Northeastern Illinois University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ga aan de slag op Northeastern

Streef uw doelen na met eersteklas faculteit en kleine klassen.

In Northeastern bevindt u zich tussen een gastvrije en diverse gemeenschap van wetenschappers die net zo serieus zijn over hun opleiding als u.

Northeastern is opgericht in 1867 en trekt tegenwoordig studenten van over de hele wereld. Onze 67 hectare grote campus in Chicago is een gastvrije en veilige gemeenschap voor 8.100 studenten. We bieden onze studenten kwaliteitskeuzes en bieden meer dan 80 bachelor- en masterprogramma's in de kunst en wetenschappen, het onderwijs en het bedrijfsleven.

Missie

Northeastern Illinois University , als een openbare uitgebreide universiteit met locaties in Chicago, biedt een uitzonderlijke omgeving voor leren, lesgeven en studiebeurzen. We bereiden een diverse studentengemeenschap voor op leiderschap en service in onze regio en in de bredere multiculturele wereld.

Visie

Northeastern Illinois University zal een leider zijn onder grootstedelijke universiteiten, bekend om zijn toewijding aan zijn stedelijke missie, voor de kwaliteit van zijn programma's, voor het succes van zijn afgestudeerden en voor de diversiteit van zijn leeromgeving.

waarden

Northeastern Illinois University zet zich in voor een reeks gedeelde waarden die, gezamenlijk genomen, onze acties en interacties sturen terwijl we samenwerken om afgestudeerden voor te bereiden op de verantwoorde uitoefening van burgerschap. Wij geloven dat het van cruciaal belang is voor democratie om een ruimte te creëren waarin de toewijding aan deze waarden resulteert in een bloeiende educatieve gemeenschap die het leven van iedereen transformeert. Terwijl we de balans opmaken van het heden en naar de toekomst kijken, dienen deze waarden als toetssteen voor de planning hoe we de aan ons toevertrouwde educatieve missie het beste kunnen bereiken.

Integriteit

NEIU is verantwoording verschuldigd aan degenen die we dienen en aan degenen van wie we ondersteuning ontvangen. We zijn toegewijd aan eerlijkheid, respect en transparantie in onze woorden en in onze acties. In dat opzicht werken we om goede beheerders te zijn van de middelen die worden toevertrouwd om te gebruiken. Dit omvat menselijke, fysieke, fiscale en ecologische hulpbronnen.

Uitmuntendheid

In ons streven naar en streven naar excellentie waarderen we de hoogste kwaliteit van leren en onderwijzen, studiebeurs en service. We waarderen kansen en ervaringen die persoonlijke en professionele ontwikkeling ondersteunen voor alle leden van onze gemeenschap. Bij alles wat we zeggen en doen, zijn we toegewijd aan het proces en de producten van uitmuntendheid.

Toegang tot verkoopkansen

NEIU waardeert toegang tot kansen; we waarderen een gastvrije omgeving die passende ondersteuning biedt en wederzijdse verantwoordelijkheid voor en toewijding aan leren aanmoedigt.

verscheidenheid

NEIU waardeert de opname van een breed spectrum van studenten, medewerkers en faculteiten in het leven van de universiteit. We vieren en bevorderen wereldwijde perspectieven. We moedigen de open en respectvolle uitdrukking van ideeën en verschillen in gedachten, ervaringen en meningen aan.

Gemeenschap

NEIU voelt een speciale verplichting om een omgeving te bieden die ondersteunend, zorgzaam en participatief is. Een dergelijke omgeving wordt gekenmerkt door beschaafdheid, het bevorderen van de mensheid en betrokkenheid, en het creëren van een gevoel van gemeenschap door inclusie, wederzijds respect en empowerment. NEIU waardeert onze grootstedelijke omgeving als een laboratorium voor leren en we stimuleren partnerschappen voor leren, onderzoek en service in deze dynamische regio om het algemeen belang te bevorderen.

Empowerment door leren

NEIU is toegewijd aan het creëren van een cultuur die levenslange leermogelijkheden biedt voor alle leden van de universitaire gemeenschap. We zijn vooral toegewijd aan het transformeren van het leven van studenten door hen te betrekken bij een educatieve ervaring die hen in staat stelt af te studeren met de vaardigheden en kennis om effectieve leiders en burgers te worden in hun persoonlijke en professionele leven.

Onze universiteit in één oogopslag

17_about_graphics-01

Locaties

Avondale

NEIU

Address
Northeastern Illinois University 5500 N St Louis Ave Chicago Illinois Chicago IL
60625 Avondale, Illinois, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 773-583-4050