uur Paralegal certificaat en uitgebreide Associate of Applied Science Degree-programma's om geïnteresseerden in de wet toe te laten tot het beroep als Paralegal .

Afgestudeerd in 8 maanden

Het Paralegal Certificate-programma is bedoeld om studenten een betaalbaar en toegankelijk pad te bieden om Paralegal . Dit programma is gestroomlijnd om onderwijs te bieden op de meest inzetbare en veeleisende gebieden van de wet. Studenten kunnen hun lessen 100% online volgen of de campus van Houston, Texas bijwonen voor een traditionele klaservaring.

Nationale accreditatie

Accreditatie is een proces van extern kwaliteitsonderzoek dat door het hoger onderwijs wordt gebruikt om hogescholen, universiteiten en educatieve programma's te controleren op kwaliteitsborging en kwaliteitsverbetering. Het centrum is sinds 1987 voortdurend geaccrediteerd.

100% online optie

Onze online interactieve instructie ™ is een nieuwe benadering van online Paralegal onderwijs. Woon klassen bij waar u ook bent met uw computer, laptop, iPad, iPhone en breedbandinternetverbinding. Studenten kunnen hun instructeurs en klasgenoten in realtime zien en horen, waardoor een grondige discussie en interactie in de klas mogelijk is. We brengen het klaslokaal naar je toe.

Financiële hulp

De beslissing om naar de universiteit te gaan kan enkele financiële vragen oproepen. Wat als het meer kost dan je denkt dat je je kunt veroorloven? Wat voor soort financiële hulp kunt u ontvangen? Studenten die CALS bijwonen, kunnen titel IV-fondsen aanvragen om hun opleiding te helpen betalen.

Gespecialiseerde Paralegal College

Als je op zoek bent naar een Paralegal carrière, kan het een hele klus zijn om te proberen te kiezen waar je je Paralegal studie kunt volgen. Er zijn veel Paralegal programma's die er zijn; hoe kies je degene die het beste bij je past? Door een college te selecteren dat zich exclusief in Paralegal onderwijs en training specialiseert, kunt u doorgaan met het vertrouwen dat uw opleiding en succes de hoogste prioriteit van de school is.

Career Services

Elke Paralegal student die zich voorbereidt op zijn afstuderen en een goede reputatie heeft, biedt hulp bij het zoeken naar werk op traditionele en niet-traditionele markten. Ons Career Services-team werkt rechtstreeks samen met werkgevers om hun Paralegal en andere juridische functies te vervullen. Het helpen van afgestudeerden om hun Paralegal carrière te beginnen heeft onze hoogste prioriteit.

Onze missie

De missie van CALS is om studenten de vaardigheden en praktische en ethische kennis te bieden die nodig zijn om als paralegals uit te blinken en te voldoen aan de behoeften van de legale, overheids- en bedrijfsgemeenschappen.


Onze doelstellingen

Na het afronden van hun studie zullen de afgestudeerden van CALS in staat zijn om:

  • Betreed de advocatuur als Paralegal .
  • Effectief advocaten bijstaan ​​bij het leveren van juridische diensten.
  • Bewijs praktische kennis bij documentvoorbereiding en juridisch onderzoek.
  • Toon verbeterde vaardigheden en kennis van toepasselijke softwareprogramma's.
  • Demonstreer ethische normen en principes.

Locaties

Houston

Address
800 W Sam Houston Pkwy S,
Suite 100

77042-1912 Houston, Texas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden