Lees de Officiële Beschrijving

Missie

De Mega Science of Technology (MST) is een privé-loopbaaninstelling die studenten een reeks academische programma's aanbiedt om hen voor te bereiden op instapniveau tot professionele functies op het gebied van technologie, zaken, gastvrijheid en lerarenopleiding. Studenten hebben de mogelijkheid om een globaal bedrijfs- en technologisch onderwijs te volgen, samen met professionele trainingen. De MST-missie is om studenten voor te bereiden op academische, persoonlijke en professionele excellentie in een multiculturele en mondiale samenleving. MST zet zich in om studenten, die, maar niet beperkt tot, van oudsher uitgesloten zijn van het hoger onderwijs, in staat te stellen hun intellectuele en persoonlijke doelen te realiseren.109959_ScreenShot2019-02-08at11.55.10AM.png

De Mega Science of Technology zal levens veranderen door studenten uit te dagen hun volledige potentieel te ontdekken en toe te passen wat ze in het dagelijks leven leren.

Als een instelling voor technologiebeheer die post-professioneel onderwijs omvat, streeft de School ernaar om een passie voor leren op te wekken, normen voor uitmuntendheid vast te stellen en een commitment te bevorderen om de gemeenschap te dienen. Met studenten die in meer dan 20 landen zijn geboren, put de School uit de rijkdom van het internationale karakter van de regio Manhattan.

Studenten komen hier uit alle lagen van de bevolking - de jongeren en de niet-zo-jonge, die net buiten de universiteit, en die bezig met banen en gezinnen. Om aan de behoeften van onze studenten te voldoen, biedt MST flexibele lesroosters met onder meer weekend- en avondsessies.

Individuele aandacht is altijd een hoeksteen geweest van het Mega Science of Technology onderwijs. Omdat onze lessen klein zijn, krijgen studenten een-op-een aandacht van hun professoren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Mega Science of technology - MST New York

Address
500 8th Ave, 901
10018 New York City, New York, Verenigde Staten