Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1873, Mercer University School of Law heeft een lange traditie van het produceren van de praktijk-ready advocaten die bereid zijn om te oefenen en zich inzetten voor serveren. De school heeft een reputatie opgebouwd als een uitstekende leverancier van juridische opleiding met een intense focus op studenten en docenten interactie verdiend.

Mercer Law School heeft een trotse erfenis van innovatie, kwaliteit en service, en het is bouwen op die erfenis aan de huidige uitdagingen voor de advocatuur te voldoen.

Onze docenten en personeel zijn het voortouw in de ontwikkeling van het curriculum, pedagogie, en onderzoek dat het beroep naar voren beweegt terwijl trouw te blijven aan onze historische identiteit als een plek die persoonlijke interactie, vaardigheidstraining, en ethiek en professionaliteit waardeert.

whylaw_1

Waarom Mercer Law

Uw reis naar uitgegroeid tot een Mercer advocaat begint hier - om naar de prachtige mensen, programma's en plaatsen die Mercer wet onderscheidend onder haar collega's te maken te leren kennen. Wat onderscheidt ons van andere rechtsscholen? De bewuste keuzes die we hebben gemaakt in ons curriculum, de down-to-earth docenten die lesgeven, en de hechte cultuur dat het leren plezierig en succes haalbaar maakt.

Misschien zijn deze dingen zouden standaard onder de wet scholen. Ze zijn het niet, maar we zijn nationaal erkend voor hen. Deze boeiende combinatie van vooraanstaande opleiding, uitstekende onderwijs, en ongeëvenaarde ondersteuning blijft stuwen Mercer Law School en haar studenten naar voren.

Wij waarderen uw interesse in Mercer Law School en hopen dat uw reis met ons op onze website dwingt je om kom ons bezoeken en leer meer.

unieke Gemeenschap

Bij Mercer Law School, de studenten genieten van een kleine, ondersteunende gemeenschap. Docenten en personeel zijn toegewijd aan het individuele succes van iedere student. deuren professoren 'staan ​​open voor leerlingen en studenten profiteren van een ongewoon mate van individuele aandacht. Veel leden van de Macon en Atlanta bar dienen als adjunct faculteit; studenten profiteren van de vele mogelijkheden Externship; en staat en federale stages zijn hier beschikbaar.

Wij zijn onderdeel van een dynamische particuliere universiteit die andere graduate programma's zoals geneeskunde, het bedrijfsleven, en apotheek beschikt; uitstekende muziek en kunst aanbod; en een sterke atletische programma. Mercer University is een lid van de Zuidelijke Conferentie en de enige particuliere universiteit in Georgië om een ​​NCAA Division 1-programma veld. Met meer dan 8300 studenten in 12 scholen en universiteiten op de campussen in Macon, Atlanta en Savannah, en om vier regionale academische centra rond de staat, wordt Mercer consequent gerangschikt onder de Amerika's meest toonaangevende instellingen door publicaties als US News & World Report en de Princeton review.

nabijheid van de wet school naar Atlanta biedt alle mogelijkheden van een internationale stad binnen een korte afstand. Atlanta zijn er talloze advocatenkantoren, diverse Fortune 500-hoofdkwartier, diverse overheid operaties, en een scala aan sport en cultuur locaties.

Bij Mercer Law School hebben we het beste van twee werelden: een kleine school in een ondersteunende gemeenschap, met verbindingen naar één van de meest invloedrijke steden van het land. Mercer Law School biedt haar studenten de mogelijkheid om meer te leren, en leven meer, in een setting die hard werken, collegialiteit, en openbare dienstverlening waardeert.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

LLM

Mercer University School of Law

De Masters in Comparative jurisprudentie (MCJ) diploma in International Business and Trade Law aan Mercer University School of Law is een onderscheidend programma ontworp ... [+]

Masters in vergelijkend jurisprudentie

De Masters in Comparative jurisprudentie (MCJ) diploma in International Business and Trade Law aan Mercer University School of Law is een onderscheidend programma ontworpen om buitenlandse advocaten zowel de academische en praktische opleiding te geven.

Op het programma staan:

Eenjarige opleiding op Mercer's Atlanta en Macon Campussen (juni - mei) Certificate in het Engels Language Training Academische en praktische training met de nadruk op het internationale bedrijfsleven en handelsrecht Mogelijkheid om deel te nemen aan een Externship in Atlanta met een commercieel bedrijf, advocatenkantoor of overheidsinstelling ... [-]
Verenigde Staten Macon
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Mercer Law: In Good Company