Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Community gericht

Noordoost-Ohio Medical University zet zich in voor de gezondheid, economie en kwaliteit van leven in Noordoost-Ohio door de geneeskunde, farmacie en gezondheidswetenschappen van studenten en beoefenaars op alle niveaus; de ontwikkeling van nieuwe kennis door onderzoek in de biomedische, gemeenschaps- en gedragswetenschappen; en de verstrekking van gemeenschapsonderwijs en wellnessonderwijs in de hele regio.

Gelegen in het centrum van een van de beste gezondheidszorgregio's van het land, is NEOMED een van de landelijk gerangschikte ziekenhuizen, onderzoeksbedrijven en instellingen voor hoger onderwijs die gedijen in de gezondheidswetenschappen.

Over NEOMED

3 6 1

3 hogescholen, 6 onderzoeksfocusgebieden, 1 onderwijs- en wellnesscentrum

2300

Klinische en universitaire faculteit

9

University and College Pathway partners

100

Ziekenhuis-, klinische en apotheekpartners voor onderwijs en oefenmogelijkheden

40 jaar gezondheidszorg voor

Al meer dan 40 jaar werkt NEOMED samen met zijn educatieve, klinische en onderzoekspartners om gezondheidswerkers en medische onderzoekers met succes te trainen, waarvan de meerderheid afkomstig is uit en terugkomt om te dienen in Noordoost-Ohio. De universiteit leidt studenten op in een team-gebaseerde, interprofessionele omgeving en biedt Doctor in de Geneeskunde (MD) en Doctor in de Farmacie (Pharm.D.), Naast master- en doctorale graden en onderzoeksmogelijkheden op andere medische gebieden.

accreditatie

NEOMED en de vele academische programma's hebben accreditatie van en hebben aan educatieve kwaliteitsnormen voldaan om organisaties te accrediteren die specifiek zijn voor hun individuele disciplines.

Administratie

De faculteit en het personeel van de wereldklasse van NEOMED zijn een integraal onderdeel van het bevorderen van NEOMED-studenten en de toekomst van de gezondheidszorg in Noordoost-Ohio en daarbuiten.

Opleiding

NEOMED biedt uitstekende interprofessionele training voor studenten geneeskunde en farmacie in samenwerking met andere universiteiten en meer dan 150 klinische faciliteiten.

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 1973 heeft NEOMED zich toegelegd op het opleiden van de volgende generatie artsen, apothekers en gezondheidsonderzoekers.

Missie

Northeast Ohio Medical University verbetert via onderwijs, onderzoek en service de gezondheid, economie en levenskwaliteit van de diverse gemeenschappen in Noordoost-Ohio.

Visie

De eerste in de gemeenschap gevestigde interprofessionele gezondheidswetenschappelijke universiteit in de Verenigde Staten zijn.

waarden

Onze waarden worden weerspiegeld in de zes C's van onze onderwijs-, onderzoeks- en werkomgeving: competentie, communicatie, zorgzaamheid, nieuwsgierigheid, karakter en gemeenschap.

Universiteit leiderschap

NEOMED's leiderschapsteam is toegewijd aan het vervullen van de missie, visie en waarden van de universiteit en het bevorderen van de toekomst van de universiteit.

Locaties

Rootstown Township

Address
Ohio 44,4209
44272 Rootstown Township, Ohio, Verenigde Staten